Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Ma oleks ta hea meelega tagasi võtnud, aga NUFC papihunniku vastu ei saa Pool hetkel. Ja tõesti Cisse arvelt poleks ma teda virisemas näha. See jutt, et Owen 20+ väravat garanteerib on alusetu müüt - ta pole kunagi liigas 20 väravat täis saanud. Ja ka imepoisil oli aegu, kus ta pea 3 kuu jooksul palli väravasse ei saanud. Aga kangesti kiputakse unustama.
Club Championship European Competitions Caps
96-97 Liverpool 1 Goals, 2 Games (-)
97-98 Liverpool 18 Goals, 36 Games 1 Goals, 4 Games (UEFA Cup) 3 Goals, 9 Games
98-99 Liverpool 18 Goals, 30 Games 2 Goals, 6 Games (UEFA Cup) 1 Goals, 4 Games
99-00 Liverpool 11 Goals, 27 Games (-) 3 Goals, 9 Games
00-01 Liverpool 16 Goals, 28 Games 4 Goals, 11 Games (UEFA Cup) 3 Goals, 7 Games
01-02 Liverpool 19 Goals, 29 Games 5 Goals, 10 Games (Champions League) 6 Goals, 8 Games
02-03 Liverpool 19 Goals, 35 Games 4 + 3 Goals, 6 + 6 Games (Champions League + UEFA Cup)
03-04 Liverpool 16 Goals, 29 Games 2 Goals, 6 Games (UEFA Cup)
04-05 Real Madrid 13 Goals, 36 Games 1 Goals, 5 Games (Champions League)
05-06 Newcastle United (Champions League Cup Winners Cup + UEFA Cup)
Algselt postitas NUFC
Kas mitte 02/03 ei löönus ta liigas 23 väravat?
Et ühel hooajal lõi, tähendab, et garanteerib?
See ei tähenda,et garanteerib aga tähendab,et on löönud.
Maitea ma leidsin igatahes netist,et sry küll 01/02 on ta löönud liigas 23 väravat.
http://www.geocities.com/prysjan/in_31englbomb.html
siin sii valed andmed.
Ma oleks ta hea meelega tagasi võtnud, aga NUFC papihunniku vastu ei saa Pool hetkel. Ja tõesti Cisse arvelt poleks ma teda virisemas näha. See jutt, et Owen 20+ väravat garanteerib on alusetu müüt - ta pole kunagi liigas 20 väravat täis saanud. Ja ka imepoisil oli aegu, kus ta pea 3 kuu jooksul palli väravasse ei saanud. Aga kangesti kiputakse unustama.
Kas mitte 02/03 ei löönus ta liigas 23 väravat?
<20v ei takistanud teda kahel hooajal järjest jagama liiga parima väravaküti tiitlit eksole,
muidugi olid need vanad head ajad 90te lõpul
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Algselt postitas Sajets
Oweni kodumeeskond on Inglismaa. Ja see oli ka faktor, miks teda kunagi ei võetud Pooli fännide poolt lõpuni omaks. Sest ikka ja alati oli talle rohkem tähtis Inglise koondis. Edu talle relegatsiooni võitluses.
Mitte kunagi lõpuni omaks ? Mina väidaksin, et Owen on Liverpooli üks armastatumaid tegelasi. Punaste kasuks on ta teinud väga palju. Üldsegi...mis viga on tungival soovil oma kodumaa koondist esindada ? Minuarust on see suur auasi ning hindan seda iga palluri juures. Liigses koondisearmastuses ei tohiks minu arusaamade järgi kedagi süüdistada. Pigem ei mõista ma selliseid tegelasi nagu A. Smith, kes juba noorest peast loobunud oma panuse andmisest koondisele. Mis sest, et see panus võib jääda vaid vahetusmehe rolli, kuid sellegipoolest. Väidaksin, et Owen lahkus Liverpoolist justnimelt suuremate klubijalgpalli saavutuste nimel. Väljendas ta ju end üsna selget, kui rääkis oma suurest tiitlite janust ning valis seeläbi Real Madrid\'i, kes oma potentsiaali poolest suudaks alati kõige uhkemate tiitlite võitluses edukalt kaasa lüüa. Konn\'a postituses välja toodud meeleheitlikkuse jutt on õige. Kuid ega tal palju üle jäänud või mis ? Pühendunud tõepoolest ja Newcastle\'lil peaks põhjust rõõmuks jätkuma.
Kõik muidugi väga tore, aga vaatasin nagu nimele kohane huvi pärast ka klubi bilanssi. Värskeim oli jaanuari lõpu seisuga. Ning sealt näha võlakoormat 87 milli naela. Ja viimased kaks aastat on rahavood selgelt miinuses olnud. Rääkimata sellest, et arvestades selle suve tehinguid peaks võlg olema veelgi kasvanud. Nii et aru ei saa, kust see raha Oweni ostuks tuli. Kaks võimalust: kas Shepherd on fännide viimaste aktsioonide vaigistamiseks üle võlli kiikunud või on saadud erilepe särgisponsorga. Seda viimast varianti mainiti ka Rooney ärajäänud tehingu rahastamisel.
Igal juhul seab see selle aasta tulemusele veelgi suurema kaalu. Kui Euroopa rahadele ligi ei jõuta (ja ma ei näe veel kuidas sinna on võimalik praeguses seisu jõuda) siis on järgmisel aastal suuremat puhastust oodata. Ehk müüakse enamik nendest, kes vähegi müüa kannatab. Ma lihtsalt ei usu, et suurte ambitsioonidega, aga kõhna rahakotiga kuigi kaua on võimalik edasi minna.
Kui peaks veel halvemini minema (ehk siis relegation), no siis ollakse sellises mudas, kuhu vist isegi Leeds omal ajal ei kukkunud...
Loe RAWK\'i ja sa mõistad kui palju sa mööda paned. Kop pole kunagi Owenit omaks võtnud. Otseselt temast pole neil ühtegi laulu. God tuli alati enne teda. Või Gerrard, või Carra. Owenit pole kunagi palavalt armastatud - selles olen ma vägagi kindel.
Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
Cry welcome to the song.
And as it lifts you, time to move on.
We go!
Algselt postitas financier
Kui peaks veel halvemini minema (ehk siis relegation), no siis ollakse sellises mudas, kuhu vist isegi Leeds omal ajal ei kukkunud...
Ma väga loodan, et eksin...
Tahtsingi just öelda, et Sheppard on vist onu Pete\'i külastanud Õnneks on Papa Smurf laevukese kenasti tasakaalustanud ja nüüd triivime juba rahulikul merel. Ehk varsti pääseme ka paradiisisaarele ehk meistriliigasse.
Ega teil klubimajas kuskil kuldkalu või sebrasid pole
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar