Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Salahi jutust ma saan aru... või siis kinnitust sellele, et pealik väga ei suhtle mängijatega. Kurb.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Popcorni kellelgi üle?

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
      Salahi jutust ma saan aru... või siis kinnitust sellele, et pealik väga ei suhtle mängijatega. Kurb.
      Salah saatis terve klubi (caps lock ON) sirgelt perse ja see on su takeaway? Hea töö muidu van Dijkilt - mitte et tal palju häid variante oleks olnud aga uppunud peatreeneri asemel visata bussi alla Salah?

Kommentaar

Salah on veidral kombel kogu aeg süüdi kuigi ta on nii palju klubile andnud. Isegi kui ta on madalvormis on ta tippmängija. Aga ju neid sadade miljonite eest ostetud imepoisse ei saa kritiseerida. Tegelt ma eeldasin et tiim jookseb laiali juba varem aga eks nüüd see klikk käis ära. VVD on ka väga võõrandunud ja pohhuistlik intekates olnud.

Kommentaar

Algselt postitas RealFan Vaata postitust
          Popcorni kellelgi üle?

Salah saatis terve klubi (caps lock ON) sirgelt perse ja see on su takeaway? Hea töö muidu van Dijkilt - mitte et tal palju häid variante oleks olnud aga uppunud peatreeneri asemel visata bussi alla Salah?
          Tühi pea tekitab rumalaid mõtteid.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Sellised vananevate staaride “kõik teised on nokud” stiilis solvumised on väga imelik vaadata. Härra ju see hooaeg(samuti eelmise hooaja lõpp) oma tippvormist kaugel olnud. Ja siis kuskil meedias “ma olen nii palju andnud” “mäletate, seal panin kunagi kübara” stiilis halaga välja tulla. Sport ongi karm, oled täpselt nii hea kui su viimane sooritus.

nüüd muidugi huvitav näha, kas peale AFCONi on üldse Liverpooli tagasi oodata? Saudi diil tuleb lõpuks ära?

Kommentaar

Salah on alati olnud jonnipunn.

Kommentaar

Salah peaks muidugi peeglisse vaatama. Samas - klubi sisekommunikatsiooni me keegi ei tea ja seda oleks totter kommenteerida. Kõik ootavad paraegu positiivset muutust ja loodetavasti võtmetegelased selleks saavad omavahel suheldud.
                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Oletame, et Salah ongi jonnipunn ning lihtsalt a**a iseloomuga staaritseja kuigi andekas mängija. Samas mehe pingile istutamine ei ole mängu kvaliteeti muutusi toonud, meeskonnamäng ei suju jätkuvalt. Probleem ei ole ju vaid ühes mängijas vaid terves meeskonnas ka. treenerid. Praegusel keerulisel ajal tegeletakse kahjuks asendustegevusega mitte lahenduse otsimisega.

Kommentaar

See naljakas jada.

Mingi 2023 tahtis Saudi Araabia Salah ilge papi eest ära osta. Fännid nõuavad, et õu-õu, pohh see 200 miljonit! See on meie Salah'!

Eelmine hooaeg hakkas leping lõppema. Salah' pani hullu. Ilmselt klubi teadis juba pikemat aega, et "peak" on käes ja täiesti lõpustaadiumis. Rahvas nõuab, et "kuradi klubi on kitsi, andke Salah'le leping".

Nagu Eesti valitsustel, hakkas populism võluma ja ratsionaalsus kaotas. Anti uus leping.

Nüüd selguski, et "peak" on möödas. Pingil meeletu palgaga staar, kes ilmselt "niisama" poleks pingile jäetud. Nüüd ilmselt 200 milli enam ei saa. Klubi kahvlis, et kurat, miks me selle I pensisamba nii suureks ajasime, ptüi, Salah lepingu tegime. Aga, noh, nüüd on vaja siis seda jama süüa.

Aga kujutage ette, kui oleks Salah näiteks eelmise hooaja lõpus minema lastud, siis oleks praegustes tulemustes süüdi see, et Salah' ära lasti!

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Aga kujutage ette, kui oleks Salah näiteks eelmise hooaja lõpus minema lastud, siis oleks praegustes tulemustes süüdi see, et Salah' ära lasti!
                      Pigem ikka nii, et tulemustes oleks süüdi Salah ise, sest va ahnepäits ei olnud nõus (peaaegu) tasuta mängima ja klubisse jääma vms

Kommentaar

MO SALAH, GTFO of my club!

See on absoluutselt jälkuse tipp, mis sa just tegid. Ma tõesti ei uskunud, et meie klubis selline saast, mida mujal näinud oleme, aset leiab.

Minna meedia ette nutma, et treener ja "keegi veel" on Sinu vastu klubis. No wtf ausalt.

Under the bus by whom? Mida fakki sa ajad. Sulle on hooaja algusest saati antud võimalusi vasakule ja paremale et oma väärtust platsil näidata. Paljude fännide jaoks oleks sa pidanud pingil olema juba palju ammusem aeg tagasi vs need viimased.

Milline primadonna ja staaritseja, rõve! Allah Sind rsk sellest ei päästa. Klubi ja meeskond tulevad alati enne!

Minujaoks on Salah DONE ja NÄGEMIST! Sellist nartsissistlikku jura ei ole vaja klubil taluda.

Eeskuju ja role model - persetki! Kas Robertson käis meedia ees nutmas, et absoluutselt sitt Kerkez'ile on antud liiga palju võimalusi meeskonda sulanduda - EI! Mida teed sina? F off ausalt

When the chips are down - tõeline natuur tuleb välja inimestes.

Ma ei mõsta mitte ühtegi fänni, kes sellist jälki käitumist talle andeks annavad. Lubagem oksendada.

Kommentaar

RIP Konate ka, see mees on nii põhjas oma mängus, et siit ei saa tulla lepingu pikendust mitte mingil juhul.

Kommentaar

Salahi saamine palgalehelt ära on ilmselt parim valik halbadest. Küllap saudidel ikka teatud huvi on - nad maksavad vähem nüüd, aga mis seal ikka. Legend on ta ‘poolis alati, aga tagasiteed väljakule ma praegu enam ei näe
                            Sloti see muidugi pikaajaliselt ei aita: kui ta ei suuda meeskonnaga midagi ette võtta, tuleb keegi teine. Seni on ta osanud ainult jutustada, mis on valesti.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

See on väga ebaprofessionaalne Salahi poolt. Sa ei pese oma musta pesu avalikult. Punkt. Aga ma vaataks ka inimlikku poolt - ta on ilmselgelt olnud palju mõjutatud Jota lahkumisest, tulemused väga kehvad ning jäi 3 mängu järjest pingile, mis on tema jaoks selgelt harjumatu. Jah, pingile jätmine oli õigustatud, sest ta oli ikka väga kehv ning selle järel minumeelest mängupilt paranes. Aga vaimselt on see ilmselt tohutult raske periood Mo jaoks. Varasemast on teada, et ta on mängija, kes ei jäta asju enda teada. Kuigi jaa, ma üldse ei õigusta Salahi käitumist.

Mis edasi saab, ma ei tea ja ei hakka spekuleerima. CL mänguks tuleks ta ilmselt koju järele mõtlema jätta. Sealt edasi...raske öelda. Aga siit võib küsida, et miks Slot Salahi ego ohjes hoida ei suuda? Samuti, Salahi intervjuust kumab läbi miskommunikatsioon - ta ei saa aru, miks ta on sellises olukorras. Kas seda pole selgitatud piisavalt või on eelnevaid kokkuleppeid rikutud? Igatahes peab selles olukorras peatreener võtma vastutuse, isegi kui süüdi on keegi teine, nt klubi või mängija ise.

Kommentaar

Algselt postitas onoz9 Vaata postitust
                                miks Slot Salahi ego ohjes hoida ei suuda?
                                Ei suutnud ka Klopp, meenutab Burley siin kunagist hästi + kõik mäletavad seda väljakuäärset spat'i Klopp'iga:

Kommentaar

Working...
                                X