Algselt postitas lock

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Arsenal

Collapse

X
- 

Minu iidolAlgselt postitas lock Vaata postitustMulle meeldivad Manu, C.Ronaldo, Chelsea, Milan, Barca, Ronaldinho, Inglismaa koondis, Ronaldo, Brasiilia koondis, Real Madrid, Prantsusmaa koondis, Spurs. Ainuke asi mis mulle ei meeldi on Eesti jalgpall.
Ühesõnaga meeldivad mulle need, kes võidavad. Need, kes kaotavad (sh eestlased), mulle ei meeldiLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
 - 

Kõik neist ei saa kogu aeg võita. Kuradi jama on ikka see elu.Algselt postitas lock Vaata postitustMulle meeldivad Manu, C.Ronaldo, Chelsea, Milan, Barca, Ronaldinho, Inglismaa koondis, Ronaldo, Brasiilia koondis, Real Madrid, Prantsusmaa koondis, Spurs. Ainuke asi mis mulle ei meeldi on Eesti jalgpall.
Ühesõnaga meeldivad mulle need, kes võidavad. Need, kes kaotavad (sh eestlased), mulle ei meeldithe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
 - 

Üks neist ikka heal juhul võidabAlgselt postitas mcnamara Vaata postitustKõik neist ei saa kogu aeg võita. Kuradi jama on ikka see elu.

Kommentaar
 - 

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMinu iidolKuidas teie irooniameetriga lood on?Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKõik neist ei saa kogu aeg võita. Kuradi jama on ikka see elu.Supplies!
Kommentaar
 - 

-3000 & freezingAlgselt postitas vandersell Vaata postitustKuidas teie irooniameetriga lood on?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
 - 

hing hakkas piinama ja ma ei saanud vait ollaAlgselt postitas vandersell Vaata postitustKuidas teie irooniameetriga lood on?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
 - 

jube põnev....Algselt postitas lock Vaata postitusthttp://www.arsenal.com/article.asp?t...article=490880
Arsenl kodukal on selline tore ettevõtmine nagu Gunnerit 50 parimat mängijatMU FCUK
Kommentaar
 - 

miks sul siis arsenali avatar on?Algselt postitas lock Vaata postitustMulle meeldivad Manu, C.Ronaldo, Chelsea, Milan, Barca, Ronaldinho, Inglismaa koondis, Ronaldo, Brasiilia koondis, Real Madrid, Prantsusmaa koondis, Spurs. Ainuke asi mis mulle ei meeldi on Eesti jalgpall.
Ühesõnaga meeldivad mulle need, kes võidavad. Need, kes kaotavad (sh eestlased), mulle ei meeldi
Kommentaar
 - 

Algselt postitas Hogweed Vaata postitustmiks sul siis arsenali avatar on?ehk siis kui keegi veel ei mõista, siis oli selles postis ka natukene irooniatAlgselt postitas vandersell Vaata postitustKuidas teie irooniameetriga lood on?

Kommentaar
 - 

- 

kõik on loogiline, ainult et põhiinfo on lead'is,Algselt postitas lock Vaata postitustMõttetu Goal.com loba
miilan peaks nimelt 40m euri selleks välja käima (mis oleks suhteliselt pöörane)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar