Hetkel sädet on puudu, aga kui punktid ära tuuakse siis pole lugu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Girona mängust nägin vaid highlightse aga jäi mulje et võitu me siit ei väärinud. Neil oli palju ohtlikke võimalusi. Praegu surfame õnne/õnn-soosib-tugevaid lainel ja see on meid mitmeski mängus tassinud. Rõõmustada võiks ja peakski, sest kui vähe asju on jalgpallis garanteeritud - isegi kui supermängu teed, teinekord ei mahu i-le täpp peale. Igatahes murekohti on ja paratamatult tuleb võimetest kehvemaid mänge, aga sel hooajal on vähemalt seni roteerimise võimalused meil paremad olnud. Klopp eelmisel hooajal oli palju raskema laatsareti lahendusega toimetamas mingi periood ja kahjuks see välja ei vedanudki in the end. Sel hooajal olen ma aga palju kindlamaks muutunud, vaatamata sellele et tean et mingi langus tuleb, aga kogu see Sloti jalgpall ei küpseta niipalju meie mehi ja tahaks loota et midagi tehakse aina paremini ka füsiote poolt klubis. Kõik kokku liites - paneme mõistusega edasi ja naudime protsessi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustGirona mängust nägin vaid highlightse aga jäi mulje et võitu me siit ei väärinud. Neil oli palju ohtlikke võimalusi. Praegu surfame õnne/õnn-soosib-tugevaid lainel ja see on meid mitmeski mängus tassinud. Rõõmustada võiks ja peakski, sest kui vähe asju on jalgpallis garanteeritud - isegi kui supermängu teed, teinekord ei mahu i-le täpp peale. Igatahes murekohti on ja paratamatult tuleb võimetest kehvemaid mänge, aga sel hooajal on vähemalt seni roteerimise võimalused meil paremad olnud. Klopp eelmisel hooajal oli palju raskema laatsareti lahendusega toimetamas mingi periood ja kahjuks see välja ei vedanudki in the end. Sel hooajal olen ma aga palju kindlamaks muutunud, vaatamata sellele et tean et mingi langus tuleb, aga kogu see Sloti jalgpall ei küpseta niipalju meie mehi ja tahaks loota et midagi tehakse aina paremini ka füsiote poolt klubis. Kõik kokku liites - paneme mõistusega edasi ja naudime protsessi.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJota oli täna lõpuks tiimitrennis tagasi. Küllap Slot homme räägib, millal mänguvalmis.
Chiesa saab ilmselt liigakapis mänguaega.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Kuusk sai lapsega koju toodud ja ehitud, nüüd aeg 'poolile keskenduda. Jota oodatult pingil, aga ka Nunez - näeb, kes ründekolmikust keskele nihutatakse. Muid üllatusi ei paista - Mac Allisteri puudumisel keskel Szobo koos Jonesi ja Gravenberchiga. Fulham on Harry Wilsoni meie vastu alustama pannud: teavad, kes on hea.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Midagi hoopis teistsugust täna kui sai oodatud ja loodetud. Vägev töö kümnekesi nii pikalt võidelda, kindlasti pigem võidetud punkt. Hea näha Jotat ja Ellioti taas suurt rolli mängimas, nendega oleme paremad. Robbo jah - ma ei teagi, kuidagi liiga palju koguneb neid apsakaid juba. Kas tõesti saavad tema aastad läbi?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Tra see Robertson, no ei ole kurat see tase. Täiesti tema kaotatud 2 punkti kohast, kust ei tohi kaotada. Arsenali vastu tuli ka tema pealt.
Kõigepealt mingi imelik sööt ja pallikaotus, aga kõik veel kontrolli all, mitte väga ohtlik rünnak vastastel, aga sealt edasi pall kasti ning nagu ikka, siis ta jääb oma mängijast liiga kaugele ja laseb Pereiral ära lüüa. Siis vend saab punase no sellise asja eest, et League Two-s ka ei tehta sellist värki
Kiiremas korras vaja Tsimikas terveks saada ning talvel/suvel osta vasakkaitsja. Niikaua Gomez vasakule nagu eelmisel hooajal ta väga edukalt seal mängis. Siis muidugi Quansah keskkaitses. Niiet Konatet ka kiiresti vaja tagasi. Halb olukord
Aga vähemalt võideti lõpuni korralikult ja võit polnud kaugel. Kahju teistest mängijatest, Robbo vedas neid alt. Jota tagasitulek oli parim asi siit - see vend oskab!
Kommentaar
-
Võtke kokku ennast robertsoni kallal ulumisega.
Mulle tundus, et see kontakt mis ta sai vastase kastis lõi ta mängu väga kõikuma ja polnud täielikult korras pärast seda, kusjuures too tackle oli nii julm, et oleks võinud vabalt punase anda seal.
Lisaks oli olukord kus Gakpo lõi peale ja Fulhami mees tegi üliselge vea Gomezi vastu, aga kohtunikud penaltit anda ei tahtnud, sest pall oli vastase väravavahi käes???
