Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
njahh, isegi venezuela seebikad kahvatuvad selle saaga kõrval.
\"don\'t do drugs\" võiks suisa öelda
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kogu selle jura põhjus peab olema midagi avalikkusele teadmatut. Meediast läbikäinu põhjal keeldub terve mõistus toimunut uskumast. Eelmisel aastal oli üleminek Chelsea\'sse praktiliselt kindel, siis tõmmati samuti viimasel minutil pidur peale. Kui julmalt spekuleerida, siis võis Parry eelmise hooaja segaste sündmuste lahendamiseks Gerrardile midagi lubada, olgu siis kas isikllikus plaanis või klubiga seonduvalt ja mängija omakorda sidus selle uue lepingu sõlmimisega. Kui nüüd oli näha, et klubi kavatseb asjast mööda minna, tuli uus ultimaatum. Igatahes tundub ilmne olevat, et kogu saaga ei keerle ainult Gerrardi isiku ümber, vaid käimas on midagi tunduvalt suuremat.
Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Tõenäoliselt üks nendest intervjuudest, statementidest (vms) on antud Neil Mellori poolt. Easy mistake... Kui muidugi õnnestuks Mellor Chelsea\'le 32 milku eest ära anda.
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
mcn ,liverpool ei ole vaene klubi ja palgad on seal kogu aeg väga kõrged olnud.
1. Miks ei ole küsimus klubis? Loomulikult on. Fakt on see, et Gerrardil on \'pooliga kehtiv leping. Kui me oleme piisavalt rikkad ja raha meil vaja ei ole, nagu Benitez väidab, pole mingit vajadust teda ka müüa. Ka siis mitte, kui Gerrard uue lepingu lõplikult tagasi lükkab.
2. Palun tõesta, et Liverpool on mängijaturul Chelsea ja ManU-ga konkurentsivõimeline ja ma usun sinu juttu, et klubi ei ole vaene.
et siis raha on \'Poolil olnud nagu ratsahobuse sitta,
yle 100m u kolme aasta jooksul (kui Houllieril oli vaja uus tiim kokku osta, mitmed neist osutusid juba tema ajal liigseiks)
v6iks arsenali teha -Campbelli ostust ylej22nud summa talle palgamaksmiseks kulutada-
ja m6ne Garcia ostmata j2tta,kui seda pappi nii v2he on
Algselt postitas Martin
Mõnikord leiab ka huvitavaid asju. Dale Johnsoni lugu \"You paid how much?\" Lugu
Ja enne lugemist. Viktoriin: kes on Jean-Michel Ferri?
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Algselt postitas vaikiv mees
et siis raha on \'Poolil olnud nagu ratsahobuse sitta,
yle 100m u kolme aasta jooksul (kui Houllieril oli vaja uus tiim kokku osta, mitmed neist osutusid juba tema ajal liigseiks)
v6iks arsenali teha -Campbelli ostust ylej22nud summa talle palgamaksmiseks kulutada-
ja m6ne Garcia ostmata j2tta,kui seda pappi nii v2he on
Milles Luis Garcia süüdi on? Tegemist vägagi hea ostuga minu silmis.
Kui \'poolil oleks raha nagu ratsahobuse sitta, oleks uus staadion juba valmis ja nii mõnigi \"suur staar\" kiikaks vähem Chelsea suunas.
Kaks võimalust: kas klubi omanikud ei ole enam valmis varem välja käidud summasid kulutama või siis neil lihtsalt ei ole enam sellist raha. Sellega olen muidugi nõus, et miljoneid ja miljoneid on aastate jooksul mõttetult tuulde lastud. Samas - otsi jalgpalliklubi, kes seda (võimaluse korral) teinud poleks.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar