Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Laename tagasi?
Ausalt öeldes oleksin Oweni \"Rushi-tegemise\" üle ääretult rõõmus, aga ega see nüüd eriti realistlik mõte pole. Reali nõutud rahasummat me maksta ei jaksa ja laenamise jutt tundub lausa naljakas. Miks Realil see vajadus olema peaks?
Arvestades ka seda, kui kergelt Benitez eelmisel suvel Owenil minna lasi - ei mina usu.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
\"The Spanish club are no longer demanding a fee for the Portuguese star.\"
nunu
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Liverpool purustas täna õhtul Bayer Leverkuseni Austrias 3:0. Kaks väravat lõi esimesel poolajal Djibril Cisse, mõlemad Le Talleci söötudest. Teisel poolajal oli täpne Milan Baros, sööduandjaks sedapuhku Stevie G. Mängiti taas kahe koosseisuga - seejuures Warnock sai esimesel poolajal pisut viga.
Debüüdi tegi meie uusim mängija Sissoko.
First half team:
Jerzy Dudek
Steve Finnan
Jamie Carragher
Zak Whitbread
Stephen Warnock
Darren Potter
Didi Hamann
Xabi Alonso
John Arne Riise
Anthony Le Tallec
Djibril Cisse
2nd half team:
Scott Carson
Carl Medjani
Josemi
Sami Hyypia
Djimi Traore
Luis Garcia
Steven Gerrard
Momo Sissoko
Bolo Zenden
Fernando Morientes
Milan Baros
Igor Biscan on sõlminud kolmeaastase lepingu Ateena Panathinaikosega ja Kirklandi laen West Bromi sai kinnituse.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Pisut hiline reaktsioon kull, aga Liverpooli ML mang oli humoorikas, TNS ei suutnud midagi korda saata... vahepeal isegi ei suudetud mitu minutit jarjest palli puutuda. Samas tegi ka Liverpooli kaitse paar lapsikut viga, mille vahe kogenumad ja kiiremad rundajad kohe ara kasutanud oleks - nt pean siin silmas 1. poolaja intsidenti, kus uks Walesi meeskonna rundaja oleks 1-1-le paasenud parast rumalat kaitse sootu, kuid mees jai viivitama. Runnak sujus samas peris hasti, kuid hirmus oli Morientes ja tema kasutamine nais mottetu... Liverpooli fann, kellega mina mangu koos vaatasin, oleks parema meelega rohkem noori valjakul naha tahtnud.
Tore oli ka see, et ITV kommentaator mainis ilusasti ara ka meie Mardi nime (seoses TNSi vv endise klubi Derbyga).
Kommentaar