Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

SAFC vs NUFC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'SAFC vs NUFC\'

Algselt postitas INCE

Algselt postitas Kent

Kes tuleb fännimängule 16 juuli, see hakaku asja tõsiselt kaaluma???
    Raix mään näiteks sina....ja Jaan kindlasti....INCE mis sina arvad?????
    Kui miskit ekstraoordinaarset vahele ei tule siis olen käpp. Seekord siis jälle soomes vist ... aeg oleks juba kassi sabast tirima hakata
    Sama teema, praegu peaks kuupäev igati ok olema. Loodame, et siis \'üks asi\' vahele ei tule!

Antz? Berg? laurenzo? Hughes?

Aifo just teavitas mulle, et ta see aasta ei saa mängida, samal ajal on ühe sõbra juures pidu.
    The other line moves faster.

Kommentaar

Kindlasti toovad Kent, Raix, Jaan, INCE jt. kastanid tulest välja. Mina sel ajal kõigi eelduste kohaselt Hiiumaal. Sõbra pulmas.
      Aga võit on seekord raudselt meie!

Kommentaar

Algselt postitas Raix

Aifo just teavitas mulle, et ta see aasta ei saa mängida, samal ajal on ühe sõbra juures pidu.
        Raix, kui tänaval kohtan ja ära tunnen, saad peksa!

Ja veel -- Sakari palus teada, et kas olete Soome harakatega juba suhelniud, või peab ta selle häbiväärse asjaga tõesti ise tegelema... :S
        Jalgpallihaigla liige
        Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Kõige eelduste kohaselt vean ma ka oma pekise kere 16.juulil Soome.

Kommentaar

Algselt postitas aiFo

Algselt postitas Raix

Raix, kui tänaval kohtan ja ära tunnen, saad peksa!
            Hoia seda tunnet sees, niimoodi ehk sujub täna mäng paremini!
            Paari tunni pärast siis palliplatsil näeme!

ps. sõbra pidu jääb siis ära või miks sa nii vihane oled?

Kommentaar

Arvamus: SAFFS ja NUFFS peaksid liituma, et tekiks ennekuulmatult suur ja tugev vutiklubi.

Kommentaar

Kõlab nagu põnev üritus ... peaks ka ükskord kohale tulema ...
                League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Jah, Sam tegi tynni, aga nyydseks olen tema haardest vaba ning back... alive and kicking. Fannimangu kohta tahtsin aga oelda, et kuigi samal ajal on yks teine yritus, paneksin Soome siiski esikohale. Samas on aga toenaoline variant, et kumbki yritus minu jaoks ei toimu, kuna pean olema vabariigi kaitsel. Tapsemalt selgub vast jargmise nadala lopuks-ylejargmise alguseks.
                  “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                  The Special One

Kommentaar

Ma siis küsin. Mis Sam ja mis tünni tehti? Oleks huvitav teada.
                    It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

õpi ajalugu, mitte ära küsi!

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

õpeta

Kommentaar

Omk.

Pisut kurbmurelik kiri minu poolt. Olin kindel, et ma kunagi sellist kirja kirjutama ei pea... Sain Sakarilt kirja:

I know this comes very late, BUT I would really be glad if we could change
                          it to July 23. Could you, please, ask the mags how it would change their plans and
                          numbers, and apologize on my behalf !?

Kuivõrd võtsin Eesti punasetriibuliste koha pealt õiguse vastata, et meile sobib, siis tahaks kuulda nende geordie\'de arvamust, kel oli kindlalt plaan 16. juulil tulla.

Esmalt sain messengerist käte Raixi ja Miku, neist viimane oli sessuhtes positiivne, et 16. kuupäeval oli ta endale kogemata kinni orgunninud varemalt, Raix aga on 23. juulil akadeemilisel matkal (võimidagisellesarnast ), seega sessuhtes ikaldus...

Paluksin siia siis kiiresti teie arvamust, eelkõige Kent (kes aasta jooksul konkurentsitult suurim huviline olnud), aga ka Antz, Uvv, Ince, Jaan, Laurenzo, Mikk, Hughes, (keegi, kelle unustasin)... Raix võiks samuti oma arvamuse kirja panna, et kui kindel tulija ta 16. juulil oli ja...

Ok, jääb kiiret tagasisidet ootama.

Seniks suured vabandused

aiFo.
                          Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

Mul oli ajalugu 4. Täna sain tunnistuse. Minu arvates täitsa ok.
                            It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Algselt postitas aiFo

Esmalt sain messengerist käte Raixi ja Miku, neist viimane oli sessuhtes positiivne, et 16. kuupäeval oli ta endale kogemata kinni orgunninud varemalt, Raix aga on 23. juulil akadeemilisel matkal (võimidagisellesarnast ), seega sessuhtes ikaldus...

Paluksin siia siis kiiresti teie arvamust, eelkõige Kent (kes aasta jooksul konkurentsitult suurim huviline olnud), aga ka Antz, Uvv, Ince, Jaan, Laurenzo, Mikk, Hughes, (keegi, kelle unustasin)... Raix võiks samuti oma arvamuse kirja panna, et kui kindel tulija ta 16. juulil oli ja...
                              Kahjuks jah see variant ei sobi kuidagi, olen 22-24. juuli kodumaa metsades uusi kauneid kohti avastamas.
                              16. juuli aga paistab praegu sobivat, nii et sellel kuupäeval oleks küll IN.

Kommentaar

Niih, aeg on pisitasa hakata teostama lubatut. Esimene osa Tafka ja aiFo Sunderlandiseiklustest peaks olema olemas...

Head SAFC-fännid, andke teada oma valmidusest mängida juulikuus määgide vastu.

pRmt!

aiFo.
                                Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Working...
                                X