Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Õnneks ei pidanud otseülekannet kannatama, vaatasin praegu edasikerimisega ja nüüd loen hämmeldunult, et Isak alustas. Mitte ainsatki korda ei märganud ma seda meest väljakul.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Täna panin Foresti võidule ja ometi kord ei rikkunud Liverpool asja ära.

Sloti sacki eriti ei usuks. Mõnda ässa treenerit vist hetkel kodus jalga kõigutamas nkn pole, keda asemele kutsuda.
      Maailmameistrid!!

Kommentaar

Säkini on veel minna, kuu või kaks kaotusi veel - siis ta tuleb.
        Arusaamatu, mis toimub: eelkõige kui kergelt kaitse murtakse. Midagi on seal väga põhjalikult mäda.

Kommentaar

Kusjuures ma ei suuda isegi seda ühte probleemi teil leida - justkui järsku on mingil hetkel nii kaitses kui ründes liiga palju auke ja pall mängitakse kohta kus ei ole kedagi või kus on 5 kaitsjat 1 Liverpooli ründaja vastu.

Kommentaar

Siiamaani ma olin veel kuidagi sisemiselt positiivne või lootust täis, et kogu see asi on lihtsalt nurgeline ja kõik, aga eih, paistab et kogu vaimsus on tühi nüüd ei ole kellelgi seda enesekindlust võtta kuskilt. Päris õudne seis. Frustreeriv oli ka vaadata seda, et keegi peale ei löö ja nii palju lükatakse palli ees äärtele ja kasti joones juures pole kedagi kes sealtki prooviks (Coutinho, Gerrard jne jne), ainult Slobo, aga tema on vahepeal igal pool mujal ka. Esimesed pool tundi oli veel nagu isegi üllatavalt okei mäng, aga paistab et kui vastane meile ära nõelab, siis on see praegu meile mentaalselt täielikult kirstunaelaks.
            Polegi vist üli ammu kui mitte kunagi näinud Anfieldilt rahvast enne lõpuvile lahkumas. Nii on lood.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
              Säkini on veel minna, kuu või kaks kaotusi veel - siis ta tuleb.
              Arusaamatu, mis toimub: eelkõige kui kergelt kaitse murtakse. Midagi on seal väga põhjalikult mäda.
              Eks kedagi abidest varsti ohvriks tuuakse.

Kommentaar

Tänase põhjal võib öelda, et oleksime pidanud 450 milkuga ostma ainult 1he Eze hoopis.

Kommentaar

Vana plaat peale - enim mängitud plaat.

Mängijad oma kvaliteedilt on meil väga head. Ses osas pole kedagi otseselt juurde vaja. See üksik mängija võib hetkeliselt õhku tuua, kuid sumbub meite omade masendusse ja keerab veel enda karjääri pekki.

Kõrvade vahel on asi pekkis. Sellest tulenevalt kaotad millisekundi, mis paisub lõpuks vääriti mõistmiseks ja seismiseks jne. Pole palju vaja, et kotid taha saada. Sest kvaliteeti on ka teistes satsides.
                  Trenna (taustajõudude) töö on seda märgata ning vastavad muudatused, mis tõstaks keskendumisvõimet, tahet jne, teha. Meie omale (s.h taustajõud) aga meeldivad numbrid. Nendega on see asi, et numbrid toetavad, kuid ei mängi.

Taaskord. Kui kaitsetööd on nii pekkis, et rünnak kaotab mõtte, siis sa ei pane Szobot kaitsesse, sa paned KAITSEMÄNGIJA ja sa paned neid veel ja sa lähed mängima eesmärgiga taga null hoida ja KODUS MITTE KAOTADA. Kui selle saad paika, siis hakkad tasapisi rünnakut kasvatama jne vangerdama.

Back to the fucking basics.

e: see pole häbiasi, see on vajadus
                  see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                    Meie omale (s.h taustajõud) aga meeldivad numbrid. Nendega on see asi, et numbrid toetavad, kuid ei mängi.
                    Kui ma tabelit vaatan ja näen, et meil on väravate saldo -2 peale pmst 1/3 hooaega, siis ma pean tunnistama, et ma ei mäleta millal meil viimati väravate saldo miinuses oli.

Kommentaar

Viimati kaotasime 11-st mängust 8 mingi 128 aastat vms tagasi.
                      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Üks väga kole koroonaperiood oli ju Kloppi ajal kui tühjade tribüünide ees muudkui kaotati. Ma ei tea, kas statistiliselt nii hull kui praegune, aga 'pool oli selleks ka siis võimeline.

Kommentaar

Hodgson suutis meid relka positsioonidele viia. Lootust ei olnud, sest treener oli sitt, ostud olid veel sitemad, squad pigem nõrk. Praegu me teame, et kõik elemendid on olemas, aga ei toimi.

Kommentaar

Just, praegu pole väga mingit õigustust sellele. Ja oli ka koledaid perioode Kloppi all, aga ei meenu, et nii kole oleks olnud (kaks 0-3 kaotust järjest? Kodus Forest??). Praegu ju tegelt on veenva järjekindlusega kaotatud kevadest saati. Need valikud ka...Isak põhis Ekitike asemel? Ja siis hooaja parim mees Szobo paremkaitses, miks?? Gomez, kes on seal edukalt mänginud, istub lihtsalt pingil, kui on teada, et Foresti keskväli on füüsiline ja sinna jõudu vaja. Kaua võib, Slot?

Kommentaar

Gomeze kohta kuuleb pressikal, et ta ei suuda kahte mängu järjest mängida. Võib-olla täna on väljakul.

Kommentaar

mängu vaadates tundub, et Slot ei ühenda seda meeskonda – igaüks paistab olevat enda eest väljas, natuke segaduses, peata. nagu kolm põrsakest, kelle ema on iseseisvale elule saatnud. Klopp (nagu ka Ferguson ja küllap ka Pep) oli nii tugev ja magneetiline kuju, et kõik koondus tema ümber – lisaks oskas ta alati õigeid asju öelda. kahtlustan, et pärast suvist traagikat on vajadus sellise figuuri järele eriti suur.

edit: kirjutasin selle veel 1-1 pealt.

Kommentaar

Working...
                                X