Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Taga null võtan ma iga päev vastu, kui ees muu number on. Eile oli. Kaitse pidas, kuigi kohati oli kohmakas. Mänguilust sellistes mängudes on raske rääkida. Olisem oli see 3p.
    Loodame, et vigastused pole tõsised.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
      Nojah, et Isaku lugu sellise lõpu saab, on olnud selge juba nädal aega. Rootslane põhimõtteliselt keeldus Newcastle'is jätkamast, nii et tehti diil ära. 'pooli jaoks võib see tähendada nii head kui halba. Isak on ilmselgelt seda tüüpi mängija, keda omaks võtta on väga keeruline. Kui on terve ja lööb väravaid, on kõik ok, aga kujutan ette, mis fännid sellest mehest arvavad kui ta ikkagi nii kasulikuks ei osutu kui paberil paistab. Nende ülikallite meestega on ka see jama, et neist lahti naljalt ei saa.
      Mul on väga vastuolulised tunded ja võtab omajagu aega, enne kui selle uue meeskonnaga harjun ja ta koduseks saab.
      Jeesus kristus, mis muinasjutus sa siis elada tahad, ausalt? It's business lihtsalt ja mängijate lühikesed karjäärid. Parimad mängijad tahavad panna ennast kõige kõrgemal tasemel proovile ja mingite ülemineku psühhedeelia summades nendel kaasa rääkida on võimatu. See on klubidevaheline jura. Lisaks tasub sul Owen'i hiljutist esinemst kuulda, kus ta räägib, kuidas klubid siis käitusksid mängijatega kui tahetakse neist lahti saada...enamasti on lugu hoopis niipidi kole. Mäletan veel ka hästi kuivõrd pahane sa olid, kuidas Hendo üle parda visati n-ö.
      Anyway kui ta tuleb siia ja floppab, siis mis seal ikka, klubi läks riskile. Me oleme teiste rivaalidega võrreldes sellisel tasemel splashimist harva teinud nii et pigem on see harv nähe ja ka fännid ei peaks ja tõenäoliselt ei hakka ka sellepärast kohe kuidagi halba hoiakut tekitama tema suunas. Nunez on hea näide sellest - hirmus summa ja ei toiminud päris nii nagu pidi, aga mees andis vähemalt platsil endast kõik mis oskas ja rahvas skandeeris tema nime kuni viimase mänguni, nii et kogu su jonn siin on kuidagi pigistatud. Liverpool ei ole mingi väike underdog klubi. Suured ambitsioonid - suured riskid ja kõike kokku liites me ikkagi kahvatume oma rivaalide kõrval. See teadmine võiks ju rahustada.

Isak on tglt tore poiss, you'll see!

Kommentaar

Mäng oli kuiv, kumbki ei tahtnud liialt riske võtta, eriti esimesel poolajal, xG olid kohutavad 45 min möödudes. Kaitsete showd. Saime parema haarde teisel poolajal, aga ikkagi me ei läinud nii uljamalt tegutsema kui teistes mängudes ja eks Arsenali kaitse, mis on liiga parim, väidan - ongi ka raske seda teha. Kokkuvõttes olen väga rahul kuidas Kerkes Madueke'ga hakkama sai pärast võib-olla mitte nii häid esitusi varasemates. Madueke oli üldse hea, mida ei saa väita aga nende teise ääre kohta, seal oleks pidanud Eze juba kohe alustama. Igatahes keskkaitsepaar ka igati soliidsed ja isegi Gomez vahetusmehena tegi oma töö ära lõpus. Üleplatsi staariks mängis ennast Slobo, nii mängus kui ka see mega maagia. Vinge. Olen Oweni analüüsiga nõus, kus tüüp ütleb et ilma müürita sellise värava võtab vv alati ära, aga "tänu" müürile, lihtsalt vv ei näe palli tulemas piisavalt vara ja siis ideaalse nurgaga ongi raske. Lisaks aitasid 2 meie meest ka seda nägemist veel keerulisemaks teha. Eriti magus on standartite kunniks tambitud meeskonnale nende enda relvaga tulistada.
        Kaunis võit, aga viigiga olnuks ka rahul, sest mõlemad tiimid valisid väga reserveeritud taktika kuni suht lõpuni välja.

Arteta kohta ütleks isegi kriitikaks niipalju, et mees on liigagi restrictive, tundub mulle, loovust ja vabadust keskväljal jääb vajaka, mis tähendab et olgu seal tipus ükskõik kes, aga ta ei saa lihtsalt piisavalt servce'it. Ütleks et isegi Guardiola kooli mõjutused tulid esile Arteta puhul ehk liiga palju fantaasiat platsil teha ei tohi. See võibki tiimi kammitsema jääda sellistes tipp-mängudes. Mõistan et meelga valiti "mitte kaotada" liigamängu taktika võõrsil, aga ikkagi, arvestades kogu survet ja eesmärki ja kõike sellist, siis meile kotid tehes, see olnuks väga kõva sõna liiga jahtimise osas. Lõpuks ometi Anfield'ilt win, aga ei.

Kommentaar

Algselt postitas Wingback Vaata postitust
          Anyway kui ta tuleb siia ja floppab, siis mis seal ikka, klubi läks riskile. Me oleme teiste rivaalidega võrreldes sellisel tasemel splashimist harva teinud nii et pigem on see harv nähe ja ka fännid ei peaks ja tõenäoliselt ei hakka ka sellepärast kohe kuidagi halba hoiakut tekitama tema suunas.
          Riskid on tõesti suured. Sellist tarbimispidu nagu sel suvel, saab ainult korra viie aasta jooksul ette võtta.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Ma olen ka veidi üllatunud kui palju kulutatakse ja on arusaamatu, et mis see plan siis Etiketega on näiteks?

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
              Ma olen ka veidi üllatunud kui palju kulutatakse ja on arusaamatu, et mis see plan siis Etiketega on näiteks?
              PR vastus oleks et rotatsiooni ja konkurentsi kohtadele on tarvis

Kommentaar

Harvey Elliott on juba Birminghamis - laen Villale koos ostukohustusega. Nii on kogu U21 EM-i kuldne kolmik läinud.

Kommentaar

Elliot on kriminaalselt vähe mänguaega saanud Sloti all. Ei saa aru, miks. Isegi kui mänguseis on turvaline, pole Slot talle eriti võimalust andnud. Slot on sellise vähese rotatsiooniga treener. Näiteks Endo võiks samuti vabalt rohkem mänguaega saada. Kipun arvama, et see noor itaallane seal keskkaitses ei saa üldse platsile, eriti veel siis, kui Guehi ka tooma peaks.

Isaku osas ma üldse ei muretse. Etikitele jagub mänguaega piisavalt.

Põnevad ajad igatahes. Pole väga harjunud, et algkoosseisus nii palju muudatusi tehakse nagu praegu. Diazega oleks pidanud ehk lepingut pikendama, aga muus osas päris kena aken. Frimpongi energia ja tegutsemine on väga meeldinud, samuti Etikite liikumine ja lõpetamine on olnud super. Wirtzi osas olen kogu aeg veidi kahtlev olnud. Tundub, et City või Arsenali stiil sobiks talle paremini. Tema puhul on flopi risk minu arvates oluliselt suurem kui Isakul.

Mängupilt on sel hooajal suhteliselt nigel olnud. Arsenali eilne taktika oli seeläbi üllatav, et nad olid nii passiivsed ja ettevaatlikud. Ja meile sobis see väga hästi. Oleks nad kõrgemalt agresiivset pressi teinud, oleks see meile paras peavalu olnud. Tahtsid vältida kaotust, aga välja kukkus kehvasti.
                  Corner taken quickly...

Kommentaar

Leoni ei olegi selleks hooajaks mõeldud, aga kui Guehi täna ei tule, saab ta päris korralikult mänguaega. Vigastused on vältimatud ja isegi Slot peab roteerima kui hakkab olema kogu aeg kaks mängu nädalas. Kui Guehi nüüd tuleb, läheb ilmselt Gomez (võib-olla jaanuaris) ja Konatel on viimane hooaeg lepingut. Nii et suured muutused tulevad ka keskkaitses, isegi kui Van Dijk (hoian mõlemat pöialt) paar aastat veel rivis püsib. Eile oli taas üle mõistuse hea liider seal kaitses.

Kommentaar

Guehi ja Isak ka juurde.
                      Liverpooli aken on päris asjalik olnud.

Kommentaar

Guehi on jah väga korralik täiendus ja 'odavalt' saadud. Konate lepingule nüüd pikendus ka paluks!

Kommentaar

Algselt postitas $$$ Vaata postitust
                          Guehi on jah väga korralik täiendus ja 'odavalt' saadud. Konate lepingule nüüd pikendus ka paluks!

Kommentaar

Isak ja Wissa bitshisid kuis jube ja said oma diilid kätte. Guehi oli sõbralik, mängis ja skooris viimase hetkeni ja palun, jätkaku nüüd samas vaimus. Vaimuhaige äri.

Kommentaar

Yep, GG. Loodetavasti tuleb siis Jaanuaris mingi raha eest või suvel tasuta.

Kommentaar

Algselt postitas Redman Vaata postitust
                                Elliot on kriminaalselt vähe mänguaega saanud Sloti all. Ei saa aru, miks. Isegi kui mänguseis on turvaline, pole Slot talle eriti võimalust andnud. Slot on sellise vähese rotatsiooniga treener.
                                Meenub möödunud hooajast, et ootasin pikalt, mil Quansah ja Elliot saavad võimaluse. Kui said, siis sain aru, millepärast Slot viltu vaatas - võistkondlik (kaitse)töö oli üsna kehva.
                                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Working...
                                X