320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Tegelt on kahju sellest, et see on Zemani viimane võimalus suure klubiga midagi saavutada (Scudetto), sisimas ta armastab Romat ja usun, et ta tahtis südamest head, kuid mängus on suured rahad,fännid ja paljud muud faktorid, sellist asja võiks ta Primavera juures aretada, kuid on näha, et Serie A-s selline stiil failib täiega ja tundub, et tal on ideed otsa saamas ja vaevalt ta isegi päris arusaab mida muutma peaks.

    Lihtsalt nalajaks on see, et peale kriisiolukorra läbirääkimisi ja motivatsiooni kõnet on tulemuseks 4-2 kaotus kodus,mis oleks võinud väga vabalt lõppeda ka 6-3 seisuga.

    Ega tglt ei saa minagi päris hästi aru, mis peale 4-0 Milani võitu juhtunud on, täielik müstika.
    sigpic

    Kommentaar


      Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
      Ega tglt ei saa minagi päris hästi aru, mis peale 4-0 Milani võitu juhtunud on, täielik müstika.
      On sellist asja üldse kunagi juhtunud?
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

      Kommentaar


        Kui keegi ei tea siis Roma kaotas kodus Cagliarile 2-4 ja nende endi väravavaht sõna otseses mõttes võttis palli ja viskas oma väravasse....on vist terve elu unistanud käsipalli mängida.
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.
        2.Money talks bullshit(totti) walks.
        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

        Kommentaar


          See isegi ei aja enam vihale nii palju kui naerma...aga nüüd on ka minu mõõt täis, saatke minema see kelle nime ei öelda. Putsi küll. Ma mängu ei näinud, liveskooris on et Gonorrhea lõi omavärava? Mis ta tegi seal siis?


          E: Nägin ära...kommentaare pole vaja.
          So self aware so full of shit

          Kommentaar


            Cannu sheeri treeneri update, mida naised saunas kädistavad, eile oli reede, usun, et häälepaelad olid üsna valla ?
            sigpic

            Kommentaar








              Sauna lähen täna. Ise ootan et suvel Carlo Pariisist ära tuuakse.

              Kommentaar




                De Rossi saab 10 milli aastas palka ,kärvab pingil, sekkub vahetusest ja on täiesti anonüümne, annab veel suuremalt raha põletada ? Midagi on väga segi selles võistkonnas ja Sabatini-Baldini on ikka väga munadeta kui järjekordseid loodusseadusi (looduslikke vihjeid) eiratakse ja Zeman pukki jäetakse.

                Intervjuu ka :

                Roma director general Franco Baldini admits “the fans are right to protest” after a 4-2 home defeat to Cagliari and won’t rule out sacking Zdenek Zeman.

                The Coach had already been at risk this week when he entered crisis talks with the club hierarchy, but his situation precipitated on Friday evening with a shock thrashing.

                Around 500 angry fans waited outside the Stadio Olimpico after the game to hurl insults at the team bus and demand Zeman’s swift exit, but he refused to resign.

                “I think the fans are right to protest, as nobody can be happy with Roma’s performance,” admitted Baldini on Sky Sport Italia.

                “We cannot say anything to the supporters, as up until we went 3-1 down they continued cheering us on despite everything that had happened this week.

                “It is difficult to speak after a defeat like this and it would be wrong to make a decision in the heat of the moment. This weekend we will speak and reflect not only on the Coach, but on the global situation.

                “We have a problem that has to be analysed, but at this moment the wound is too fresh and we must let at least a dozen hours pass before we can consider this clearly.”

                Nonetheless, Baldini made it clear that Zeman’s job was very much on the line.

                “Something isn’t working and this is why our considerations must be global. Obviously these considerations also regard me, as I take responsibility for my choices. I’ll speak to the American owners of the club.

                “Zeman was never in doubt before that famous Press conference, where he seemed to no longer believe in what he was doing. He appeared to be seeking those to blame rather than find any solutions.

                “If we decided to continue together, it was because we had a positive response from everyone and resolved our doubts.”

                Goalkeeper Mauro Goicoechea scored an extraordinary own goal by fumbling an easy catch, further putting on the pressure just hours after Maarten Stekelenburg failed to complete his transfer to Fulham.

                “Stekelenburg expressed his desire to leave, but Fulham’s offer was inadequate. They stepped forward again on transfer deadline day, but we were unable to secure a replacement, so could not let him go. His objective now is to regain his spot in the starting XI.”
                Ütleme nii, et edasilükkamise ruumi ei ole enam väga , viimane aeg on päästa sellelt hooajalt mida päästa annab, kasvõi jõuda Euroopa liigasse ja milleks oodata suveni, parem alustada kohe muudatustega, sest enam midagi kaotada ei ole ja sitemaks ka väga minna ei anna, see nv. võib meid oodata liigatabeli kümnes koht ja nagu minevik on näidanud, siis see suvine ettevalmistus järgmiseks hooajaks , sellest ei piisa, parem alustada järgmise hooaja etevalmistust juba nüüd veebruaris, nagu seda ka nt F1-es tehakse(uue auto arendus, meil siis kokkumäng, taktikad jne).Vaja on treenerit, kes on võimeline muutma oma taktikat.

