Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Manchester City
Collapse
X
-
Ma küll tõsiselt kardan, et tehakse kolm karikat. Loodetavasti mitte.
Leave a comment:
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustTiitel küll nüüd lahtine ei ole, City on haiges vormis, hetkel kindlasti maailma parim meeskond ja liigas ollakse küll teistest mäekõrguselt üle.Ma arvan ka, et kuskil veerandfinaalis Porto vastu mõtleb Pep üle, paneb Stonesi ääreründajaks ja Sterlingut kontrollivaks poolikuks ja läheb 2-4-2-2 taktikaga peale vms.Algselt postitas zaz Vaata postitustSeda "maailma parimat" saab CLis näha, jah.
Usutavasti siiski sealsed tagasilöögid nii rööpast välja ei löö, et Premm võtmata jääb. Tõsi.
Leave a comment:
-
ei, "päevad"Algselt postitas Epic Vaata postitustKas Dias tähendab portugali keeles "müür"?
Leave a comment:
-
Tavai, kinnitan ka. Kui kaotan, siis saab vähemalt igavana tunduva hooaja lõpu endale põnevaks.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustdavai. diil. kinnitan.
Leave a comment:
-
davai. diil. kinnitan.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTavai. Ma muidugi õlci ei joo, et ma võtan niisama selle summa, mis õllekast maksab. Mingi 30 eurot?
Leave a comment:
-
ManC hoiab pigem tempot, üle varju hüppab praegu pigem ManU.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMõnu!!!!!!! Koroonahooajal ei maksa oodata, et City niimoodi lõpuni välja paneb.
Siinkohal tuletan meelde, et mul on vist LaRaBla ees ikka mingi võlg?
Leave a comment:
-
Mõnu!!!!!!! Koroonahooajal ei maksa oodata, et City niimoodi lõpuni välja paneb.
Leave a comment:
-
Tavai. Ma muidugi õlci ei joo, et ma võtan niisama selle summa, mis õllekast maksab. Mingi 30 eurot?Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEven odds, kasti õlci peale? 10+ you win. 9- I win.
Leave a comment:
-
Even odds, kasti õlci peale? 10+ you win. 9- I win.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVaatasin fikstuure, korrigeerin ja pakun, et pärast 34. vooru on Man City edumaa ManU ees vähemalt 10 punkti
Leave a comment:
-
Vaatasin fikstuure, korrigeerin ja pakun, et pärast 34. vooru on Man City edumaa ManU ees vähemalt 10 punktiAlgselt postitas Linnupoja Vaata postitustmis see punktivahe olla võib 5 vooru enne lõppu?
Leave a comment:
-
Vardy juba käis opil, hooaja lõpus kukub nende tempo üldiselt ära. Kui esinelikusse saab, siis on juba yolo!Algselt postitas JuriM Vaata postitustAga Leicester?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: