Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Arsenal
Collapse
X
-
Uue listi saab saata juba jaanuaris. 2 kuud tõestad end kuskil trennides ja oled hopsti tagasi listis.
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustAga tõele au andes on Arsenal temaga käitunud nagu kimp mu**e. Kui ei sobi mängija vaated või Kurat teab, mis, võiks maha müüa. Väga nõme mängijat nii kohelda.
Leave a comment:
-
Kas Özil mitte ei ole üks kõrgeima palgalisi mängijaid Premmis? Kui nii siis on selge miks ta endale kosilasi ei leia.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMida vttu?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustAga tõele au andes on Arsenal temaga käitunud nagu kimp mu**e. Kui ei sobi mängija vaated või Kurat teab, mis, võiks maha müüa. Väga nõme mängijat nii kohelda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustEi lubatud minna, aga tahtjaid oli? Fortnite on tähtsam kui Prem, aga mis siis?
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustNohhh, et ... jahhhh ...
Huvitav, kuidas tal need tunded Erdogani reziimi vastu on?
Leave a comment:
-
Nohhh, et ... jahhhh ...
Huvitav, kuidas tal need tunded Erdogani reziimi vastu on?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSõber käis oma 13 aastase tütrega külas. Tal tekkis küsimus, et miks Leno palle üldse ei püüa.
Mis ma talle vastan?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustSõber käis oma 13 aastase tütrega külas. Tal tekkis küsimus, et miks Leno palle üldse ei püüa.
Mis ma talle vastan?
Üldiselt ei mängind vana siiski halvasti, kuigi väravaolukorras võinuks pisut paremini.
Rünnakul on loovust vaja ja palli paremini ründajatele ja aktiivsemat liikumist rünnakul.
Leave a comment:
-
Sõber käis oma 13 aastase tütrega külas. Tal tekkis küsimus, et miks Leno palle üldse ei püüa.
Mis ma talle vastan?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: