Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester City

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Otamendi ja Kompany läksid mõlemad katki?

Leave a comment:

• Blue Moon
    replied
    Algselt postitas nahad Vaata postitust
    kui mõni city fänn päriselt eksisteerib, siis teeks äkki väikse kihlveo? city kaotab pennaldega, kui jah, siis teed mulle sada õlli, kui ei, siis teen sulle kaks. võitja valikul.
    Ma olen nõus.

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Cityl pole fännegi ju, aint gloorikad.

Leave a comment:

• nahad
    replied
    kui mõni city fänn päriselt eksisteerib, siis teeks äkki väikse kihlveo? city kaotab pennaldega, kui jah, siis teed mulle sada õlli, kui ei, siis teen sulle kaks. võitja valikul.

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    Arvestades, et arvamused Unitedi alateemas on suht sarnased sellele mis ka City puhul pädevad, aint nimed ära vahetades, siis tuleb vast ebakompetentseim Derby üldse.

Leave a comment:

• Blue Moon
    replied
    No ikka väga piinarikas on seda hooaega lõpuni vaadata- ei saagi aru, kas mehed ei usu, ei taha või ei suuda enam. Võiks juba lihtsalt läbi saada see horror. Praegust seisu vaadates võib rahule jääda, kui vähemalt derby ära võidetakse ja West Ham'il ei lasta 4. kohta ära võtta. Kiievi Dünamo vastu ehk hoitakse ka kuidagi ära ja saadakse järgmisesse ringi, aga arvatavasti järgmise ringiga lõppeb ka Champions League seiklus. Suurt midagi tänasest mängust rääkida polegi, peale selle, et Bony £30m tehing on veel hullem, kui £18m brasiillase Jo(äkki keegi veel mäletab teda ) eest omal ajal. Natukene lootust annab see, et KDB teeb juba trenni ning arvatavasti on tagasi platsil peale international break'i. Samuti on ka Samir Nasri'd tagasi oodata, kuid kahtlen, et ta erilist rolli hakkab mängima hooaja lõpus ning eeldan/loodan, et tegu on ühega paljudest lahkujatest suvel.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Pep Europas

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
    "And I just dont give a faaak"

e: Norwichi kaitsetegevus oli muidugi hea. Alguses oli väikesed kommunikatsiooniprobleemid, kuid mängu edenedes need paranesid.
    City oli samas hambutu, Aguerol suht sitt päev. Panevad vist tähelepanud CL-i. Võibolla toovad paar lisapunkti inglismannidele.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied

Leave a comment:

• gizmoduck
    replied
    püha jeesus jumal jahve allah ja ema teresa kui kohitsetud üks mäng olla saab. Kommentaatoritelt jäi kõlama, et Norwichi jaoks on see viies nullimäng see hooaeg ning City on peale Pepi uudist punkte suutnud saada ainult viimaselt neljalt meeskonnalt.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Operatsioon Pep ELi kogub hoogu

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Mul läheb pigem see ...

Kuna ka ise ei saanud eile rõõmustada, siis liitun.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Ma ei tea, olgem positiivsed ja shit. Jalgpallile tuleks Lesteri võit nii umbes miljon korda rohkem kasuks, kui teie egotrippide meeskonnad. Või, noh, äkki oleks just see Lesteri võit argument, et jalgpall on tegelikult marulahe ja see, et raha lähevad ainult osadele meeskondadele, pole üldse nii hull. Ah, fakit, go Lester!
    Nõus, go Leicester!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mul läheb pigem see ...

Ma ei tea, olgem positiivsed ja shit. Jalgpallile tuleks Lesteri võit nii umbes miljon korda rohkem kasuks, kui teie egotrippide meeskonnad. Või, noh, äkki oleks just see Lesteri võit argument, et jalgpall on tegelikult marulahe ja see, et raha lähevad ainult osadele meeskondadele, pole üldse nii hull. Ah, fakit, go Lester!

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Algselt postitas gizmoduck Vaata postitust
    tänase õhtu päästab ainult see

[ATTACH=CONFIG]4612[/ATTACH]
    Mul läheb pigem see ...

Leave a comment:

Working...
X