Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
SAFC vs NUFC
Collapse
X
-
Vastus teemale \'SAFC vs NUFC\'
ja vanameister mjkkuga vestluse järel pean tunnistama, et Sounessi suhtes olen ehk olnud liialt kiuslik. mida aeg edasi seda rohkem tundub mulle, et vend on valitud tankisti rolli. ( kes arvas, et Mjkk???)Selles asendis võib tal veel oma kohal pikk tee olla. hea on kedagi kottida. Selge on, et klubist on viimaste aastatega voolanud rohkem pappi paksude kõhtu kui seda normaalseks võiks pidada. Samas on müüdud kõik (sry Given, aga keegi peab ju puuri ukse peal passima, et liiga palju nahka võrkudesse ei taotaks), keda vähegi on müüa saanud. Ostetud on neid, kes aitavad asjal püsti püsida, kes hoiavad ära, et sats raharaamidest välja ei loksuks. Samas võitude toojaid ostetud ei ole. Nemad on kallid ja ei jäta dividendide väljamaksmise päevaks korralikult kõbinat kassasse.
http://www.nufc-finances.org.uk/
igaljuhul põnev uurimine, kes veel leidnud ei ole.
40 000 hooajapileti omaniku on kõva kamp. piisab kui igal neljandal on kaigas ja paksul freddyl läheb ikka kiireks.
pakun, et \"sõbraliku\" kohtumiseni ei ole jäänud enam palju.14. september 2006, Tallinn
Kommentaar
-
Algselt postitas mjkk
muideks, ma muudan oma ennustust.
VIISTEIST.))
Koik ei ole veel kadunud kui saaks uhe kova rundaja ja saaks mehed mangima nagu esimeses mangus.Fat Freddie on ju vihjanud,et tal pole sellevastu midagi kui tuleks rikkur ja klubi ara ostaks.Uhesonaga tal juba vaikselt suht savi mis saama hakkab ja palju raha valja ei taha kaiia,sest ma arvan,et tunn tahab saba teha toonist.
Kommentaar
-
Sunderlandist paar sõna. Vaatasin veidi tänast mängu ManCity\'ga ja noh... ütleme nii, et lood ei ole head. Kõigest jääb justkui natuke puudu. Le Tallec lõi küll peaga kenakese värava, aga pähe saadi jälle. Isegi Jamesi kingitust ei võetud mängu lõpus vastu.
Väga väga raske hooaeg seisab ees.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara
Sunderlandist paar sõna. Vaatasin veidi tänast mängu ManCity\'ga ja noh... ütleme nii, et lood ei ole head. Kõigest jääb justkui natuke puudu. Le Tallec lõi küll peaga kenakese värava, aga pähe saadi jälle. Isegi Jamesi kingitust ei võetud mängu lõpus vastu.
Väga väga raske hooaeg seisab ees.
Vahemalt midagi positiivsetViimaseks me ei jaa selleeest hoolitseb Sunderland
ManC muus oma suurima staari maha nagu Everton eelmine aasta.
Huvitav kas tahavad muus ka Evertoni kopeerida,naiteks neljas koht voi nii
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar