Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kust saab jälgida Premiershipi?
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEi ole eriline alla tõmbamise fän.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEi ole eriline alla tõmbamise fän.
Kommentaar
-
Algselt postitas olegtoivo Vaata postitustMalwaret ja viiruseid kardad või lihtsalt isa ei luba?
Viiruseid pelgan.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustVanust mul 21 aastat, seega teine varjant langeb ära.
Viiruseid pelgan.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustVanust mul 21 aastat, seega teine varjant langeb ära.
Viiruseid pelgan.
Kommentaar
-
lol, sopcasti downloadimine sulle nüüd küll viirust ei too.
mul on ka paar sõpra sellised, kes ei julge msni kaudu muusikat ka vastu võtta.
ise klikite mingi "oh my god, look at my pictures" lehtedele ja siis arvate, et igalt poolt tulebki viirus.
peab veits mõistma, kust tõmmata.
ma ei ole kasutanud ühtegi viirusetõrjet ja pidevalt downloadin filme ja kõike mida võimalik
Kommentaar
-
Ega ei võtnudki seda solvanguna,
Eilse Arsenali mängu sain lõpuks ustreami vahendusel vaadatud aga, kui järgmistel mängudel kuskilt ei näe, siis tuleb alla laadida.
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustlol, sopcasti downloadimine sulle nüüd küll viirust ei too.
Lihtsalt on olnud mõned ebameeldivad kogemused ja ega ma pole nende sopcastide jt allalaadimist ka uurinud.
Algselt postitas kuuraa Vaata postitustmul on ka paar sõpra sellised, kes ei julge msni kaudu muusikat ka vastu võtta.
ise klikite mingi "oh my god, look at my pictures" lehtedele ja siis arvate, et igalt poolt tulebki viirus.
peab veits mõistma, kust tõmmata.
ma ei ole kasutanud ühtegi viirusetõrjet ja pidevalt downloadin filme ja kõike mida võimalik
Kommentaar
-
Algselt postitas AlwaysRed Vaata postitustMa ise ei ole enam mingeid häguseid striime enam vaadanud. Ootan parem päeva või paar ning vaatan suurepärase kvaliteediga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar