Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester City

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ericbana
    replied
    lol. See Toure liikumine meenutab küll pigem mingit Rahvaliigat ja Viimsi Ehitust.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    No kuradi kurat Vincent..

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Loodan City võitu

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Algrivi ka kirja

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Ma usun, et põhiline oleks, et hea mäng tuleks ning kui City finaali saab, oleks normaalne vaheldus viimaseaja samadele nimedele ning kui ei saa, on Atleticol ideaalne võimalus võtta revanšš. Suht win-win situatsioon ju.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Suht lamp ju, kes seal pingiotsal istub.
    tumedad ka veel..

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Sterling ja Delph on rootslased vä?
    Suht lamp ju, kes seal pingiotsal istub.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Jamaika ning Guyana võimalused olid neil kahel olemas Wiki andmetel. Pole "puhast tõugu" täkud.

Küll aga oleks tore küll kui City finaali ennast venitaks

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Sa võid Harti poole nime pidi ka pöörduda, mis siin nüüd ikka ümber palava pudru joosta
    Sterling ja Delph on rootslased vä?

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Algselt postitas sp3ts Vaata postitust
    Igatahes oleks etem, kui inglased tänase ära võtaks. Inglise jalgpall vajab seda!

Aga ennem oleks vaja kaitse pidama saada.
    Sa võid Harti poole nime pidi ka pöörduda, mis siin nüüd ikka ümber palava pudru joosta

Leave a comment:

• sp3ts
    replied
    Igatahes oleks etem, kui inglased tänase ära võtaks. Inglise jalgpall vajab seda!

Aga ennem oleks vaja kaitse pidama saada.

Leave a comment:

• $$$
    replied

Leave a comment:

• tartanjan96
    replied
    Algselt postitas Stok
    Kuidas tartanjan96 mu igno listist välja pääses? Lugesin ja imestasin, mis krdi sitta ma loen, aga siis vaatasin kasutajanime.
    Ma tahaks teada, et mida sa heidid? Mis ma valesti üldse kunagi öelnud olen? Kas ma mitte ei öelnud juba aastal 2010, et City tuleb meistriks? Jah, ütlesin ja kõik naersid ja arvasid, et ma olen mingi suvaline troll. Mis ma ütlesin Džeko kohta? Et mees hakkab lammutama ja mida ta tegigi esimestel hooaegadel. Praeguseks on ta tõesti klubist läinud, aga loogiline, et millalgi tuleb ka vajumine ja ühes maailma parimas klubis mängimine polegi vaimule kerge tegevus. Džeko olevatki lahkunud, kuna vaimne pinge käis üle jõu. Lisaks sellele oleme praegu lähedal champions league'i võidule ja kui me seda karikat see aasta ära ei võta, siis lähiaastatel kindlasti. Sa toeta edasi oma Looserfooli ja pea meeles ühte ainumast ja kõige õigemat inglise vanasõna: Which ship never lands in Liverpool? Premiership.

Nii et puhka jalga rahulikult eks.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas Stok
    Kuidas tartanjan96 mu igno listist välja pääses? Lugesin ja imestasin, mis krdi sitta ma loen, aga siis vaatasin kasutajanime.
    Soccernetis on suht mõttetu käia, kui tartanjan ignooris on. Loe näiteks prohveti ennustusi Dzeko kohta.

Leave a comment:

• tartanjan96
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Haha @ Iheanacho on omakasvandik.
    Liitus City akadeemiaga 10. jaanuar 2014 olles kõigest 17 aastane. Mina loen ta omakasvandikuks. Kõik, kes on akadeemias mänginud, on omakasvandikud.

Leave a comment:

Working...
X