Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Marduk Vaata postitust
    Slot näitas milline me mängupilt järgmine hooaeg olema saab. Nii haledat mängupilti ei mäletagi. Mitte keegi, kes seal üritavad põhisse koputada, ei ole isegi lähedal. Ma liikusin ka teleka ees rohkem, kui mõni mees platsil. Hale.
    Mõtlesin selle postituse peale - et kas see on reaalne tulevikustsenaarium. Ei usu hästi. Üks mäng on üks mäng ja isegi kui mängitakse halvasti, ei pruugi see pikas perspektiivis midagi tähendada. On kahtlemata tõsi, et nii ründes kui kaitses tekib probleem kui Salah ja van Dijk lahkuvad. Peaaegu asendamatud mängijad, aga nad asendatakse siiski. Kahtlustan, et Quansah ja Chiesa need esimesed asendajad olema ei saa. Uued mehed on ilmselt juba skauditud ning võib-olla esimesed kontaktidki loodud.
    Mis mind eile murelikuks tegi, oli täiskasvanud mängijate suhtumine. Ei näinud seda, et nad oleksid noortele eeskujuks ja esineksid oma võimetele vastavalt. Vaevalt Slot seda välja ütles, aga nii palju põhimehi lausa koju ja mitte pingile jättes, andis ta mõista, et vahet väga pole, mis juhtub. Liigamängudes näeme, kas ohverdus oli mõistlik.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kaua edasilükatud Evertoni mäng ootab nüüd ees. Kahjuks on Everton Moyes'i tagasitulekuga normaalsemaks satsiks muutunud ja ei ole enam full anti-jalgpalli. See võib meie põhisatsile muidugi rohkem uksi avada kui enne, aga samas ka nende nõelamisvõimelusi ja motiküsimuses ei ole kahtlustki, et on tahtmist ära teha. Saame siis näha, kas Sloti mängijate puhkamine õigustas ennast, et täie värskusega derbyle peale minna. Punkte kaotada ei raatsiks kuidagi. Stuudiotes hakati kohe köhima selliselt: "This Liverpool loss gives Arsenal some hope" - fu*k that, mingit hope'i ei hakka neile andma!

Kommentaar

Michael Oliver võiks endale mingi suure vibreeriva asja sisse istuda ja eluks ajaks UAE-sse tagasi minna. Tra küll. See vend on hullem kui see Coote oli

Kommentaar

See oli sitt esitus isegi Saudi Oliveri taseme jaoks. Kui saaks teeks klubi poolt ametliku complaini, et see kohtunik ei vilistaks enam meie mänge. See oli rõve.

Kommentaar

No see on ju see inglise jalka võlu, et Liverpooli sarnane tiim ei suuda nii sirgjoonelist ja agressiivset vastast kontrollida. Ja Moyes teab iga trikki.
            Tõtt öelda ise oleme süüdi. Alguses jälle tüüpiline kaitses tukkumine, peale viigiväravat ei saadud aga kuidagi oma mängu käima. Keskväli olematu, Salah kuni oma väravani täiesti nähtamatu. Muidugi oli see briljantne värav ja oleks ka võidu toonud kui mehed poleks mängu lõpus kaitsmise a ja b unustanud. Uskumatu vaadata kui palju siniseid oli rünnakul ja kui vähe punaseid neid kontrollimas. Polnud mingit õigustust niimoodi unistama jääda, tagasi oleks pidanud töötama.

Kommentaar

Vähemalt tulid vastased kohale ja kaitses olime lohakad. Kuna Slot läks ka põlema (õigustatult), siis ootan juba huviga, milline meie mentaalsus saab järgnevatel mängudel olema.
              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Michael Oliveri poolt kehva esitus. Ise olime ka muidugi sitad.
                Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Oliver on Oliver ikka. Isegi kui 90 minta kõrvale jätta siis ma vihkan seda tava tänapäeval et anname peale lisaminuteid VEEL lisaminuteid. Peavigastusoht muidugi peaks peatama kella aga väravavaht ei peaks saama 20 sekki aega ka raisata. Karistage ajaraiskajad ära ja lõpetage mäng. Kohtuniklus on igaveseks perse keeratud.

Kommentaar

Michael Oliver on lihtsalt üks suur fallos. Värd. Ma ostan homme spordipoest poksikoti ja prindin selle ahvi näo sinna külge. Vot nii närvi ajas see mäng. 3 tundi hiljem olen veel üleval ja tahaks vastu vahtimist anda sellele vennale. Miks sellisel vennal lastakse maailma tugevaimas liigas veel mänge edasi vilistada on minu jaoks totaalne müstika. Venemaa liiga tase.

Kommentaar

Everton pühendas kaks ja pool minutit maas, kui üleajal omavahel pead kokku löödi. Üleminutite üle kurtmine peaks küll kõige viimane tegevus olema. Kaitsemängu tegevuse üle peab pahane olema.

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                        Everton pühendas kaks ja pool minutit maas, kui üleajal omavahel pead kokku löödi. Üleminutite üle kurtmine peaks küll kõige viimane tegevus olema. Kaitsemängu tegevuse üle peab pahane olema.
                        Kokkupõrge toimus 94:47. Lisaaega oli juurde antud +5. Selle 13 sekundit suutsime ära kaitsta ja lisaks veel peale. Aga kus see lisaks + minutid tulid ei tea ma.

Keegi on natukene datat kokku pannud: https://tomkinstimes.substack.com/p/...9-who-did-refs

Kommentaar

Häiriv uudis täna, et Gakpol probleemid. Kui vaadata kui vähe võimalusi on suudetud viimastes mängudes keskväljalt luua, oleks Cody kaotus päris karm.

Kommentaar

Lohakad oleme. Samas eks see tule vast sellest, et püüatakse end säästa, kuid vastased on agarad. Aga nuh, punktid kotis ja järgmine mäng palun.
                            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Rutiinne võit see polnud. Ilusaid hetki sellegipoolest. Eriti mulle meeldis, kuidas Quansah lõpu eel viigivärava ära hoidis. Endo tegutses ka neil lõpuminutitel väga efektiivselt. Ikka on varumeestest ka abi. Kokkuvõttes ootan endiselt, millal stabiilselt head jalkat näitama hakatakse. Ehk enne hooaja lõppu see siiski juhtub.

Kommentaar

Konate väljavõtmine oli julge tegu ja hilisem selgitus ütlebki, et tegu polnud vigastuse vaid teise kollase kartusega. Slot arvas, et ta oli kohtuniku raamatus sellest vaid ühe tõsisema vea kaugusel.
                                Gakpo lugu olla sedavõrd tõsine, et kolmapäevaks ei julgeta midagi lubada. Halb lugu - Nunez oli peale sissetoomist kehvim mees platsil. Peab ilmselt alustama sama trioga, mis täna.
                                Pikalt oli meil üks mäng vähem tabelis, peale Villat üks mäng rohkem.

Kommentaar

Working...
                                X