Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Macheda sõlmis siis uue lepingu,mis hoiab teda meil 2014 aasta juunikuuni."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAFKommentaar
-
Kommentaar
-
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
või on ka saksakeelsed "extended homemade highlights" (kahtlane nimi ja pole ise vaadanud, kui on hoopis mingi schneller-Heinz-schneller võtmes müramine, siis ei vastuta).
või hoopis kogu mäng inglise keeles. ole lahke.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Scholes on seni siis kõige täpsem söödumeister PLis.Tõsi, ta on andnud natuke vähem sööte kokkuvõttes kui nt kolmandal kohal olev John Terry aga 501 söötu on meie vanameister jaganud ja seda teinud siis 92% täpsusega.Impressive"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAFKommentaar
-
Kommentaar
-
Jee-jee ma olen näinud highlighte kus scholes annab keskjoonelt tahaposti 100% täpsusega passe...terve 90minuti jooksul..........ja kannaga.
buy the ticket, take the ride.Kommentaar
-
Dilemma. Ühest küljest oleks ju tore järgida oma lubatud poliitikat ja lasta Welbeckil ja Gibsonil ka poolfinaalis madistada, aga samas kalleid naabreid finaali lubada kuidagi ei tohiks. Muidugi ega meie järelkasv nii nutune vast pole ka kui mõnel teisel klubil.Kommentaar
-
Gibsonit siin hõisatakse igal pool juba uueks paksukesekskeskeskväljalthästipaljuväravaidpauguta b. Ehk siis, usun, et iirlane võib ka seal võimaluse saada. Welbeck on ka iseenesest täitsa tubli muidu olnud. Poolfinaali eelis on ju see ka, et kaks mängu. Esimeses võib vabalt pingipoisse jooksutada.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar