Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ÜLIKÕVA - endiselt avaldan oma rõõmu Hyypia ja Hamanni tiitlivõidu üle. Didi mängutulek andis POOLILE uue hingamise ja possessioni.
Ja poleks uskunud, et ta nii kõva vend on, et teda esimest pennalt pannakse lööma. esimene peaks olema oluliseim koos viimase, viiendaga. Aga mees õigustas end ka seal - supermäng viimase mängu kohta Pooli eest.
Respect Liverpoolile!
Oleks mul usku niipalju kui vaja neisse ,siis poleks ma 2.pa. koju vahtima läind :P
Tundus,et juba teist hooaega järjest on CL finaal ühepoolsusega P\'i keeratud ja pidu läbi.Aga kujunes väga meeldivaks ja põnevaks lahinguks.
1.pa. nägime ilmselt sellist poolikest,kes võitis Inglise liigas 5. koha ja alates 2.pa. midagi palju enamat
Neil kas oli sitaks õnne,või Priemershipi puudujäägid realiseeriti CL\'s - mõlemal juhul vääriksid mu meelest kohta järgmisel hooajal CL\'s
SUPER....Hella Hundis oli meeleolu ikka väga kõba peale 60\' ja peale pendlaid....ise kartsin et Super Dudek kõik oma energia kahte järjestikku tõrjesse pani..õnneks mitte...õnnitlused kõikidele \'POOLi fännidele,sealhulgas ka endale loomulikult
UEFA onukesed võiks mõistuse pähe võtta ja eelmise aasta võitjale automaatse koha anda.Juhtu snii see aasta PL-s siis järgmine aasta on 4 väljateeninud klubi pluss CL-i võitja.Ja nii iga maaga.lisakohta ei anta ehk kui tiitli võidab tiim kes ka koduses meistrisarjas on koha järgmise aasta CL-i välja teeninud,siis saabki nii palju klubisid CL-i kui sellele riigile ette on nähtud.
Tõeliselt imeline õhtu. Midagi sellist jään kindlasti elu lõpuni mäletama.Olin täiesti hullumas teise poolaja tagaajamise ajal. Kolmeväravalisest kaotusseisust Euroopa Meistriteks. Kui see meeskonna sisu ei näita, siis mis veel näitab ?!!!
Hiigelsuured tänud !
Algus oli suht koht - suvaline. Kuni sunnitud vahetuseni , mil tabasin end ilmselt 1 ja viimast korda olemas kellegi teise poolt, kui LUFC või EESTI... kui peied olid juba läbi saamas tabasin end laulmas enamusega hiiu pubist The beatlesi laule... ja mõtlemas, et asi võib üle trumbata 09/00 draama...Tore vutiõhtu igatahes...
Alati teeb südame soojaks, kui nõrgemad võidavad..
JG + SH - MOM
Kommentaar