Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Arsenal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ChiefK
    replied
    Algselt postitas coco Vaata postitust
    Ma parem ei hakka detailselt kirjeldama, mis tunded mind valdasid, kui 1:2 seisult Willian mängu päästma saadeti.
    Yep +1

Leave a comment:

• olegtoivo
    replied
    Tundus, et tuleb jälle klassikuks saanud võõrsilväravaga väljakukkumine, sest kindlalt edasipääsemine oleks lihtsalt täiesti un-Arsenal.

PS See väravajärgne VARi kontroll on ka täiesti kohutav asi.
    PPS Olympiakos on vist välja kukkumas, muidu oleks teoorias võimalus kaheks kodumänguks.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas erxx Vaata postitust
    Kas on üldse siin kedagi, kes käsi südamel saab väita, et 1-2 värava järel uskus edasipääsu?
    kas see loeb kui ma 2-1 peal olin häpi, aga sisimas kartsin, et õnn ei kesta?

Leave a comment:

• erxx
    replied
    Algselt postitas coco Vaata postitust
    Ma parem ei hakka detailselt kirjeldama, mis tunded mind valdasid, kui 1:2 seisult Willian mängu päästma saadeti. Okei, tast oli isegi mingi kasu täna aga mida sa teed, Arteta? Nii üleüldiselt, mis värk on? Laca, Pepe, Martinelli tahavad ka teada, et mis algorütme sa krt kasutad selles jalgpallimängu manageerimise mängus?!?
    Küll aga tuleb ilmselt tõdeda, et härra peatreener teab nüüd edaspidi täpselt, kelle poole pöörduda, kui on vaja tähtis mäng ära otsustada.

Leave a comment:

• coco
    replied
    Ma parem ei hakka detailselt kirjeldama, mis tunded mind valdasid, kui 1:2 seisult Willian mängu päästma saadeti. Okei, tast oli isegi mingi kasu täna aga mida sa teed, Arteta? Nii üleüldiselt, mis värk on? Laca, Pepe, Martinelli tahavad ka teada, et mis algorütme sa krt kasutad selles jalgpallimängu manageerimise mängus?!?

Leave a comment:

• SleepWalking
    replied
    Algselt postitas erxx Vaata postitust
    Kas on üldse siin kedagi, kes käsi südamel saab väita, et 1-2 värava järel uskus edasipääsu?
    Tunnistan ausalt, ka 3-2 ei tekitanud mingit turvatunnet edasipääsu suhtes.

Leave a comment:

• erxx
    replied

Leave a comment:

• erxx
    replied
    Algselt postitas ChiefK Vaata postitust
    See on lihtsalt frustreeriv kui palju see Bellerin seda palli kardab ja igasse olukorda nii pehmelt läheb. Suvel vôiks kodumaale sinna pankroti klubisse naasta.
    Ma saan su frustratsioonist aru, aga meil pole ka kedagit paremat sinna paremkaitsesse panna. Samuti pole mõstlik teda tasuta ära anda.

Leave a comment:

• ChiefK
    replied
    See on lihtsalt frustreeriv kui palju see Bellerin seda palli kardab ja igasse olukorda nii pehmelt läheb. Suvel vôiks kodumaale sinna pankroti klubisse naasta.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Luiz ei saanud palli mängida, oleks ta seal "palli üritanud mängida" oleks ikka punane olnud.

Need on kaks eri asja.

Sellest videost tahaks vist igaüks paremat nurka...
    Basham lausa puutus õrnalt palli enne kui Lingardile sisse sõitis.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
    Eks see argument ole muidugi - mis siin muud. See aga kinnitab teooriat, mille kohaselt selle maailma davidluizid peavad hakkama selja tagant jalgadesse sõitma, sest see annab võimaluse argumenteerida palli mängimist. Ei tundu väga mõistlikult lahendatud.
    Luiz ei saanud palli mängida, oleks ta seal "palli üritanud mängida" oleks ikka punane olnud.

Need on kaks eri asja.

Sellest videost tahaks vist igaüks paremat nurka...

Leave a comment:

• SleepWalking
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    On siin teist nurka ka olemas? Selle video põhjal võiks öelda, et kaitsev mängija üritas mängida palli ning kuna enam topeltkaristusi ei rakendata, ehk ilmselge väravavõimaluse ärahoidmise eest kastis ei anta, kui üritatakse palli mängida, siis kollane ja penalti.
    Eks see argument ole muidugi - mis siin muud. See aga kinnitab teooriat, mille kohaselt selle maailma davidluizid peavad hakkama selja tagant jalgadesse sõitma, sest see annab võimaluse argumenteerida palli mängimist. Ei tundu väga mõistlikult lahendatud.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
    Ma proovin aru saada. Otsus siin oli kollane ja penalti.
    Mis läheb protokolli?
    On siin teist nurka ka olemas? Selle video põhjal võiks öelda, et kaitsev mängija üritas mängida palli ning kuna enam topeltkaristusi ei rakendata, ehk ilmselge väravavõimaluse ärahoidmise eest kastis ei anta, kui üritatakse palli mängida, siis kollane ja penalti.

Leave a comment:

• SleepWalking
    replied
    Algselt postitas Stok
    Ja protokolli läheb siis mis?

Leave a comment:

Working...
X