Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester City

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Argentiinlane lõi värava ja millegi pärast on ka Maradona staadionil mängu vaatamas.Värava puhul oli üliõrn sulg,aga noh....

Kommentaar

Milline soodumang kais jalle. Taitsa lopp mida siit veel tulla voib kui harjutakse uksteisega mangima ja Mancinil lastakse teha mida ta oskab. Kolmas varav oli vist 26 sootu jarjest. Oleks see Arsenal olnud siis vist muust ei raagitakski.

Kommentaar

Misasja? Arsenal teeb seda iga nädal...

Kommentaar

25 - The move for Yaya Touré's goal against Fulham involved 25 passes; the most for any goal in the Premier League this season. Teamwork.

jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
            Mine piilu mõnikord ema magamistoa aknast sisse, siis näed mis torusid puhastatakse. Karm aga tõsi, nagu ka see, et mänku sel hooajal 3 hulka ei pääse.
            Eeeeee? Sa oled invaliid? On sul üks silm puudu? Kas ma olen sinu arust Manu fänn? Mulle tundub, et sa peaks kiiremas korras vaimuhaiglasse minema. Või mine fänna oma vaest Romat edasi. Lisaks sellele, et nad vaesed on, ei oska nad ka jalgpalli mängida. Vean kihla, et City võidaks Romat vähemalt 5:0. Kui mäng oleks järgmine aasta, siis Džeko juba mängiks ja lööks kohe hat-tricki ka teile.

Kommentaar

Algselt postitas tartanjan96 Vaata postitust
              Lisaks sellele, et nad vaesed on, ei oska nad ka jalgpalli mängida. Vean kihla, et City võidaks Romat vähemalt 5:0. Kui mäng oleks järgmine aasta, siis Džeko juba mängiks ja lööks kohe hat-tricki ka teile.
              eem, ma pole küll eriline roma fänn, aga äkki selgitad ka miks ja kuidas nad jalgpalli ei oska mängida?

Kommentaar

Hart, Richards, Kolo Toure, Kompany, Kolarov, Milner, de Jong, Barry, Silva, Balotelli, Tevez.

Pink: Given, Lescott, Boateng, Vieira, SWP, Adam Johnson, Jo.

Kommentaar

Panustan selle peale, et uuest aastast Mancinit enam pole.

Kommentaar

dzeko oleks kindlasti city võidule tüürinud!

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
                      Panustan selle peale, et uuest aastast Mancinit enam pole.
                      Tahad midagi vahele panna? 1 Jaanuarini siis?

Kommentaar

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
                        Tahad midagi vahele panna? 1 Jaanuarini siis?
                        Siiski mitte. Kuid olen jätkuvalt arvamusel, et kui mängupilt ei parane siis Mancini asemele tuuakse keegi teine. Kuidas põlised City fännid mängu kommenteerivad? Kuna tegelesin mängu vaatamise kõrvalt 103 muu asjaga siis mu tähelepanu oli hajutatud.

Kommentaar

FA Cupis loositi vastaseks Leicester

Kommentaar

Given, Boateng, Kolo Toure, Lescott, Zabaleta, SWP, Vieira, Milner, Adam Johnson, Jo, Balotelli

Pingil: Hart, Richards, Kolarov, de Jong, Barry, Silva, Adebayor.

Pink on küll täna väga kõva meil Kui täna võidame ja Juventus viigistab/kaotab, siis oleme kindlalt edasi.Ning palju õnne Manchester City muruhooldajatele, kes võitsid auhinna, kui kõige professionaalsemad muruhooldajad Premier Leagues.

Kommentaar

Balotelli varav oli ilus.

Juventus 1:0 taga Poznani vastu. Peaks vist poolakad ja city edasi minema sellise seisuga.

Kommentaar

Play-off koht on nüüd kindlustatud, tore.

Kommentaar

Working...
                                X