Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Manchester United\'

Purustavad kogu vihas vastase- Võimsa Lille skooriga 3-0, Fergie ütleb: \"Näete! Ma ju ütlesin, et mu loll 451 töötab\", 12 aastased fännid on ekstaasis ja ähvardavad Chelseat, et vaadaku nad ette. Laupäeval viigistatakse Chelsea-ga ja kõik on häpid, midagi ei muutu, jätkub tõusude ja mõõnadega hooaeg, kus võidetakse liigatabeli keskmikeid 1-0, viigistatakse tippudega ja kaotatakse keldrikorruste meeskondadele. UCL-i veerand finaalis jääme \"napilt, aga kindlalt\" alla Lyon-ile ja Fergie ütleb \"There is always next season\" ja sama ütleb ta veel ka aasta, kahe ja kolme pärast, kuni üks päev ei pääseta enam UCL-i veerand finaalidesse, Man Shitty võitleb tiitli, ja meie Uefa Cupi koha eest. Ooo helge tulevik, aga Fergusoni ei tohi lahti lasta, ta võitis 92 aastal Liiga Karika.

Kommentaar

tegelt on kõik penguinsi sõnavõtud väga õiged olnud
      täiega nõustun
      Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Guess who: Just because you\'re paid £120,000-a-week and do well for 20 minutes against Spurs, you think you\'re a superstar. There\'s talk of putting this right in January and bringing players in. We should be doing the opposite.

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

olen keane\'ga täiesti nõus...rio mängib allapoole igasugust arvestust...ei viitsi kohe üldse musta tööd teha...tuleks ta maha müüa kuni ta veel midagi väärt on

Kommentaar

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ma ei teagi mida kogu sellest loost arvata. Iseenesest tore, et mängijad, kes viimasel ajal selgelt alla oma võimete on mänginud said kaptenilt korraliku peapesu, samas arvan ma, et seda oleks tulnud teha kinniste uste taga, mitte avalikult. Ei kujuta ette, mis need kritiseeritud mängijad nüüd Keanost arvavad.

Kui tänasest mängust rääkida siis huvitav milline kaitseliin välja hakkab nägema - neljale kohale kandideerivad 6 mängijat. John \"siil udus\" O\'Shea võiks minu arust pingile kukutada ja Wesi sisse tuua. Peale bänni on taas Rooney väljakul, mis loodetavasti muudab mängu vähegi ründavamaks. Uskumatu, et seda ütlen aga väga hea, et Scholes ei mängi. Viimase asjaolu tõttu on täna kapteniks arvatavasti Ruud. Loodetavasti tehakse hea mäng ja võidetakse paari väravaga, siis oleks seis enne pühapäeva lootustandev.

Kommentaar

Kaks asja:

Epic, muuda oma allkiri ära palun. See sõna on ju nii kole ja tuletab üht koledat onu meelde. Pealegi, kuhu teil ikka tagasi bauntsida on? Palace\'i puhul oli selleks loomulikult Coca-Cola Championship.

Romaldo jutust meeldib mulle see, et kaitsja ei viitsi musta tööd teha. Suht armas.

Kommentaar

Algselt postitas skint

Romaldo jutust meeldib mulle see, et kaitsja ei viitsi musta tööd teha. Suht armas.
                  Boro teine värav oli puhtalt Rio süü... ta oleks võinud Hasselbainki vastu vähe jõulisemalt mängida

Kommentaar

Tv3 näitab täna millist mängu ? Kavas on 23:40 Euroopa Jalgpalli Meistrite Liiga: Juventus – Müncheni Bayern ja reklaamib manu mängu. ?

Kommentaar

TV3 näitab Juve ja Sauerktrautide mängu. Viasat Sport 3 näitab Unitedi mängu näiteks, aga ma usun, et tänase mängu kohta on hunnik striime ka.

Kommentaar

lõpuks ometi Richardson keskväljal!

Kommentaar

Algselt postitas _manutd_

Tv3 näitab täna millist mängu ? Kavas on 23:40 Euroopa Jalgpalli Meistrite Liiga: Juventus – Müncheni Bayern ja reklaamib manu mängu. ?
                          Ma arvan et Manu oma, aga ma üritan otse vaadata.

Kommentaar

Livesports näitab kah hetkel otse.

Kommentaar

Oi jah,juhtuski see mida ma .....

Kommentaar

Algselt postitas Zaeka

Oi jah,juhtuski see mida ma .....
                                Mõnna, tujutu periood jätkub

Kommentaar