320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts


    Head uudised. Loodetavasti lähipäevadel saab Arsenal.com vahendusel ametliku kinnituse...

    Kommentaar


      Just a feeder club?
      Supplies!

      Kommentaar


        No mis arvate, kas Adebayor tõmbab leevet?
        Kui Barcale müüa, siis võiks sealt midagi vahetuskaubana tagasi saada. Näiteks Yaya Toure.

        Kommentaar


          Algselt postitas Mask Vaata postitust
          No mis arvate, kas Adebayor tõmbab leevet?
          Loodame, et ei tõmba. Adekas on lihtsalt liiga väärtuslik meile

          Kommentaar


            According to Tuttosport, Arsenal have agreed to sell Emmanuel Adebayor for €31.5m, but the striker has told the club he only wants a move to AC Milan, and will not join Barcelona.

            The Rossoneri have stated on numerous occasions that they would like to sign a top class centre forward ahead of next season, and it was widely accepted that Adebayor, Samuel Eto’o and Didier Drogba were the three main targets.

            Adebayor has been the player that they have been pursuing the most, and it has even been claimed that the Togolese hitman has already agreed personal terms with the San Siro outfit.

            Barcelona have also been heavily linked with a move for the 24-year-old, and there have been reports in some papers this week that he was on the verge of signing for them.

            However, according to Tuttosport, Adebayor has notified the Gunners that he has no intention of joining Barca, and will only accept a move to Milan.

            Adebayor’s €100,00-a-week wage demands have left Arsenal with no other choice but to sell the striker, and the North London outfit will let him go if their asking price of €31.5m is met.

            Barcelona director Marc Ingla flew into London on Friday to make a €28m bid, and although this falls just short of what Arsenal are asking for, they would prefer to sell to the Spaniards rather than Milan, who angered them when snapping up Mathieu Flamini on a free transfer.

            However, Adebayor is said to have sent an email to Arsene Wenger demanding a face-to-face meeting with his manager, and forwarded a copy of this to Arsenal managing director Ken Friar and Milan general manager Adriano Galliani, but not to any one from Barcelona.

            It is widely believed that the next seven days could be pivotal in deciding Adebayor’s future for next season.
            Loodetavasti on too tõsi,ei taha teda eriti barcasse.

            Kommentaar


              Algselt postitas lock Vaata postitust
              Loodame, et ei tõmba. Adekas on lihtsalt liiga väärtuslik meile
              Pole mõtet hoida ka sellist jobu, kes ei taha meeskonnas olla.

              Kommentaar


                Ei tea mis Milanis nii erilist on, aga erinevalt Flaminist, soovin Adebayorile palju väravaid (kui jutt on tõsi). Ja jällegi on üks tippmees nahhui tõmmand ning nii Arsenal küll Premierit ei võida tuleval hooajal

                Kommentaar


                  Praegu oleks küll just see kõige halvem aeg Togonaatorit müüa. Esimene täishooaeg 'suure' klubi põhirivistuses (väga)edukalt möödas ja hind uskudes erinevaid andmeid 20-25m£. Iseenesest pole paha, aga kui arvestada, et mees liigub veel vähemalt 3 hooaega kvaliteedikõveral ülespoole, siis tunduks mitmest küljest vaadatuna preagu müümine halva variandina. Esiteks tõusis Adekas selle hooajaga klubis põhitegijate hulka ja hoolitses põhiliselt väravalöömise eest. Kui arvestada, et üks põhitegija on Flamini näol juba lahkunud ja võimalik on ka teise(Hleb) minek, siis Adeka müümisega tekiks olukord, kus neljast eelmise hooaja põhitegijast(ründefaasis) 3 on lahkunud. See tähendaks järjekordset ümberehitust meeskonnas ja lõhuks võimaluse edasimineku/arengu toimumiseks. Teiseks on Adebayor sellist tüüpi ründaja, milliseid maailmas on vähe: pikk, jõuline, kiire, suudab mängida nii jalgade kui peaga(vajalikul hetkel käega). See tõstab juba tema väärtust(nii rahalist kui mängulist Arsenalile) ja kui ta järgmise hooajaga parandab oma puudujääke(esimene puude, finishing, suluseisu piiril mängimise oskus), tõuseb ta kindlalt üheks ohtlikumaks ründajaks maailmas. St. müügisoovi korral rohkem krõbisevat või siis hoidmise korral mänguline tulu...
                  Ruumordatakse muidu, et ta nõudvat aga 80,000£ per week lepingut ja see on müümise põhjuseks. Samas ütles Wenger hiljuti, et kasutab oma tšekiraamatut olemasolevate tähtede hoidmiseks(loodetavasti tähendab see, et Hleb ja Adebayor jäävad). Milani skaut olla aga väitnud, et Adekas on müüginimekirja lisatud. Põhimõtteliselt on selles transfer-jamas vähe midagi kindlat, aga mõtlesin, et panen sellesse kuulujuttu oma negatiivselt suhtuva vaate kirja. Masendavalt pikk jutt tuli; ei tea kas sai kuidagi loogiliselt ka seotud, aga sassid panid jutu jooksma ja 1:24 kirjutatut enam läbi lugeda ka ei viitsi.

