Guardianis on täna huvitav seisukoht, et TAA jäeti meeskonnakaaslaste poolt paremal hätta - Gravenberch ja Salah ei tulnud kaitsesse abiks. Näitena vastaste esimene värav, kus situatsioon küll algas TAA sööduveaga, kuid siis oli ta üksipäini nelja vastase vastu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Muidumees88 Vaata postitustTrent mõtetega juba Madridis?
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustGuardianis on täna huvitav seisukoht, et TAA jäeti meeskonnakaaslaste poolt paremal hätta - Gravenberch ja Salah ei tulnud kaitsesse abiks. Näitena vastaste esimene värav, kus situatsioon küll algas TAA sööduveaga, kuid siis oli ta üksipäini nelja vastase vastu.
Keeruline liiga sel hooajal ning kõik kaotavad palju punkte. Ega järgmiste mängudega midagi lihtsamaks ei lähe - Forest ja Brentford võõrsil on parajad pähklid, eriti esimene. Õudusega mõtlen, mida hakkavad tegema Mbeumo Robbo äärel või Foresti kiired ääreründajad. Ausaltöeldes Bradley ja Tsimikasega tundub asi turvalisem kaitses. Enne on muidugi karikamängud, niiet peaks neile ja veel mõnele pingipoisile kõvasti minuteid andma (Elliott, Endo, Jota, Quansah, Chiesa). Roteeritakse ilmselt Accringtoni vastu nädalavahetusel korralikult, enne Foresti mängu. Aga kahtlustan, et Spursi vastu poolfinaalis homme paneb Slot väljakule väga tugeva koosseisu, sest viik oleks veel okei, kaotus mitte. Spursil endal on muidugi jamasid palju rohkem hetkel
Kommentaar
-
Chiesa on seni olnud ainult mingite kolmandajärguliste mängude jaoks. Ma tõesti lootsin rohkemat temalt, aga ega ma ta habrast tervise seisu ka tea. Noortele hea trennis - someone to look up to, aga jah tema panus meie klubi edusse sel hooajal jäänud ikka õige üürikeseks. Ei teagi kust talle üldse rohkem mänguminuteid leida saaks, sest ka Elliot on ju meil olemas ja praegu minu nimistus temast eespool valikus. Ainult põhimeeste vigastused oleks variant, aga sellest ma rääkida ei taha.
Kommentaar
-
Ma arvan ka, et homme tuleb võrdlemisi tugev koosseis. Seda võib ka Sloti tänase jutu ridade vahelt välja lugeda. Probleem on jätkuvalt Szoboga, kellel karmim haigus kallal ja alustamine ebatõenäoline. Keskkaitse on muidugi ka küsimus - van Dijkile justkui ei saa puhkust anda, sest Konate kohe nädalas kaks korda ei mängi. Accringtoniga tuuakse ilmselt jah mõned päris noored platsile.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Jaanuar käes ja kohal on "söödame kuhu juhtub, anname palli ära" Liverpool. Van Dijk lappis kõiki ja kõike, Bradley oli enam-vähem, Gakpo vähemalt üritas. Kõik ülejäänud eesotsas Salahiga: kohutav. Mõtlesin, et teisel poolajal läheb paremaks, aga ainult hullemaks. Õnneks jäin diivanil tukkuma.
Peab lootma, et kuu aja pärast ollakse omadega paremas kohas.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Täpselt, mida võis eeldada. Kes vaja, said minutid kätte, TAA lõi ilusa, Chiesa sai esimese ja kõigist parem Jayden Dannsi värav, millele ta ise kauni eeltöö tegi.
Teisipäeval on tõsine tööõhtu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Hetkel on vigastustega seis meeldiv, ainult Gomez paraku veel mõnda aega audis. Homme ei saa ka Nunez mängida. Mäng tuleb keeruline - Forest kaitseb oma väravat visalt ja kasutab tekkivad võimalused ära. Sellised 1:0, 2:0 võidud neil. Küllap meil peab õnne ka olema. Loodan, et Szobo mängib ja toob keskväljale pisut lisaenergiat.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar