Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Manchester United FC
Collapse
X
-
Algselt postitanud kasutaja Tofoa pooltMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.Kommentaar
-
Matty James ja Joe Dudgeon on igati teenitult endale põhimeeskonna numbri saanud, vastavalt 43 ja 44. Võib ehk seega isegi juba täna neid platsil või vähemalt pingil näha.
edit: ja esimene ongi täitsa olemas.
Foster
Neville-Brown-Evans-Fabio
Obertan-Rafael-Anderson-Welbeck
Macheda-Owen
Subs: Amos, O'Shea, Evans, De Laet, James, Tosic, King
Eeldatavasti on siis Rafael seal keskel Ando kõrval, väga ründavalt minnakse igatahes peale.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Ega sellest formatsioonist väga sirgjooneliselt kinni pole hoitud, Welbeck on all over the place ja ilmselt sellepärast läks Obertan ja võttis I pa lõpus vasaku ääre oma kontrolli alla. Iseenesest lõbus ja kiire mäng, ropult ründavat talenti ja päris mitu kena kombinatsiooni välja mängitud, aga kaitsepool on ikka suht nõrk täna. Üks neist korneritest veel kätte maksab, kui jätkuvalt õhus alla jäädakse.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
Njah, eks mõneti jääb üle ainult tänada vastaste viletsat silmanägemist, sest miski muu ei seleta nii järjekindlat väravast möödatogimist. Ja gazi punane ei olnud isegi oranž mitte.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
Mina ei saa aru mille kuradi pдrast paneb endiselt Saf Nevillie platsile. No kurat nдha ju ,et ta pole enam see mis vanasti ja meil on praegu mitu korda potentsaalsemaid noori kui on praegune Nevill. Niiet дkki keegi selkitaks Safi mхtte kдiku mille kuradi pдrast ta topib karika mдngus esiliiga klubi vatu vanakese platsile kes tagatipuks teenib seal punase ??Kommentaar
-
Mikis võibki selliseid nalju lubada endale.Mina ei saa aru mille kuradi pдrast paneb endiselt Saf Nevillie platsile. No kurat nдha ju ,et ta pole enam see mis vanasti ja meil on praegu mitu korda potentsaalsemaid noori kui on praegune Nevill. Niiet дkki keegi selkitaks Safi mхtte kдiku mille kuradi pдrast ta topib karika mдngus esiliiga klubi vatu vanakese platsile kes tagatipuks teenib seal punase ??Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

"Fergie, sign him up!"

Kommentaar