Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eks see mäng näitas ära, millepärast mõned on sel hooajal rohkem pinki nühkinud.
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Marduk Vaata postitust
      Quansha on oma eelmise hooaja vari. Sellise mänguga on raske järgmiseks hooajaks endale siin meeskonnas kohta saada.
      Ega see mänguoskus ise kuidagi ei kasva, kui platsile ei saa. Klopp andis noorele kõvasti usaldust (ja teiste vigastused aitasid sellele kõvasti kaasa), aga jah kui on tulemas tugev ostusuvi ka kaitseliini kohapealt, siis jah läheb kõik veel raskemaks kui vastupidi sellel noormehel. Ise kipun ennustama, et loan out move on tulemas. Slot on ikkagi selgelt eelistanud kogemusi ja füüsilisust keskkaitsesse.

Kommentaar

TAA lahkumisteade laekus. Eile paistis platsil ükskõikne - loodetavasti mängib nüüd Conor.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Natuke kurb, sest palju mälestusi, eelkõige "corner taken quickly" ja sellele järgnenud CL võit. Need hullumeelsed ja võimatuna näivad pikad söödud ning assistid ka. Samas on see pikalt teada asi, et lahkub, niiet veidi 'meh' tunne on ka. Mingi video ka tuli nüüd, kus ta räägib lahkumisest ja kui raske otsus see oli - no sorri, aga ei hakka vaatamagi, pole usutav ja see alati mingi PR värk.

Kahjuks jah minu jaoks ta selle lükkega legendi staatust ei saavuta, erinevalt nt non-scouser Salahist, tundub et ka enamike fännide jaoks on nii. Asekapteni rolli jaoks oli oma viimasel hooajal tõepoolest liiga ükskõikne/ülbe ja hirmus palju eksimusi lasi läbi oma äärel. Kui see Reali edasi kandub (ja arvestades sealset väga toksilist keskkonda), siis minu hot take: ei pruugi üldse nii roosiline see Reali karjäär tal tulla

Ei taha liiga kriitliseks muutuda, aga siiski - tore et ta panustas kõikidesse nendesse tiitlitesse, aga loodan, et Realis lisa ei tule. Sest see klubi on hetkel jalgpalli häbiplekk.

Nüüd tõesti peab lootma, et Bradley suudab lõpuks terve püsida. Trent enam minuteid saama ei peaks, va. võib-olla hooaja viimane mäng kodus, millele järgneb karika tõstmine.

Kommentaar

Mul ei ole kibedust Trenti suhtes. Üldiselt lahkuvate mängijate suhtes pole. Eriti nüüd kui TAA aitas klubile veel sellise oodatud tiitli tuua, las läheb ja otsib uut õnne, leiab või siis ei leia.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas onoz9 Vaata postitust
              Natuke kurb, sest palju mälestusi, eelkõige "corner taken quickly" ja sellele järgnenud CL võit. Need hullumeelsed ja võimatuna näivad pikad söödud ning assistid ka. Samas on see pikalt teada asi, et lahkub, niiet veidi 'meh' tunne on ka. Mingi video ka tuli nüüd, kus ta räägib lahkumisest ja kui raske otsus see oli - no sorri, aga ei hakka vaatamagi, pole usutav ja see alati mingi PR värk.

Kahjuks jah minu jaoks ta selle lükkega legendi staatust ei saavuta, erinevalt nt non-scouser Salahist, tundub et ka enamike fännide jaoks on nii. Asekapteni rolli jaoks oli oma viimasel hooajal tõepoolest liiga ükskõikne/ülbe ja hirmus palju eksimusi lasi läbi oma äärel. Kui see Reali edasi kandub (ja arvestades sealset väga toksilist keskkonda), siis minu hot take: ei pruugi üldse nii roosiline see Reali karjäär tal tulla

Ei taha liiga kriitliseks muutuda, aga siiski - tore et ta panustas kõikidesse nendesse tiitlitesse, aga loodan, et Realis lisa ei tule. Sest see klubi on hetkel jalgpalli häbiplekk.

Nüüd tõesti peab lootma, et Bradley suudab lõpuks terve püsida. Trent enam minuteid saama ei peaks, va. võib-olla hooaja viimane mäng kodus, millele järgneb karika tõstmine.
              terve elu liverpooli särki kandnud
              klubi oli tükk ***** - liitus ja aitas klubil saavutada maailma tipu
              võitis klubiga kõik karikad
              vb ei mäleta, aga pole varem kordagi rashfordi/sancho moodi vingunud?
              lahkub si**se ilmaga UKst, sest pakutakse real madridi koos hispaania ilmaga (mitte suvaline real, vaid koos mbappe bellinghami, viniciuse jpt)

mv see vend sulle teinud on? pooli legend 100% ja see tuleb minult kui sitaselt manu fännilt.
              Dreams cant be buy

Kommentaar

Liverpool laseb oma parimatest mängijatest kolmel lepingud korraga nulli tiksuda ja süüdi on Real Madrid.

Kommentaar

Algselt postitas RealFan Vaata postitust
                  Liverpool laseb oma parimatest mängijatest kolmel lepingud korraga nulli tiksuda ja süüdi on Real Madrid.
                  Sa vist pole kuulnud, et VVD ja Salah pikendasid oma lepinguid? Lahkub ainult Trent

Kes lepingute lõppemises Real Madridi süüdistas muidu? Pole süüdistanud. Pigem on lihtsalt natuke veider, kuidas Real klubina on täis jonnakaid lapsi, kes iga asja peale oma mänguasjad nurka viskavad - küll vaja süüdistada lambist UEFA-t, mõjutada kohtunikke ja ka väljakul äärmiselt ebasümpaatselt käituda. See "tujutsemine" algab Perezest ja lõppeb suvalise Reali fänniga - tõsi, isegi suur osa fännidest paneb juba oma klubile puid alla. Selline suhtumine sellele klubile au ei tee ning võib muideks vabalt Trentile edasi kanduda.

Ning ma pole Trenti suhtes ülinegatiivne, pigem vastakad tunded selle osas kuidas ta lahkub, aga nagu ma ütlesin - tänan teda ta panuse eest. Tore ju, kui keegi teda legendiks peab. Aga see määratlus on subjektiivne ning minu jaoks on legendid need, kes on "best of the best", oma katkematu ja järjepideva panuse poolest. See on maitse asi. Suur Liverpooli mängija on ta kahtlemata. Ja ega tema üksi klubi mudast üles ei tassinud, oo ei, sinna panustasid sajad ja sajad Liverpooli töötajad, suuresti Klopp ja Edwards. Nende panus oli määratult suurem. Aga lihtsalt...edu talle soovida ei saa, arvestades et Real Madrid ja CL-i rivaal

Kommentaar

Algselt postitas onoz9 Vaata postitust
                    Sa vist pole kuulnud, et VVD ja Salah pikendasid oma lepinguid? Lahkub ainult Trent

Kes lepingute lõppemises Real Madridi süüdistas muidu? Pole süüdistanud. Pigem on lihtsalt natuke veider, kuidas Real klubina on täis jonnakaid lapsi, kes iga asja peale oma mänguasjad nurka viskavad - küll vaja süüdistada lambist UEFA-t, mõjutada kohtunikke ja ka väljakul äärmiselt ebasümpaatselt käituda. See "tujutsemine" algab Perezest ja lõppeb suvalise Reali fänniga - tõsi, isegi suur osa fännidest paneb juba oma klubile puid alla. Selline suhtumine sellele klubile au ei tee ning võib muideks vabalt Trentile edasi kanduda.

Ning ma pole Trenti suhtes ülinegatiivne, pigem vastakad tunded selle osas kuidas ta lahkub, aga nagu ma ütlesin - tänan teda ta panuse eest. Tore ju, kui keegi teda legendiks peab. Aga see määratlus on subjektiivne ning minu jaoks on legendid need, kes on "best of the best", oma katkematu ja järjepideva panuse poolest. See on maitse asi. Suur Liverpooli mängija on ta kahtlemata. Ja ega tema üksi klubi mudast üles ei tassinud, oo ei, sinna panustasid sajad ja sajad Liverpooli töötajad, suuresti Klopp ja Edwards. Nende panus oli määratult suurem. Aga lihtsalt...edu talle soovida ei saa, arvestades et Real Madrid ja CL-i rivaal

Ma eeldan, et sa muudel juhtudel saad ikka mängijateturu üldisest loogikast aru, ei ole väga keeruline. Aga selge peaga ei ole võimalik sellist teksti ju toota. Kust sa need akuhappega rikastatud viinamarjad leidsid? Kindlasti on mingi direktiiv selle kohta, soovitan pöörduda tarbijakaitsesse...

Kommentaar

Mina aga soovitan sul Real M*dridi teemasse tagasi kobida, troll

Ühtlasi oma isiklikuks minemisega ainult kinnitad Reali fännide ebasümpaatsust, niiet aitäh!

PS: no trophy season!!

Kommentaar

Trenti hüvastijätuvideo oleks nagu AI-ga genereeritud – Nora Maria Londoni stiilis.

muidugi on tal täielik õigus teha oma elu ja karjääriga seda, mida tahab. samamoodi on Liverpooli fännidel täielik õigus olla pettunud, et kummardatud kodulinnapoiss liitub 1) tasuta 2) viimaste aegade vihaseima (euro)rivaali ja üleüldiselt üsna jälgi klubiga.

Kommentaar

Trent oli meil selle hooaja üks parimaid mängijaid (vaid Salahi ja Mac Allisteri võib ette poole panna minu arust) ja üleüldse viimase 10 aasta jooksul ilmselt paremuselt teine Salahi järel. Võitis 2 korda premmi ja CL ia club world cupi ja muid karikaid ka, kui seda legendiks ei suuda pidada siis

Meie vormi langus see aasta oli väga suuresti seotud just Trenti vigastusega ja see oli ka ilmselgelt nähtav mängupildis, kui teda platsil polnud.

Ja edu hispaanias, tore näha, et noor inimene tahab maailma näha jms.

Kommentaar

Carragher võtab kenasti kokku.

Kommentaar

IMHO peatreeneri tegemata töö mille carra jutust välja jätab. SAF sellisel asjal poleks juhtuda lasknud.
                              Dreams cant be buy

Kommentaar

Näed klubi ja trennade pähe?

TAA vahetati välja ca pooltes kohtumistes - eks see näita üht-koma-teist.

Aga. Ennekõike me koatame sügavusest tulevad (mängu-olukorda muutvad) söödud, mis mu arust on üldse kuidagi väga olematu kraam (jalkas üldiselt). Sellest on enim kahju - sellist venda oleks mõlemale äärele vaja... meil just.
                                Eks ostlemine ole alles ees, ehk.
                                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Working...
                                X