Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FantaCalcio Serie A

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
    Mkm, sest me polnud selleks edasilükatud vooruks alustanud.
    Fakk, Cambiasso skooris...

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
      Fakk, Cambiasso skooris...
      Fakk, Lavezzi vähemalt kuu väljas
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Nii, täna hakkab uuesti pihta...

jaanuaris hakkavad uued nimed ka liigasse voolama...

Juba on mõned mehed, kes võivad heaks ostuks saada.

Kaitse:
        Jean-Alain Fanchone
        + Hulganisti on veel juba vanemaid mängijaid keda jätkuvalt pole ära võetud

Poolkaitse:
        Franco Damian Vazquez
        + mingi kümme mängumeest, kes on juba 10ne mängu kanti või rohkem mänginud!

Rünnak:
        Eduardo Vargas
        Agon Mehmeti
        sigpic

Kommentaar

Kurat, unustasin Vargasele tehtud pakkumise täiesti ära ja jäin ilma. Torje, Cisse, Muriel ftw edasi siis.
          sigpic

Kommentaar

Ärge meeste saamise pärast muretsege, mul pole isegi ühtegi võitu veel ainult paar viiki ja kaotused
            JUST DO IT.

Kommentaar

Kõik, kes kasvõi aegajalt seda fantasyt veel jälgivad võiks vähemalt korra sisse logida ja üritada mingi lineup kokku klopsida, mis suveni ära tiksuks kui rohkem ei viitsi. Mõned uued mehed tekkimas ka ju veel lähipäevil. Vaatan, et Amauriboinikov läks tühise 5 milli eest just kaubaks, selline kommiraha vedeleb enamustel fantakontol. Panen isegi mõned täiesti mõistlikud punktimehed müüki. Jaanuari-Mercato tipptund ikkagi ju.

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
                Vaatan, et Amauriboinikov läks tühise 5 milli eest just kaubaks, selline kommiraha vedeleb enamustel fantakontol. .
                Kusjuures unustasin pakkumise tähtaja täitsa ära, aga olin meeldivalt üllatunud, kui selgus, et minu 5 kopikat väärt algpakkumine läbi läks
                Kui ta skoorima on võimeline hakkama (esimene mäng näitas, et see võib täitsa juhtuma hakata), siis tekib mul tiimis ründajate kohale lausa konkurents
                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

mis seis on?
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Tanel essa
                    Dannar tessa
                    ülejäänu on pohhui.

Kommentaar

Dannar või FC Vaela Vihased või AS Mighty Fucks, pange üks väravavaht müüki palun. Mul pole ühtegi põhi vv-d.

Kommentaar

Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust
                        Dannar või FC Vaela Vihased või AS Mighty Fucks, pange üks väravavaht müüki palun. Mul pole ühtegi põhi vv-d.
                        Keda vastu pakud?

Kommentaar

Kõik?

Kommentaar

Üks mäng veel, aga mul on tiitel kottis. Ütleme nii, et viimased nädalad pole üldse tähele pannud asju. Aga järgmine hooaeg siis korralikult uuesti, ja peaks midagi mängu ka panema.
                            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                              Üks mäng veel, aga mul on tiitel kottis. Ütleme nii, et viimased nädalad pole üldse tähele pannud asju. Aga järgmine hooaeg siis korralikult uuesti, ja peaks midagi mängu ka panema.
                              MIngit korralikku fantasyt pole? Nagu need klassikalised Meistrite liiga ja Premieri omad. See fantasy on niikaua huvitav kuni meeskond kokku ostetud on, ehk siis 1-2. vooru.

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                                MIngit korralikku fantasyt pole? Nagu need klassikalised Meistrite liiga ja Premieri omad. See fantasy on niikaua huvitav kuni meeskond kokku ostetud on, ehk siis 1-2. vooru.
                                khmm...korralikud fäntäsid ongi sellised.

Kommentaar

Working...
                                X