Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
tegelt ei saa küsimusest aru, aga aiman... et siis kui korra ebaõnnestud, siis oled kodja ja ei saa mitte enam hakkama? Puhas eestlaslik mõtteviis.
ja igaks juhuks mainin ära, et meil on ikka päris palju häid mängumehi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
tegemist on liverpooli kunstiakadeemia tudengite tänase häppeningiga kambakesikõndijate pühamu juures, eesmärgiga sümboliseerida pahameelt kapitalistlike vereimejate vastu ja avaldada ühtlasi toetust kogu maailma rõhutud restoranitöötajatele.
ja ühe ilusa kunstilise pildi leidsin veel. loodetavasti mõni reed ei tule selle peale jälle siia räuskama, üpris andekas teine.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
ääähähh, ole tugev ja jää targaks!samas pilt on asjalik isegi ju.tegemist on liverpooli kunstiakadeemia tudengite tänase häppeningiga kambakesikõndijate pühamu juures, eesmärgiga sümboliseerida pahameelt kapitalistlike vereimejate vastu ja avaldada ühtlasi toetust kogu maailma rõhutud restoranitöötajatele.
ja ühe ilusa kunstilise pildi leidsin veel. loodetavasti mõni reed ei tule selle peale jälle siia räuskama, üpris andekas teine.
mc jünger.Anus Äärits.Kommentaar
-
pilt näitab Rafa mõtteviisi ära küll jah, kuid tegelt oli meil alati vähemalt üks mees ees. Ta tõmbas rajalt maha ründavaid poolikuid ning asendas need rohkem kaitsele orieneeritutega.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Kommentaar
-
Kes teab, mida homne päev toob, aga hetkeseisuga Liverpooli nimekirjas olevatest mängijatest osaleb MM-il koguni 12. See on ka rekord: Itaalias 1990 osales 8 tollast punasärki.
Seekordsed 12:
Carragher, Gerrard, Johnson - Inglismaa
Reina, Torres - Hispaania
Skrtel - Slovakkia
Mascherano, Maxi R. - Argentiina
Agger - Taani
Kuyt, Babel - Holland
Kyrgiakos - Kreekathe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom