Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Liverpool\'

Algselt postitas mcnamara
    Meie uuest noorest staarist.
    Võtmesõna on antud juhul muidugi \"tööluba\".
    Kas Harry Who on nime vahetanud?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

Jah, aga keda sa saadud raha eest ostad? 5-6 pooleterast kohatäitjad, sest ükski staar ei tule klubisse, kus ei suudeta korralikku palka maksta. Meediast läbi käinud Gerrardi nõudmisi ei saa kohe kindlasti üle mõistuse suurteks pidada. Mina kaldun arvama, et mees tahab seda, mida ta väärt on ja kui klubi ei ole nõus seda maksma, siis ei peaks väga sappi pritsima. Eelmise hooaja põhjal ei ole võimalik tema rolli klubis alahinnata.
      Nii rumalat juttu polegi ammu lugenud. Gerrard saab ju soovi korral oma palga - tema probleem on praegu hoopis milleski muus.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

kuskohast tuleb info et Pool ei jõua palka maksta ?
        Owen oli omal ajal enimteeniv tegelane koos Beckhamiga

veel ca 5 aastat tagasi olid naljad teemadel \"pooli palgad\" kuna see klubi on kogu aeg maksnud väga suurt palka.
        Gerrardile pakutakse 100K nädalas ,vaevalt ta sellist palka väljaspool Premieri saaks
        (kuigi jah ,Serie A \'s võib olla isegi saaks)

Pool vs Manu
        2004 hangiti
        Cisse £14 M ,Alonso £10M,Garcia £6M ,Morientes £6M.
        Manu
        Saha £11.5M
        Smith £7M
        Heinze £6.9M
        Ei tea kas päris õiged numbrid on ,võtsin esimestelt lehtedelt mis google andis
        Chelskiga ma ei võrdleks kedagi ,nemad on omaette liigas rahaga.

raha peab ikka targalt kulutama

Kommentaar

Nii rumalat juttu polegi ammu lugenud. Gerrard saab ju soovi korral oma palga - tema probleem on praegu hoopis milleski muus.
          Just. Liverpool Echos (mitte et see nüüd teab mis kõva sõnaga perioodikaväljaanne oleks) oli just huvitav mõttemõlgutus teemal, et ainult Stevie Gerrard ise teab, mis tegelikult toimub.
          BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Algselt postitas lfc

kuskohast tuleb info et Pool ei jõua palka maksta ?
            Owen oli omal ajal enimteeniv tegelane koos Beckhamiga

veel ca 5 aastat tagasi olid naljad teemadel \"pooli palgad\" kuna see klubi on kogu aeg maksnud väga suurt palka.
            Gerrardile pakutakse 100K nädalas ,vaevalt ta sellist palka väljaspool Premieri saaks
            (kuigi jah ,Serie A \'s võib olla isegi saaks)

Pool vs Manu
            2004 hangiti
            Cisse £14 M ,Alonso £10M,Garcia £6M ,Morientes £6M.
            Manu
            Saha £11.5M
            Smith £7M
            Heinze £6.9M
            Ei tea kas päris õiged numbrid on ,võtsin esimestelt lehtedelt mis google andis
            Chelskiga ma ei võrdleks kedagi ,nemad on omaette liigas rahaga.

raha peab ikka targalt kulutama
            kas ManU ei ostnud mitte eelmine aasta Rooney-t peaaegu sama summaga, mis Gerrardi eest praegu pakutakse?

Kommentaar

\"Ja see pole veel kõik...,\" teatab Rafa kavalal ilmel.
              Jah neid hispaania verega tegelasi veel maailmas jagub.

Mis aga SG teemasse puutub, siis ma olen loobunud oma närve selle peale raiskamast. Nagu nii sellest midagi ei muutu. Nagu eespool öeldi maailm ei pöörle tema ümber. Aga kui lähebki kehvemat teed pidi meie jaoks, siis ootaks ma ikka väga ilusat põhjendust peale CL finaali lausutud sõnade ja antud intervjuudele.

Kommentaar

Täitugu siis tema soov

...kahju muidugi, aga ma arvan, et me saame hakkama.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

praegu tundub ,et mängudele enam ei keskendutagi kogu pull käib ühe mehe ümber täitsa õudne tegelt ,tahaks loota ,et kougu see jänt meeskonna moraalile kuidagi halvasti ei mõju ja kui ma ei eksi on esimene tõsiseslt tähtis mäng miski kümmne päeva pärast!
                  mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Ma ei saa öelda, et ma poleks pettunud. Tõsiselt. Aga maailma lõpuga pole tõepoolest tegemist. Meie püha üritus veel sellega ei lõpe etc. etc.

Kommentaar

Mina ilmselt tönnan küll lohutamatult täna.
                      BACK WHERE WE BELONG

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

/..../ rumal jutt /..../
                        Paluks siis selle \"muu\" kohta selgitust. Mängija tahab lahkuda peale suurüllatusena sündinud Meistrite Liiga võiduga päädinud hooaega, eriti veel kui võimalusi oli transfer request lauale laduda ka peale klubi tunduvalt nadimaid aastaid, kuid siiani oli ta alati paigale jäänud. Sina väidad, et ta oleks saanud soovitud palga, ambitsioonid, st. satsi finantskülg ja potentsiaal uusi mängijaid hankida on aastaid suht samal tasemel olnud ja siin ei saa üllatusi olla, ML koht on käes. Milles saab veel Gerrardi probleem olla just nüüd, kui seljataga on viimaste aastate üks emotsionaalsemaid hooaegu? Minu jaoks puudub siin loogika. Võib-olla olen liialt pessimistlik, ent Oweni üleminek jättis igatahes kergelt halva maigu minu mälestustesse ja seda mitte üksnes mängija poole pealt.
                        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas manitaaz

kas ManU ei ostnud mitte eelmine aasta Rooney-t peaaegu sama summaga, mis Gerrardi eest praegu pakutakse?
                          Sul on õigus (üle 25M vist oli summa ) ,aga sellel lehel
                          teda polnud (mnjah ,seal väike note et kirjas ainult mängijad kes on ka platsile saanud )

Ag Steven-how can i leave club after this-Gerrard on oma soovi avaldanud ja mis siin ikka teha.
                          Loodetavasti kulutatakse saadud raha targalt .

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö
                            Paluks siis selle \"muu\" kohta selgitust. Mängija tahab lahkuda peale suurüllatusena sündinud Meistrite Liiga võiduga päädinud hooaega, eriti veel kui võimalusi oli transfer request lauale laduda ka peale klubi tunduvalt nadimaid aastaid, kuid siiani oli ta alati paigale jäänud. Sina väidad, et ta oleks saanud soovitud palga, ambitsioonid, st. satsi finantskülg ja potentsiaal uusi mängijaid hankida on aastaid suht samal tasemel olnud ja siin ei saa üllatusi olla, ML koht on käes. Milles saab veel Gerrardi probleem olla just nüüd, kui seljataga on viimaste aastate üks emotsionaalsemaid hooaegu? Minu jaoks puudub siin loogika. Võib-olla olen liialt pessimistlik, ent Oweni üleminek jättis igatahes kergelt halva maigu minu mälestustesse ja seda mitte üksnes mängija poole pealt.
                            Ta tahab lihtsalt ära ,krt teab miks --agendid,perekond jms.
                            Esimest korda tekkis see soov peal suurt sõbrunemist Lampardi ja Terry\'ga laagris olles
                            (või oli see puhkus)

Kommentaar

siuke tunne et stevel oli juba ammu plaan selge kuhu ja millal a eks see näha ole siis kuhu...fuck head teed minna jube närvi ajab na,no vähemalt asi klaar nüüd.
                              mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Mis seal ikka - Gerrard on minu jaoks ajalugu nüüd. Mängijana on ta asendatav, aga kaptenina ja kodulinna poisina oli tema olemasolu väga tähtis.
                                Rick Parry\'l oleks aeg oma ameti mahapanekut kaaluda - on täiesti selge, et oma tööga ta päris hästi hakkama ei saa.
                                Kõigest toimunust hoolimata - elu läheb edasi.

Kommentaar

Working...
                                X