Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

SAFC vs NUFC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'SAFC vs NUFC\'

Mängupilt oli selline, et NUFC nagu ründas ja Alan põhjustas probleeme, aga palli ei saadud korralikult väravale. Üks värav küll löödi, aga see oli mitmemeetrisest suluseisust.

Kommentaar

aga see juba edasiminek kui suluseisust juba värav löödi,kyll siis need öiged ka tulama hakkavad
      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus

aga see juba edasiminek kui suluseisust juba värav löödi,kyll siis need öiged ka tulama hakkavad
        ütle, et see oli irooniana mõeldud.... palun...

Kommentaar

Algselt postitas NUFC

Kuidas mangupilt uldiselt oli kes mangu nagid?
          Üldiselt oli uus sell Luque päris hästi pildil, suutis tõesti ühe suluseisust lüüa ning üritas ühte ilulööki ka, aga üle värava.
          Esimesel poolajal oli Newcastle tegevus kuidagi paremini oraganiseeritud ja loodi päris korralikke võimalusi, kahjuks ilma väravata. Dyer esines päris korralikult, aga astus vigastuse tõttu üsna ruttu välja.
          Teine poolaeg vajus asi kuidagi väga ManU kätte ja Newcastle\'le eriti võimalusi ei jätkunud.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

no kurat olgem ausad see kuradi kreem suuness on täispask.mõtetu sündroom krt ta sellest roberti ära saatis ja üleüldse minu arust pole newcastle tema käe all midagi näidanud-ainult mingid jamad mängijatega.ühtki kolli-kamoon.ok eks kui luque tuleb ehk siis läheb lahedamaks aga kui creem suuuunessssss jääb siis kahju sheareri viimasest hooajast-ta väärib paremat

Kommentaar

Boumsong.... Ma saan aru, et Newcastle Unitedi keskkaitsja teeb selliseid vigu, aga kui selleks on Prantsuse koondise põhikaitsja, siis on see arusaamatu. Hämmastav, kuidas oma noortesüsteemi kasvandik Taylor nägi Boumsongiga võrreldes välja nagu 8,5 milline kaitsja ja vastupidi ning seda sel hooajal juba mitte esimest korda. Lasta lüüa värav mehel, kes enne seda oli kogu mängu vältel täielik null ja ilmselgelt frustreerunud. Tõepoolest, esimene poolaeg oli lootustandev, teisel vajuti ikka täiesti ära, ilmselt siiski Emre ja Dyeri väljalangemine sai saatuslikuks, kuigi viimase puhul jäi mul meelde vaid see, kuidas ta kaks korda palliga auti jooksis. Ja samuti tundub mulle, et kohtunikud on nüüd punaste kaartide koha pealt õrnaks muutunud, arvestades, et esimestes voorudes tuli selliseid olematuid ikka päris mitu. Nii et Carril sellega joppas, et ta käevangus oli maailma kuulsaim diver.

Kommentaar

Algselt postitas laurenzo
                Lasta lüüa värav mehel, kes enne seda oli kogu mängu vältel täielik null ja ilmselgelt frustreerunud.
                Jah, tõepoolest. Kusjuures mina arvasin, et näituseks guardiani onud ikka midagi vutist jagavad ka, aga näe, sittagi - andsid frustreerunud daiverile hoopis MoM tiitli. Go figure.
                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Jah, toepoolest. Kusjuures mina arvasin, et naituseks guardiani onud ikka midagi vutist jagavad ka, aga nae, sittagi - andsid frustreerunud daiverile hoopis MoM tiitli. Go figure.
                  Oled sa praegu ikka kaine? Olid sa eilse mangu ajal kaine? Minu jutu ja sinu loogika põhjal anti seekord lausa 2 MoM auhinda välja, ei suudetud vist valida, kuna nii Rooney, kui Ronaldo tegid ju lausa silmipimestavalt hea esituse....
                  Aga võta näpust, vaatasin, et Guardian andis MoM tiitli hobesele, kellest mina küll sõnagi ei rääkinud, aga kui sa ise arvad, et ta frusteerunud daiver on, siis mis mul selle vastu olla saab .

Kommentaar

mis Sas ägestud Lauri. Millal enne punases klounid on jalkat vaadanud. Neil kuuldavasti kohe kang hõlma all, kui klooripainerid platsile jooksevad. ja see ei ole mitte vahelduvast gravitatsioonist, nagu Vonnegut räägib, vaid puhtast erekast.
                    Boumsong, see on jälle kirjanduslik teema. Peale seekordset mängu oleks ma tahtnud ikka vist pigem tema nahas, kui üle makstud tiini-iidoli omas olla.
                    14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Newcastle are the only professional team in England without a goal. You have to drop into the Conference, to 20th spot, to find Crawley Town in similar condition.

Souness feels chill as a long, hard winter looms into view
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ma luban, et järgmises liigamängus kodus Fulhami vastu lööme me värava, seniks C\'mon Crawley Town .

Kommentaar

Aitäh küsimast, olen praegu kaine ja olin ka eile kaine. Ei märganud enda ega teiste punaste klounide hõlma all ka kangi ega muud kogukat tööriista. Mängu vaatasid kusjuures kõik.

Lihtsalt raske on ju kibestunud inimeste semiootikast aru saada, mine sa võta kinni, kes on parasjagu daiver, kes frustreerunud ja kes ülemakstud tiini-iidol.
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas erts

eston su kriitika on küll liiga ennatlik, anna mehele (piltlikult) vähemalt 100 päevagi.. siis vaatame.. 8 milli on suur summa, aga arvestades et tegu ikkagi koondislasega, siis.. anname aega, 0 jäi debüüdis vähemalt taha, mida ei saa öelda paljude teiste premieri meeskondade kohta.. su kibestumine on muidugi mõistetav
                            tsiteerisin üht paljudest postitustest, mis kaitsevad Boumsongi pärast suht tagasihoidliku debüüti.

täna võib vist taaskord elutargalt tõdeda: hate to say we told you so
                            8 milline Roque Junior
                            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

EASYJET!

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha
                                EASYJET!
                                Leedsi fännid broneerivad juba pileteid, et Boyweri kõvale istuma saada ja ta lennu ajal aknast välja visata või siis vastupidi - et Leedsi tagasi meelitada
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X