                Näeks ma , et Zemani käe all meie meeskond konkreetselt areneks edasi, siis veel jätaks Zemani aga hetkel on ikka konkreetne taandareng ja samas ma ei ütleks, et noortest oleks keegi nii hämmastavalt esiletõusnud või arenenud.
                sigpic

                Kommentaar


                  Kas ma pean meelde tuletama, et ka eelmine hooaeg hakkasid ettevalmistused uueks edukaks hooajaks veebruari kuus. Äkki peaks uuel hooajal ettevalmistumisi alustama kohe septembris?
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.
                  2.Money talks bullshit(totti) walks.
                  3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                  "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

                  Kommentaar


                    Kroonika on Eesti mahukaim meelelahutusajakiri. Iganädalane ajakiri toob lugejateni kaadritaguse elu, telestaaride lood, glamuursed peod ja pulmad.



                    selline romalik lähenemine
                    slimm.ee

                    Kommentaar


                      There have already been reports that the Giallorossi are lining up current Milan man Massimiliano Allegri or PSG manager Carlo Ancelotti for next season.
                      WTF??????????????????????????????????????????????? ?????????????????
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

                      Kommentaar


                        Ancelotti oleks pull valik, oma raamatus rääkis ka, et soovib kunagi Romat juhendada.
                        Algselt postitas Iceman
                        Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

                        Kommentaar


                          It is now official, Roma have sacked Coach Zdenek Zeman after last night’s 4-2 home defeat to Cagliari and handed the reins temporarily to Aurelio Andreazzoli.

                          Andreazzoli is a 59-year-old technique coach who has worked with Luciano Spalletti, Vincenzo Montella, Luis Enrique and Zeman.



                          Zeman ametlikult lahti lastud! No krt näe,ei tulnud välja treeneri amet, Romas!
                          Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
                          I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

                          Kommentaar


                            Zeman siis lõplikult läinud, eks seda oli ka oodata, taheti talle anda 2 võimalus, kuid ta ei kasutanud seda ära, eksis kohe esimesel sammul.

                            Goicoechea eksimus ei olnud küll tema süü ja see, et Osvaldo ei suutnud nt mõnda väga head olukorda äralüüa, kuid tema suhtumine oli halb ja kogu meeskond nägi emotsioonitu ja väsinud välja.Eks paljud märgid näitasid talle kätte, et vaja on muuta, kasvõi anda Stekile uus võimalus, kuid ta ei teinud seda, kangekaelne treener mis teha, ega kui meeskonnaga hästi läbi ei saa, siis lõpp ongi selline nagu ta oli.

                            Minumeelest oleks mõtekas nüüd valida hoolikalt treenerikanditaate ja kaaluda kõik parimad varjandid läbi, kuukese võib ju keegi abitreener Romat juhendada, kuid siis tahaks juba kedagi kindlat pukki, kes on suuteline ja võimeline seda "projekti" vedama rohkem kui 1 aasta.
                            Suvesse ei ole minumeelest mõistlik jätta uue treeneri tulekut, kuna hooaja teises pooles oleks võimalik tal sisseelada ja samas mõistaks treener kuhu oleks suveks täiendusi vaja.Ehk siis enne suve oleks treeneril pilt selge, mitte, et suvel hakkame vaikselt treenima ja õpime tundma üksteist, kuid siis on juba hilja Rubede,Milanide ja teiste vastu, kes on nüüd enam-vähem juba 1-2 hooaega kenasti kokkuharjutanud ühe treeneri käe all.

                            Vaja on nüüd ja kohe, vähemalt kuu jooksul uut treenerit.

                            Blanc tegelikkuses Bordeauxi juhendas hästi ja võitis Prantsusmaal aasta treeneri tiitleid ja asju.

                            Minu esimene eelistus oleks muidugi Spalletti, kuid ma ei näe võimalust, miks ta peaks tagasi tulema ja miks Zenit peaks ta minemalaskma,teades kui keeruline on hetkel Romat juhendada.Samas juhtkond mulle meeldib ja see, et nad on toetavad,aga kui sa suudad võhik Luis Enriquest sitemini Romat vedada, siis on selge, et 2 sellist hooaeg me üle ei ela ja samuti fännid.

                            Samas on Di Matteo, kes Chelseat vedas tglt päris hästi, samas Ancelloti kohapealt olen skeptiline, tal on hetkel kõvat materjali meeskonnas ja samuti nutsu, nö ühe treeneri unistus, sisuliselt on tal võimalik mistahes oma ideid teostada, miks ta peaks siia Zemanist mahajäetud perseauku jääma?
                            sigpic

                            Kommentaar


                              Ei tea kas nutta või naerda, üks on selge nii see asi enam edasi minna ei oleks saanud, aga tahaks näha kelle jänkid nüüd sinna ette otsa topivad. MONTELLA TAGASI!!! See hooaeg on nagunii nii perses kui võimalik, Andreazolli vms ei suuda seda hullemaks ikka ajada. Mõelgu tõesti hoolikalt keda sinna etteotsa toppida.
                              So self aware so full of shit

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                                Ei tea kas nutta või naerda, üks on selge nii see asi enam edasi minna ei oleks saanud, aga tahaks näha kelle jänkid nüüd sinna ette otsa topivad. MONTELLA TAGASI!!! See hooaeg on nagunii nii perses kui võimalik, Andreazolli vms ei suuda seda hullemaks ikka ajada. Mõelgu tõesti hoolikalt keda sinna etteotsa toppida.
                                Ma loodan, et nad suveni ei oota, sest sellel poleks mingit pointi, tuua mingi caretaker, kes aretab oma asja ja siis saadakse suvel enne uut hooaega kokku.

                                Minupoolest toogu või Laurent Blanc.
                                sigpic

                                Kommentaar

                                Working...
                                X