Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Slotil on aeg asjad kokku pakkida.

Kommentaar

Egas iga mäng sa ka õnnestuda... kui nüüd parastada.

Korralik eksperiment on meil käimas.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Suvel oli vahepeal tunne, et tiimiga tehakse väga vale asja. Noorematel ja mitte veel valmis alternatiividel nagu Quansah, Morton või Elliott lasti minna ja loodeti suure raha peale. Praegu ongi seis kehv - mitte üksnes ei kaotata väljakul, ei paista ka pingilt midagi, millega annaks olukorda muuta.
        Sloti olukord on peagi võimatu: juhtkond peab varsti kellegi leidma, kes suudab kaoses korra luua. Muidu on läinud kaugelt rohkem kui see hooaeg.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
          mängu vaadates tundub, et Slot ei ühenda seda meeskonda – igaüks paistab olevat enda eest väljas, natuke segaduses, peata. nagu kolm põrsakest, kelle ema on iseseisvale elule saatnud.
          Täpselt nii ta ka mulle paistab. Taktikaliselt meeskond puudub. Pressi tehakse üksinda 2-3 vastavase vastu, natuke hiljem longib keegi appi, kui sedagi. Salah saab enda äärele söödu, tema ja lähima kaaslase vahel kellele edasi söötu anda on 4-5 vastast. Sama kordub teisel äärel. Ainus "turvaline" võimalus on tagasi sööta ja see tõmbab tempo alla, mida vastased tahavadki.
          Sloti formatsioonist ei saa siiani aru. Kui sa ikka oled 9 mängu pmst järjest enda 2 kaitsja taktikaga pikki kotte saanud siis äkki muudaks midagi? Tugevas pohmas suvaline 3 liiga sats näeb ka rohkem meeskonnana välja ja suudab formatsiooni hoida kui meie hetkel.
          Mustad ajad.

Kommentaar

Isaku rahaga oleks saanud korralikult kaitset lappida.

Kommentaar

On aeg helistada ühele tüübile, kes lapsena harjunud Kirkbys trennis käima, proovigu caretakerina. Õnnestub hästi, ei õnnestu on klubi ka tänanud teda korralikult antud aastate eest.

Kommentaar

Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                Isaku rahaga oleks saanud korralikult kaitset lappida.
                Kas kaitse on siis kõiges süüdi?
                Maailmameistrid!!

Kommentaar

Algselt postitas Ibanez Vaata postitust

Kas kaitse on siis kõiges süüdi?
                  Ei. Keskväljal mängivad Gravenberch ja Mac Allister mingit teist jalgpalli kui eelmisel hooajal. Wirtz pole oma kohta leidnud ja hetkel tundub, et ei leiagi. Asendajatest on olnud Jones pettumus ja Endot pole praktiliselt proovitudki. Kaitsjad üksi ei suuda vastaste kiireid ja teravaid rünnakuid hallata kui keskväljast ja ründajatest abi pole.

Kommentaar

Jalka on võistkondlik mäng.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Ma olen meelega hoidnud siit pikalt eemale et liiga palju tatti ei tuleks pritsima, sest nii maruvihane ma pole ammu või lausa öelda mitte kunagi olnud meie tiimi mängu vaadates, kodus ja veel CL õhtul, mis on olnud selle klubi juures üks kõige austatuimaid asju - suured Euroopa õhtud - isegi raskedel aegadel võeti nendeks õhtuteks ennast alati kokku ja vahel hüpati üle varju, sest see on Liverpool ja siin ongi sellised standardid kui sa siia oled tulnud.

Seda kõike öeldes, ei suutnud ma mitte kuidagi taluda seda ajutut jama, mida pidime PSV vastu nägema. Herrajestas, mida fakki sa pea ees nagu teismeline tatt tormad ainult ründama ja veel ainult ründajaid platsile loopima...löökegi pole ju olnud raame, kust sa näed et asi on vaid i-le täpi panemises, asi oli kaugel sellest. Kokkumängu puudumine, liidrite puudumine, paanika, värisevad käed jalad ja ma ei tea mis veel, nagu keegi oleks püksid jalast avalikus kohas rahva ees tõmmanud ja sa ei saa neid tagasi jalga enam. Ülimalt piinlik kokkuvõttes.
                      Viimase värava puhul ma ültesin ekraani ees kõva häälega PARAS! Jah just täpselt, võta see neljas välja kui sa nii ohmoonilt oled terve mäng seda asja ohjanud treenerid + tiim.

Liidrid või "liidrid":

Kadunud, kätega vehkivad nii oma meeste kui ka kohtuniku, mossitavad ja veel aplodeerivad jne....krt kao kus kurat riietusruumi peitu ja tule järgmine kord tagasi nii, et sa rsk liigud lõpuks platsil. Klopp oleks vist 1945 aasta saksa "hääli" kasutanud riietusruumis pärast sellist pudrujakapsaid.

VVD - ma olen siin aastaid öelnud, et kahjuks see mees pole "õige" kaptenimaterjal, võite tagasi kerida siin neid lehti ja leiate need jutud. VVD ei ole mees kes oskab probleemide korral juhtida, aga just see teebki juhist hea juhi, mitte niisama pukki pandud "esindusmehe". Eelkõige on olnud tegemist stabiilse individualistiga, aga ta ei ole pooltki Hendot ja vanadest kaptenitest rääkimata. Ma olen ammu unistanud, et kaptenipael oma loomult peaks kuuluma Beckerile, aga samas väravavahtide mõju platsil toimuva üle mängu sees, on siiski ausaltöelda kehva, nii et see ka ei sobi. Praeguses kriisis sobiks kapteniks keegi neutraalsem, oma võitlusvaimult ja hingelt ja fookuselt võiks selleks olla Slobozlai, aga vara veel. Kunagi pretendeerib sellesse ametisse vast kindasti, kui vanad staarid eest visatakse. Robbo aga saaks praegugi selle asjaga hakkama. Kas teda ka piisavalt kuulatakse, ei oska öelda, sest kuuldavasti on riietusruumis suur naljavend, seega see võib seda asja natuke devalveerida. Igatahes tagasi VVD juurde - see härra on olnud ise üks root probleemide põhjus mitmeis mängudes, aga sageli näeme tema kehakeelest seda kuidas kõik teised on süüdi platsil toimuvas alati. Konate on küll sitt mis sitt, aga krt selline jama mis VVD teeb, ei ole aidanud kuidagi nende partnerlusele kaasa ega ka uute meeste "installeerimisse".

Salah - ma ei teagi kuidas seda nüüd kokku võtta, aga see kaljult alla kukkumine mis selle mehega juhtunud on - on fenomenaalne ja teisalt ma mõtlen, krt eks see pidigi lõpuks tulema, sest tüüp on siiski vanuselt juba old news, millalgi need tasemeprotsendid peavad hakkama langema ja koos enesekindluse ja isu puudumisega on see prossa olnud ikka jube. Ta oleks pidanud juba pingil olema mitu mitu mängu tagasi. Väga valusalt mõjub see, et enam pole Elliott'i. Ta tunduks nagu värske õhk seal paremal äärel Salah'i asemel praegu. Mitte ükski tribling ei lähe läbi, pallihoidmine on nurgeline ja löögid on puha peetis ning tagasitöötamist pole olnud terve hooaeg.

Flops in order of how big flop on praegu seisuga flopimeeter selline:

1. Kerkež
                      2. Isak
                      3. Wirtz
                      Fripot pole mõtet siia panna, sest kui sa ainult katki oled, siis annab hinnata. Aaaga nothing special tbh, vb kaitses innukam kui Trent vaid pisut. That's about it. Mitte üheski muus asjas parem.

..ja Gakpo, kuigi sind on kiidetud kõrgelt see hooaeg ja eelmine, siis rsk PSV vastu näitasid sa ära miks sinust mitte kunagi ei saa tõeliselt suurt mängijat. Kahju.​

SLOT krt - ma ei taha järgmises mängus näha mitte midagi muud kui FULL-ON kaitsemängu. Mind ei huvita pikaajalise fännina mitte mingisugune ilus jalgpall ega vahva ümber kasti veeretamine. Pane 4 kuni 5 kindlat venda taha. Gomes ja eriti Robbo sisse rsk! They've been at the ropes! Keskvälja DM'ideks jah - KAKS kaitsvat poolikut korraga - Gravekas ja ENDO ja siis ülejäänud vennad võivad sul veeretada proovida, aga teised rsk ei liigu üle poole väljaku terve 90 minutit! NULLLLL olgu taga ja ees kasvõi 0 pallipuudet, rääkimata pealelöökidest või isegi raami saamisest. Pallid pikalt ette peksta ja pohhui mis seal ees toimub.

Ma tahan näha toimivat, koledat, igavat, rõvedat, vastastele ebameeldivat, füüsilist mängutapmist. Unusta kogu loome, las Isak (kes läbi teiste vigastuste õnne) saab siis nüüd üksi seal midagi surkida.

Üks teine Jürgen - Klinsmann pakkus et sellises roojas olles pole mõtet enam vb isegi trennis mehi piitsaga jooksma või misiganes tegema panna ja tuleb hoopis viia puppi või fun'ima et teambuildingut teha vms. Las õhtul kaklevad ise asjad selgeks vms. Might work, aga see uus generatsioon ja igast islamivennad, krt see vist ei tööta, dunno.

Ma ei pidanud vihaseks uuesti minema, aga ei õnnestunud. Oeh. Screw this ... NovembrisMaJoon rsk!

Kommentaar

Salah pingil, asi/algus seegi!

Kommentaar

Tasa ja targu.

Kommentaar

Rida asju, mis meeldisid: Gomez tõi kaitsesse soliidsust, Gravenberchi oli üle hulga aja jälle näha, Wirtz sai palliga hästi tuttavaks, Szobo terve mängu keskväljal ja Isak lõpuks ometi värava.
                            Üks mäng samas näitab vähe - näis, mis edasi.

Kommentaar

Vaesel ajal ei saa valida kuidas võit tuleb. WHU viitsis veel vähem seal platsil olla kui meie, aga meile sellised meeskonnad on ka harva probleem olnud. Mulle tundus, et kaitses olime kindlamad ja organiseeritumad. Suudaks selle peale siin nüüd ehitada.

Kommentaar

Keep Gomez! Keep dropping Salah! Ühesõnaga praegu toiminud asja ei maksaks muuta, las nüüd pingimehed leiavad viisi kuidas meeskonda murda läbi mingite super vahetustega, aga mitte niisama ja rotatsiooni põhjustel.
                                Ründajate rotatsiooni ma praegu isegi mõistan, siin on vaja natuke ballanseerida, sest mõlemad mehed on vigastustega olnud kimpus juba.

ja Wirtz oli üks mängu parimaid kui mitte parim. Esimene palk päriselt välja teenitud.

Taga null, see oli kõik mida ma tahtsin eelmise mängu rant'i peale, kuulati, hea, lähme edasi.

Kommentaar

Working...
                                X