Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Manchester United\'

sorry keesin üle natuke. siin topicus on paraku iga teine post peale manu ebaõnnestunud mängu sisutühi parastamine ja näpuganäitamine. Ju mu nahk pole veel piisavalt paks, et seda tuju kaotamata ignoreerida.

ise püüan lahmimisest hoiduda ja ka kaotuse korral katsun asju lahata, põhjust konstruktiivselt otsida jne. on ilmselge, et kõigilt seda oodata on lootusetu. ja ahvimõistusega on paraku päris hea ports inimesi, klubilisest eelistusest hoolimata, ja neid kohtab iga nurga peal.

peace ja pöial pihku allesjäänud inglise (briti õigemini) klubide poolt!
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Pidavat popp nali olema.

a man walks up to alex fergusons door
      knock knock
      who\'s there
      Costinha
      Costinha who?
      Costinha millions in lost Champions league Revenue

Muidu oli eile aga tore päev.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Allo

Piki aega vait olnud siin foorumis, aga eilsed sündmused sunnivad kirjutama.
        Kõigepealt neile, kes väidavad, et Scholes ei olnud kollast väärt - ma olen peaaegu nõus. Tänaste UEFA standardite järgi oli see vaat et punane kaart. Üldiselt oli Ivanov tasemel kui paar liiga kerget vilet välja arvata, aga eksimine on inimlik.

Teiseks tahtsin ManU toetajatele lihtsalt kaastunnet avaldada, ManU mängis küll ise maha oma mängu, aga tegelikult ei olnud kordagi kogu mängu jooksul tunnet, et ManU võiks mitte edasi saada. Mängiti nagu teise käiguga.

Ja kolmandaks Mcnamarale meelde tuletada, et inglastele (ka inglise klubidele, kus inglasi ennast vaid käputäis on) alati kaasaelajaid on siin foorumis ikkagi veel

Mis parastamisse puutub, siis tehakse seda ikkagi kadedusest. No mida on näiteks Leedsi fännil praegu öelda. Nad peaks kõik madalamad kui muru olema. Chelsea ja Arsenal on alati potentsiaalikad olnud, aga sellega on see ka piirdunud. Loodan südamest, et see aasta saavutatakse enamat. Nii kaua kui reaalselt CL ära võidetud ja viimase 10 aasta jooksul vähemalt pooled liiga hooajad kinni pandud võiks nad ka suud kinni pidada.

Parimatega

Eestlane Finsbury Parkis

Kommentaar

Millest on nüüd tekkinud viha Chelsea ja Arsenali toetajate vastu? Sirvige uuesti läbi kõik kommentaarid, mis on tehtud peale eilset kohtumist ja märkate, et Arsenali pildikesega härrade sõnavõtud on igati asjakohased: üks pildike Fergiest ja lause Porto treeneri võimalikust tulevikust...Keegi kuskil kujutab midagi ette...Rahunege.

Kommentaar

Ega Briti jalgpalli toetajatest puudust ei tule. Kuigi enam toetan ma just kuradeid, siis ka newcastle ja liverpool kuuluvad minu soosikute hulka...mõneti vähem arsenal ja chesea. mingit viha fännide vastu samuti pole, pigem on vastkarva Lõuna-Eurooplastest moehvid, kelledest mina isiklikult maamunal mingit tolku ei näe. Ja siiski pooldan ma kahe käega inglaste edasiminekut lõunamaiste vusserduste vastu.
            Viige karikas saartele

Kommentaar

Man U mitte edasipääsemise võib kindlalt kaitsjate vigastuste arvele kanda, kaitse on ikka väga halb olnud. Eile oli enam-vähem, kuid ikkagi mitte kõige parem. Võib olla kui oleks Keane mänginud, oleks see võit ka ära tulnud, Butt oli eile ikka täiesti varjus(vähemalt minu arust). Scholesi värava mitte lugemine ajas ikka küll parajalt närvi. Nistelrooy\'l oli ka väga hea võimalus värav lüüa, kuid mees oli nats liiga aeglane ja kaitsjad suutsid teda piisavalt segada ning Baia sai palli kätte . Kurb... väga kurb... närvid olid ikka peale mängu väga läbi omadega.

Ei usu, et Man U see hooaeg mingit karikat võidab enam, sest Arsenal on liiga tugev. Aga see FA karika pool-finaal Arsenaliga alles aprillis, nii et kui siis kaitses mõned vennad terved siis võib ka FA karika võit tulla. Loodame parimat!!!
              https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

Eilse mängu esimene poolaeg oli küll väga hea(ManU poolt vaadates), ainult üks prohmakas(Djemba-Djemba pallist möödalöök, millejärel Howard tegi hea tõrje). Nojah, kuigi kõik need olukordade kirjeldused on siin foorumis juba läbi lipsanud.
                siiski liitun ma grupiga, kes peavad liinikohtuniku täielikuks idioodiks, täiesti tühjast vilistas suluseisu. Scholesil oli ju oma meeter-pool veel varu, kuid mingitel imelikel kaalutlustel otsustas ta lipu endal persest välja tõmmata ja sellega vehkima hakata, ilma, et mingit põhjust oleks olnud.
                Teisel poolajal aga loovutas ManU oma initsiatiivi portolastele, seega tekkis ridamisi ohtlike momente ManU värava all. Samuti ebaõnnestus taas Saha euromäng. Mees ei paistnud millegiga silma, kui välja arvata õhuvõitlused, milles ta enamjuhul kaotajaks pooleks jäi.
                Ja veel, kuidas need portugallased seal murul veeresid, nagu kakukesed, kes taadi, memme ja veel kellegi käest veel ära veeresid. Täiesti ilma põhjuseta viskusid rohelise muru rüppe. Kuid kohtunik isegi ei keeranud sellele nii suurt tähelepanu, vähemalt see oli veidikenegi meeldiv.
                Ah jaa, käisin ka ManU ametlikul kodukal man of the matchi hääletamas, ning kui tulemusi nägin, olin hämmeldunud: Ronaldo oli teisel kohal, 21,8%ga, tema poolt olid hääle andnud 1452 inimest( 10:58 seisuga). Huvitav, ta jõudis platsil olla mõned minutid, mille korral sai ta paar korda palli puudutada. Kahjuks jah, et selline jama vigastus

Enne seda f*****g karistuslööki oli huvitav näha, kuidas ManU fännid peitsid oma silmi kas siis käte taha või siis särgi alla(võin nii palju öelda, et seda tegin ma ka ise), kahjuks osutusid need kaardid prohvetlikuks.

Pärast lõpuvilet tuulasin endal terve elamise läbi, et leida mingit alkoholset jooki, et viinaklaasi mured uputada, kahjuks olen nii kuradi karsklane, et midagi ei hakanud kätte. Samuti olid kõik ümbruskaudsed poed kinni

Nagu ma näen, on raisakullid siin topicus juba oma töö teinud.
                Where were you in '62?

Kommentaar

tooks välja ajukääbikute kommentaarid, mida vôib lugeda Delfi portaalist:

järjest hullemaks läheb !!! Scholes pidavat hoopis Phil Neville`ile silma viskama, ja seda samal ajal kui Phil Keane`iga kihlatud on. nüüd kui meistriliigast väljas, läheb vist madinaks, manchesteris hakkavad noored poisid ja tüdrukud salapäraselt kaduma. united perverts are out there !!!

Mis ManU kaotus?!? On juhtunud veel hullem - Paul Scholes ei käigi enam Gary Neville\'iga, Gary on täiesti löödud. Loomulikult pole meeskonnas, kus juhtuvad sellised lood, enam koostöövaimu. Armastuseta mäng on tujutu.

tehke omad järeldused...
                  Where were you in '62?

Kommentaar

kinni püüda ja ära põletada

Kommentaar

Originally posted by dimaggio

Scholesil oli ju oma meeter-pool veel varu, kuid mingitel imelikel kaalutlustel otsustas ta lipu endal persest välja tõmmata ja sellega vehkima hakata, ilma, et mingit põhjust oleks olnud.
                      korralikku kordust, liini pealt, mul sellest olukorrast ei õnnestunudki näha (vt-n klaasi põhja v-olla samal ajal)

käisin ka ManU ametlikul kodukal man of the matchi hääletamas, ning kui tulemusi nägin, olin hämmeldunud: Ronaldo oli teisel kohal, 21,8%ga, tema poolt olid hääle andnud 1452 inimest( 10:58 seisuga). Huvitav, ta jõudis platsil olla mõned minutid, mille korral sai ta paar korda palli puudutada.
                      märtrioreool..(ja v-olla ka \'oleks\' moment, \'oleks mängu lõpuni vastu pidand..)

Enne seda f*****g karistuslööki oli huvitav näha, kuidas ManU fännid peitsid oma silmi kas siis käte taha või siis särgi alla(võin nii palju öelda, et seda tegin ma ka ise), kahjuks osutusid need kaardid prohvetlikuks.
                      nii ta oli..90.minuti.. meile \'tehti ManU\'t\'..