                  Ahjaa, Clichy uuendas lepingut ja Cesc lõi otsustava penalti sisse.

                  Kommentaar


                    to acca, mina lugesin küll su jutu läbi, mõistlik ja loogiline

                    Ega jah, noori põhimehi pole mõtet müüa.
                    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas acca Vaata postitust
                      Praegu oleks küll just see kõige halvem aeg Togonaatorit müüa. Esimene täishooaeg 'suure' klubi põhirivistuses (väga)edukalt möödas ja hind uskudes erinevaid andmeid 20-25m£. Iseenesest pole paha, aga kui arvestada, et mees liigub veel vähemalt 3 hooaega kvaliteedikõveral ülespoole, siis tunduks mitmest küljest vaadatuna preagu müümine halva variandina.
                      Ei tea midagi. Äkki oli see "pime kana leiab tera" hooaeg. Või siis lihtsalt piikis oma võimetelt. Meenuta Anelkat.

                      Pealgi, räägitakse et Wenger pidi mängijaid väga osavalt ostma. Müüb ta aga minu arvates veelgi paremini. Kõik kes Arsenalist müüdud, on muutunud sitaks.
                      Y R A

                      Kommentaar


                        Algselt postitas mikk Vaata postitust
                        Ei tea midagi. Äkki oli see "pime kana leiab tera" hooaeg. Või siis lihtsalt piikis oma võimetelt.
                        Oleks tema 30 väravat sel hooajal tulnud kõik tap-in'idest, oleks ka mina skeptilisem, aga suur osa väravatest tuli just tema individuaalse soorituse pealt. Samas jäi tal suur osa meeskonnakaaslaste poolt seatud võimalusi kasutamata. Selles osas tegi ta eelmiste hooaegadega võrreldes juba päris korraliku arenguhüppe ja ma ei näe põhjust, miks ta noore ambitsioonika mehena veel arenema ei peaks.
                        Pealgi, räägitakse et Wenger pidi mängijaid väga osavalt ostma. Müüb ta aga minu arvates veelgi paremini. Kõik kes Arsenalist müüdud, on muutunud sitaks.
                        Tõsi, turul tegutseb Wenger osavalt, aga kui arvestada seda, et tavaliselt müüb ta oma tähtmängijaid pärast nende prime-time', siis on arusaadav, miks nende kvaliteet enam sama pole.
                        Meenuta Anelkat.
                        Anelka oli selles suhtes eriline nähtus jah. Tema puhul on see areng ja kvaliteet kahe kõrva vahel seisma jäänud. Ilmselt noores eas niivõrd suure üleminekusumma eest liikunud mängija hakkas arvama, et on jube kõva täht ja tööd pole rohkem teha vaja. Selliseid näiteid on teisigi. Wenger on ise öelnud, et Anelka müük on tema suurim kahetsus, sest potentsiaali suhtes olevat ta Henryga sarnasel tasemel, võibolla isegi tiba andekam.

                        Kommentaar


                          Almunia sai Mad Jensi numbri
                          Vela sai numbriks 12. Nasri kõigi eelduste kohaselt peaks 8 saama sellisel juhul.

                          Kommentaar


                            Äkki saab 14?
                            Loogiline ,et Almunia numbriks 1 sai, kuna ta ju esiväravavaht.

                            Kommentaar


                              Algselt postitas acca Vaata postitust
                              Almunia sai Mad Jensi numbri
                              Vela sai numbriks 12. Nasri kõigi eelduste kohaselt peaks 8 saama sellisel juhul.
                              Keda sa siis lootsid nr 1 kohal näha? Väravavahti klubi küll ostma ei hakka.
                              Aga vbla võtab Nasri (kui ikka tuleb) hoopis 10. Seda muidugi juhul, kui Hleb uttu tõmbab ja Gallas 13 tahab. Walcottile meeldib vist 32. Olgu siis nii.

                              Palju olekseid.

                              P.S. Ramsey 16, Mannone 24. Kas tal oli üldse enne põhimeeskonnas number?
                              Supplies!

                              Kommentaar


                                Mannone alles 'ülendati' põhimeeskonda pärast Jensi minekut. Ramsey jäi ka ennist märkamata. Arvata oli, et Wenger Almuniaga jätkab, aga lihtsalt veider on teda nr.1'na ette kujutada.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X