Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Liverpool FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Leoni osas räägitakse aastast - nii et kindlasti tuleb keskkaitses pika hooaja jooksul probleeme. Ei välistaks mingit liigutust jaanuaris.
    Palace on teadagi keeruline. Karvane tunne, et homme õhtuks täisedu enam pole, aga loodetavasti eksin. Isak ilmselt alustab ja vahetatakse mingi hetk Chiesa vastu välja.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Ekitike sai kahe nädala palga ulatuses trahvi oma särgitriki pärast? Nooruse rumalus ikka aga kohtunikule 5+, et silma kinni ei pigistanud ja teise kollase andis õpetuseks.
      Maailmameistrid!!

Kommentaar

karma is a...
        "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."

Kommentaar

Ma saan aru, et Palace on tugev, aga no kurat, siin oleks pidanud nende vastu poolajaks juba 0-3 taga olema. 7 suurt võimalust sai Palace - nagu Eesti koondise vastu oleksid mänginud. Asjad ei toimi ja olgugi et 2. poolaeg oli enam-vähem, siis suht lappes on ikka. Konate on kuskil Madridis omadega vist juba, Gomez peaks alustama järgmises mängus.

No võib-olla on liiga vara veel öelda, aga sellise mänguga me küll tiitli kaitsmist ei näe. Samal ajal City võitis Burnleyt 5-1, kelle vastu Live eelmine nädal napi ja õnneliku võidu sai...

Kommentaar

Karma sai meid kätte.
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Punkt olnuks ilmselge liialdus. Sellise kaitsemänguga pidanuks juba esimese poolajaga mäng tehtud olema. Alisson oli meeletu, aga abilisi tal polnud. Teises väljaku otsas on Henderson kolliks saanud.

Kommentaar

Sain aru et Guehit pidavat päästetama paremasse tiimi, kus see parem tiim on

Kommentaar

Päästetama? Mõtled jälle asju välja? Üldjuhul näitab tabel seisu.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

See mis laupäeval toimus oli ikka päris kole pilt. Allison päästis hullemast. Paistab, et Glasner on Sloti kenasti lahti hammustanud. Teisest küljest oli see kaotus juba pikalt hüüdmas. Ja kolmandast küljest pall lihtsalt keeldus meil väravasse minemast ka. Vahest on selline päev. Aga hooaeg on pikk ja mängida palju.

Kommentaar

Praegu on küll selline tunne, et pigem ootaks Joe Gomezt kui Konatet põhis järgmises mängus.

Kommentaar

Alisson ja Ekitike vigastatud - see on kõige hullem, mis sealt Türgist kaasa tuli.
                        Liiga palju asjju, mis hetkel ei toimi. Liiga palju mängijaid - uusi ja vanu - kes hetkel endast kõike kätte ei saa. Slot peab nüüd, tegelikult esimest korda, tõestama, mis masti mees ta on.

Kommentaar

Eile ma ei saanud isegi aru, mis formatsiooni me üritame mängida. Mängijad ja liinid olid nii eraldatud üksteisest. Ja kui jõutakse mingi poolkõva lahenduseni, siis pealelöök selline, et isegi mudaliiga vv võtaks selle kerge vaevaga ära. Ei mingit meeskondliku pressi, puha lonkimine platsil. 1-2-1 ei osata enam ka lihtsamates olukordades. Mjahh see kõik hüüdis tulles juba mõnda aega.
                          Aga pole viga tuleb end kokku võtta ja back to basics minna.

Kommentaar

Alisson olla eemal nädalaid ja nädalaid. Grusiinil aeg näidata, milleks ta võimeline on.

Kommentaar

G2T75N-XkAAukhH.jpg

Taylor 1 - Trent 0

Kommentaar

Kontekst?

Kommentaar

Working...
                                X