Arvestades, et me olime 2x kaotusseisus ja 10 mehega pea terve mäng siis 2-2 on kõva tulemus ja on palju positiivset võtta järgmistesse mängudesse.
- Likes 1
Kommentaar
-
Tuleb tunnistada, et see esimese minuti korgid ees sissesõit jättis halva maitse suhu. Kohtunikelt ei vähimatki reaktsiooni.. Samas jubedat puudet, mis punasele eelnes, see välja ei vabanda.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Tänane mäng oli esiteks väga väga meelelahutuslik. Oma punaste prillidegagi suudan öelda, et igavat perioodi selles mängus polnud. Kui mingi neutraal vaatas ja magas, siis unusta jalgpall, see ei ole sinu jaoks!
Fulham on meeskond kes situb veel paljude "suurte" plaane ära, seda oli näha juba nende esimestest mängudest. Neil on piisavalt kvaliteeti, et kui annad, siis võtavad ja täna ka nii läks.
Nende esimene värav, vabandage väga, aga milline tiim oleks selle ära hoidnud? Absoluutselt fantasitline lõpetamine keerulisest olukorrast (tunnista, et sa oma 4. liiga mängus tahtsid sama kõva mees olla kui pruut vaatas) ja otse risti ka. Lihtsalt selline hetk kus pead mütsi tõstma vastase auks.
Robertsoni ma siin tapma ei hakka - milleks, tüüp püüdis kõigest väest, olukorda parandada, aga jah, jäi hiljaks ja tuli mis tuli. Tema vähemalt hoidis joont enne seda. Mulle on ausaltöelda Trenti kehakeel mitu korda vähem meeldinud kui see mida Robertson meiejaoks pakub. Inglane vs Šotlane, ülla ülla kes rohkem ennast täis on (by default) - klassikaline Briti saarestiku bs hehe.
Anyway sealt edasi ma pigem kiidaks meeskonda:
Kloppi ajal 1 mehega vähemuses me ei mänginud keskmiselt nii hästi ja täiesti südika vastase vastu. Slot oli meestega samas vaibis, et siit on veel võimalik võtta maximum ja Jota toomine platsile oli nagu taevamanna, lihtsalt üks mees on sündinud lõpetama ja teine (Darwin Nunez) ei ole. Siiski ma Nunez'i üldse maha ei tee ja ei tee ka Anfieldi fännid - tüübilt kaunis väravasööt ja kes jalgpallis midagi teab, palju muud kasulikku. Salah isikult on ilma komplimente välja punnitamata öelnud, et "mulle temaga koos mängimine meeldib väga, aga mõistan et väga paljud inimesed ei saa tema mängust aru, aga mina saan"...ehk seal on selline ridadevaheline kvaliteet olemas, mis on tiimikaaslaste poolt hinnatud. Slot'ki oli hiljuti kiitev, aga siiski mööndis, et kui su seljapeal on nr 9, siis automaatselt sa ootad enam. Ma isegi vahetaks särgid ära - Nunezile misiganes ja Jota'le 9sa. Jättes ostuhinnad kõrvale, nii oleks "keep" kergem mida kanda.
Arsenal kuses ka tuppa siis kui meil oli raske õhtu - ilus. Ei midagi tasuta siin päikese all ei kellelegi.
Kommentaar
-
Raske välja võideldud viik ja ega kolm punktigi väga kaugel ei olnud. Esimese poolaja Salah oli nagu Rauno Alliku kõikide teiste va Kalju vastu, aga teisel poolajal
hakkas Salah ikka oma õiget produkti pakkuma. Liverpool pakub üleüldse rohkem teise poolaja võistkond olema, kus tullakse raskest olukorrast välja ning võetakse muidu suht kindlad 1-0 ja 2-0 võidud ära.
Jota, palun ole terve oma elu nüüd ainult terve. Teised ei oska ja sa teed 10 minutiga puhast tübdaja ABC-d.
- Likes 1
Kommentaar
-
Võitlesime eile viigi välja, oleks saanud ehk ka võidu, aga lõpus olid poisid veits liiga lukus (seal kus kõik üritasid kõigest väest peale lüüa, aga Salah passis vabana taga nurgas ja ootas söötu, et tap-in teha).
image.png
1 ja 9 ndal minutil tehti meile siis sellised vead. Ma olen näinud väiksemate puudete eest teist värvi kaarte. Kui ma lisan siia momendi kus Gomez rugby võttega maha tõmmati kastis siis nojah. See oli olukord, mis tüüpiliselt ehk juhtub nurgalöökide ajal, kus pealelöök tehakse, aga mujal kastis käib madin ja tehakse viga. Ehk too selgitus mis anti ei päde kohtunike poolt.
Robbo punane on väga huvitav olukord. AV mängus jäeti punane andmata viimasele kaitsjale, kes Salah maha tõmbas, sest viimasel ei olnud too clear goalscoring opportunity moment. Well Wilsonil ka polnud seda, ta söötis, kohtunik lasi olukorra lõpuni mängida (toimus pealelöök) ja siis tiris olukorra tagasi. Wtf? Minu raamatus on mõlemad punased, agan noh siin me oleme.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar