Mõtted on sellised, et sel aastal tuleb täispangale minna ja kogenud ja üksteist hästi tundva pundiga see tiitel ära võtta ja siis suvel tuleb palju liikumisi ja hakkab uus ülesehitamine ja Slot'i tõeline challenge. Praegu ikkagi, oleme ausad, tegutsetakse Klopp'i vundamendiga.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustHetkemõtted on rahulikud. Ei mingit eufooriat novembris. Minul on suurem mure sellega, mis järgmisel suvel saab. Märgid on väga sedamoodi, et Slot kauem kui selle hooaja Kloppi ehitatud tiimiga mängida ei taha.Maailmameistrid!!
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustNoh, härrased. Liigas 11 vooru ja tabeliliider 28 punktiga. Sealjuures veel City ja Arsenali libastumised on vahe lähima konkurendiga viiele punktile käristanud. Lisaks nelja mängu järel täisedu ja tabeliliider ka Euroopas. Pakuks, et teie jaoks ikka üle ootuste hea start Sloti käe all? Ta sai küll tiimi, mille võimekuses vaevalt kahtlejaid oli, aga üleminek Kloppi pealt Sloti peale toimunuks nagu võluvitsaga. Mis siis on hetkemõtted? Veab lõpuni välja, või hakkab graafik üks moment pärssima?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustKõigi kolme lahkumine oleks väga räige löök ikka. Miks nad viimase aasta peale üldse sellega jäänud on? Kloppi lahkumisega ei tahetudki pikendada?
Lisaks räägitakse, et grusiin on kavandatud esivahiks, nii et Alisson läheb. Usutavasti ka Robbo.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Eks seal ole palju asju koos - uus trenna, ajastu pani nii mõnegi lepingu ootele.
Kui valida see üks mängija, keda hoida, siis selleks on VVD.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
Eks tahetakse tippklassi palka, aga 'pool on suurte palkade maksmisega ettevaatlik. Kui külm realist olla, oleks Van Dijk kolmikust kõige olulisem kinni hoida - ta on sellel hooajal näidanud taas raudset taset ja keskkaitsja peab kaua vastu.
Lisaks räägitakse, et grusiin on kavandatud esivahiks, nii et Alisson läheb. Usutavasti ka Robbo.
Kommentaar
-
Koondisepaus vigaseid ei tervendanud. Pühapäeval pole kedagi neist mängima oodata ja vähemalt Alisson ning Jota on kindlalt väljas ka Reali mängust. Van Dijk, kelle Holland enneaegu tagasi saatis, olla ok. Elliott treenib nüüd koos ülejäänud tiimiga, võib-olla mahutatakse pingile.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Hea töö kaotusseisust punktid võtta. Jube raske oli oma mängu toimima saada - imelik natuke, et Gakpo on pidevalt nii kaugel vasakus ääres, kust värava poole liikuda on ikka hirmus keeruline. Robbo mängib vasaksisemist, aga ka mitte liiga efektiivselt. Tuli jälle Salahile toetuda, lisaks esimene koll imeilus töövõit Szobole ja Jonesile. Kaitses jube palju eksimusi ja keskväljal liiga palju valesööte.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Paistab, et mägijatel on ka juba sama hoiak, et küll me selle võidu saame ja väga mingite eksimuste pärast ei muretse.
Kaootiliselt korrektne.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar