Algselt postitas Rein
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEt punase võib ainult siis anda , kui spetsjomm läheb jalgadesse? Puhka jalga!
Kui sa selles olukorras annan pennu, siis pead ka punase andma.
Nagu juba varasemalt soovitasin- mine kohtunikekooli, sa vajad seda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMa ei tea, see seletus on nagu veidike lapsik. William üritas palli mängida? Ei! A nojah, miks teda punasega ära ei saadetud?
Ma olen üsna kindel, et oleks ükskõik kes seal luizi asemel olnud poleks punast järgnenud. Sitt kohtunik mõtles, et Luiz meelega jooksis põlvega kanda.
Kui ta tõesti sinna läks, siis kindel punane ja penalti tõesti, mina sealt seda välja ei lugenud, et Luiz spetsjom jalgadesse jooksis.
Pennu on muidugi kindel, seal ei saa vaielda.
Kui sa selles olukorras annan pennu, siis pead ka punase andma.
Nagu juba varasemalt soovitasin- mine kohtunikekooli, sa vajad seda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas Luiz üritas palli mängida? Ei! Järelikult punane ja pennu.
Kas need Luizid ja Willianid saadeti teisest Londoni klubist Arsenali saboteerima?
Ma olen üsna kindel, et oleks ükskõik kes seal luizi asemel olnud poleks punast järgnenud. Sitt kohtunik mõtles, et Luiz meelega jooksis põlvega kanda.
Kui ta tõesti sinna läks, siis kindel punane ja penalti tõesti, mina sealt seda välja ei lugenud, et Luiz spetsjom jalgadesse jooksis.
Pennu on muidugi kindel, seal ei saa vaielda.
Leave a comment:
-
Olen aus - esmapilgul tundus kohtuniku otsus õige. Peale video vaatamist ei saa aru kuidas sa tuled siit järeldusega penalt + punane... Videot vaadates ei mänginud David Luiz ei palli ega ka meest, lihtsalt jooksis tagant läbi ja Wolvesi meest tabas õnnetult täpselt samal hetkel kuul Molineux tribüünil istuvalt snaiprilt.
#kaotageVAR
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas Luiz üritas palli mängida? Ei! Järelikult punane ja pennu.
Kas need Luizid ja Willianid saadeti teisest Londoni klubist Arsenali saboteerima?
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitustKahtlen, et vend 20m eemal meeste tagant nägi mm täpsusega olukorda. See tahe kohe vajutada punane, miks? Sul on var, sul on monitor. Vaata olukord üle, tee otsus aga ei. Miks topelt karistus?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJah, kaks korda eksis kornerite määramisel Arsenali kasuks. Nõrk esitus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustMis kuselapp meil see tänane kohtunik on ptui
Leave a comment:
-
Oibljääd....kas ma üldse tahan teist poolaega vaadata? Masohhist minu sees rõõmustab. Veel jõuaks poodi ka...
EDIT: lähen peale 49-dat minutit välja jalutama.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: