Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Manchester United FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitust
    gibsoni võiks huumori poolest west hami vastu paugutama panna küll.
    bentley on uus kieron dyer!
    mismõttes uus ? Mille poolest ta sarnaneb siis dyeriga ?

Kommentaar

Macheda sõlmis siis uue lepingu,mis hoiab teda meil 2014 aasta juunikuuni.
      "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

Algselt postitas Henriolen Vaata postitust
        mismõttes uus ? Mille poolest ta sarnaneb siis dyeriga ?
        näo poolest...türi küll.

kui sa 16 oled, siis ma võin lahti seletada: mõlemad olid ülisuurte lootustega noored mängumehed ja välja tuli see mis alati.
        buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Kas keegi teab, kust vaadata Manchester United-Tottenham highlighte?
          Inglise kommentaariga...

Kommentaar

Algselt postitas ShatAp Vaata postitust
            Kas keegi teab, kust vaadata Manchester United-Tottenham highlighte?
            Inglise kommentaariga...
            Kahjuks mitte. Serbohorvaadikeelse kommentaariga näeb sealt kust alati, aga sellest paraku ei saa ju, jeben ti dushu, aru, et kes, mis või kus.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

või on ka saksakeelsed "extended homemade highlights" (kahtlane nimi ja pole ise vaadanud, kui on hoopis mingi schneller-Heinz-schneller võtmes müramine, siis ei vastuta).
              või hoopis kogu mäng inglise keeles. ole lahke.

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Tänud igaljuhul

Kommentaar

Scholes on seni siis kõige täpsem söödumeister PLis.Tõsi, ta on andnud natuke vähem sööte kokkuvõttes kui nt kolmandal kohal olev John Terry aga 501 söötu on meie vanameister jaganud ja seda teinud siis 92% täpsusega.Impressive
                  "Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF

Kommentaar

Algselt postitas hos7age Vaata postitust
                    Scholes on seni siis kõige täpsem söödumeister PLis.Tõsi, ta on andnud natuke vähem sööte kokkuvõttes kui nt kolmandal kohal olev John Terry aga 501 söötu on meie vanameister jaganud ja seda teinud siis 92% täpsusega.Impressive
                    Champion of side pass
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                      Champion of side pass
                      Terry tõesti. Scholes laseb ülevälja diagonaalne nagu nalja.

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
                        Terry tõesti. Scholes laseb ülevälja diagonaalne nagu nalja.
                        Jee-jee. Ma olen näinud mingeid graafikuid, kui Scholesil oli see protsent 97 ...
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Jee-jee ma olen näinud highlighte kus scholes annab keskjoonelt tahaposti 100% täpsusega passe...terve 90minuti jooksul..........ja kannaga.

buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Carlingu poolfinaalis saavad poisid madistada loomulikult kallite naabritega. Hea loos.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Dilemma. Ühest küljest oleks ju tore järgida oma lubatud poliitikat ja lasta Welbeckil ja Gibsonil ka poolfinaalis madistada, aga samas kalleid naabreid finaali lubada kuidagi ei tohiks. Muidugi ega meie järelkasv nii nutune vast pole ka kui mõnel teisel klubil.

Kommentaar

Gibsonit siin hõisatakse igal pool juba uueks paksukesekskeskeskväljalthästipaljuväravaidpauguta b. Ehk siis, usun, et iirlane võib ka seal võimaluse saada. Welbeck on ka iseenesest täitsa tubli muidu olnud. Poolfinaali eelis on ju see ka, et kaks mängu. Esimeses võib vabalt pingipoisse jooksutada.

Kommentaar

Working...
                                X