Nagu ma näen, on raisakullid siin topicus juba oma töö teinud.
                      ahaa..ei vaevu seda kõike lugema..kas Rui Costa on ka juba kohal (oma \'asjalike\' komm\'idega?)
                      ja Antz, pärast meie
                      kaotust Wolves\'ile oli just Toon Army kontsentratsioon siin teemas miskipärast ülikõrge, kui sellest saab meeldiv tradits., siis..ei oskagi kohe midagi öelda
                      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Originally posted by dimaggio
                        Ja veel, kuidas need portugallased seal murul veeresid, nagu kakukesed, kes taadi, memme ja veel kellegi käest veel ära veeresid. Täiesti ilma põhjuseta viskusid rohelise muru rüppe.
                        See on ManU fännile vist jah keeruline vaadata, et kui kukkuja pole RVN või Ronaldo. RVN muidugi üritas ka ühe korra kastis murul püherdada, kuid kohtunik polnud tema kurvastuseks tema tuntud Inglismaa ründepartner. Iga kord ikka ei joppa.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Originally posted by tembuu

Millest on nüüd tekkinud viha Chelsea ja Arsenali toetajate vastu? Sirvige uuesti läbi kõik kommentaarid, mis on tehtud peale eilset kohtumist ja märkate, et Arsenali pildikesega härrade sõnavõtud on igati asjakohased: üks pildike Fergiest ja lause Porto treeneri võimalikust tulevikust...Keegi kuskil kujutab midagi ette...Rahunege.
                          Ja see postitus on demagoogia tipptase.
                          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                          The Special One

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Juhin tähelepanu, et ühe Inglise klubi ahvimõistusega fännid jäid sul ära märkimata. Küllap lihtsalt unustasid.
                            Mis mina sellest kohalike \"fännide\" omavahelisest rivaalitsemisest arvan, olen juba varem märkinud. Varem püüdsin siin foorumis üleval hoida teemat \"Inglise klubid Euroopas\", kuid nähes, et see \"Inglise asi\" peale minu õieti kellelegi korda ei lähe, loobusin. Nüüd olen vait, aga hoian Inglise klubidele endiselt pöialt. Ka sinu klubile hoidsin, hea Bhoysi sõber.
                            Mina hoian kogu aeg inglise klubidele euroopas pöialt- pluss Beckham ja Hargreaves Kuid MANU on absoluutne tipp minu jaoks
                            Pool ja Newcastle edu üle on mul Uefas hea meel. Samuti Arsenali ja Chelsea üle CL-s. Minu poolehoidu inglise klubidele euroopas ei vähenda isegi need madala IQ-ga inimesed, kes siin manut ebakonrstruktiivse kriitikaga pommitavad.
                            minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Originally posted by Jaan
                              Ja see postitus on demagoogia tipptase.
                              Jaan, milles mure? Lugesin nüüd paari päeva äraoleku järel selle köitva ja tõsi küll, parasjagu naljaka teema läbi - minumeelest ei olnud siin midagi sellist - mida ei ole siin foorumis mõne valusa kaotuse järel enne juhtunud. ManU fännide valulisi reageeringuid on rohkelt ilmselt seetõttu, et neid lihtsalt on siin rohkelt nagu kirjuid koeri balti jaama turul. Teiste tänitamisel ei paistnud Arsenali-logo kandvad vennad küll rohkem silma, kui näiteks Newcastle onud.

Originally posted by fittibaldi
                              Arsenalist ja tänasest mängust ma üldse ei räägi - loodetavasti lähevad nagu kogu täiega ahju. Või noh, kurat temaga - varem või hiljem see juhtub nii või naa. Suva. Pealegi pole nad ju inglased ka.
                              Näiteks see on minumeelest käesoleva foorumi kõige rämedam postitus üle pika aja. Ei ninahoidva punanina pilt ega muu postitus ei küündinud lähedalegi sellele vihapurskele.

Kommentaar

Siin foorumis oli kuulda, et mõned teist ei näinud porto mängu ja seega hindasid kohtuniku tööd subjektiivselt, siin väike lingike neile.
                                Tegu on Scholesi väravaga, mida kohtunik ekslikult ei lugenud ja seetõttu kõva poleemikat tekitas.

klikkige lihtsalt Video: See the disallowed goal here
                                Where were you in '62?

Kommentaar

Working...
                                X