Kas ainult mulle tundub või ongi nii, et Arsenal on täna nagu veidi nõrgema koosseisuga kui tavaliselt?
Mis ei ole nagu üldse loogiline, sest liigas pole enam mitte millegi peale mängida ja Euroopa Liiga on ainus viis CLi saada.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa mängu ei näinud, aga tundus väärt esitus teie poolt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas erxx Vaata postitustArsenal sai kõik 3 väravat tsenderdustest...
Ning Odegaard hakkab kinnistuma minu südames uue lemmikmängijana.
Aga tabeliseis ikkagi ei valeta, oleme mid-table team
Leave a comment:
-
Arsenal sai kõik 3 väravat tsenderdustest...
Ning Odegaard hakkab kinnistuma minu südames uue lemmikmängijana.
Aga tabeliseis ikkagi ei valeta, oleme mid-table team
Leave a comment:
-
Sellise loosiga oleks alla finaali pettumus, aga see sõna on Arsenali fännile juba tuttav.
Leave a comment:
-
Olympiakose vastu väristati jalga, mingeid ilusaid mälestusi sellest mängust ei jää. Seda Mourinho pilti saab aga veel nautida...
Veernadfinaalis vastaseks Slavia Praha, kindlasti mitte kõige tugevam võimalik vastane, aga alahinnata neid ei maksa. Leicesteri vastu mängisid julget ja ründavat jalgpalli ning eile lülitasid võõrsil Rangersi välja. Poolfinaalis potentsiaalne vastane Villareal ja Emery.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMida siin mõelda on?
See ei ole punase olukord. Seega ei saa VAR sekkuda. Andmata kollane, muud ei midagi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustVAR endiselt mõtleb, kuidas reageerida?
See ei ole punase olukord. Seega ei saa VAR sekkuda. Andmata kollane, muud ei midagi.
Leave a comment:
-
Muidu kena mäng aga peale TOttenhami punast lõpetati mänginime ära - ajuvaba. Aga tulemus käes ikkagi
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: