320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Roma (3-4-2-1): Stekelenburg; Piris, Burdisso, Castan; Torosidis, Perrotta, De Rossi, Marquinho; Lamela, Totti; Osvaldo.

    Udinese on kodus kogu hooaja peale kaotanud ühe mängu! Viimasest kuuest kodumängust on võidetud viis. Läheb keeruliseks, aga kolm punkti on siin kohustuslikud.

    Puudu on Miralem Pjanic, Destro , Marquinhos ja Bradley.
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

    Kommentaar


      Algselt postitas moosin2gu Vaata postitust
      Särkidest niipalju hetkel. Aina kindlam on et nike on hooajal 2014/15 valmis sponsoreerima Romat. Järgmine hooaeg aga imelik(asics või macron) :O

      Pilti ka
      [ATTACH=CONFIG]1979[/ATTACH]
      Kahtlaselt PSG selle hooaja särgi moodi.
      New-PSG-Jersey-2012-2013.jpg

      Kommentaar


        Kaks 100% penaltit andmata , Torusiilis sai hoopis kollase.

        Nahhui sa võtad välja Totti????????????????????

        Nahhui mida tegi Osvaldo, tühjast väavast pm mööda. Täislaks. Käige v/ttu
        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

        Kommentaar


          Tra küll mis mäng. Udinesel on mängu jooksul mingi 2 poolikut võimalust ja kobistavad sisse. Ja Oss ei suuda tühja väravasse lüüa palli. Pärast Totti välja vahetamist kuni Udi punasene oli Roma muidugi sama sitt kui Udi. Vahetused jäid samuti hiljaks pärast punast, oleks võinud kohe reageerida agressiivsemalt.

          Kommentaar


            Algselt postitas Mask Vaata postitust
            Kahtlaselt PSG selle hooaja särgi moodi.
            [ATTACH=CONFIG]1991[/ATTACH]
            Ega need särgid ongi kõik üsna sarnased ühe planguga löödud, aint värvid erinevad ja mõni nüanss ehk veel.Ega selle hooaja Kappa krae osa oli ehk ka Kappal esimene tõsine edasminek, kuigi tegelikkuses oli see inspireeritud meie retro särgist.
            sigpic

            Kommentaar


              Mängust niipalju:

              Söödumäng täielik 0 , eriti ründefaasis ja mingit loogilist mängu ülesehitust ei leitud kuni lõpuni, sisuliselt see Totti-Lamela ainsus kadus Udinese kaitse mitmusesse nii ära, et sisuliselt mängupeale korralikke väravavõimalusi polnudki, ega kui aus olla siis peale selle Ossi võimaluse ei meenugi midagi.

              Ka Totti oli täna söötude poolest kehvake , kuid teda oleks pidanud ikka lõpuni hoidma, eriti seisukorras, kus meil pole Pjanicit, võtta ära väljakult ainukene mees, kes suudab killerpasse vajadusel anda.

              Mis mõtet on tuua Totti asemele Osvaldo, kes ei suuda ise mitte sittagi luua ? Oleks pidanud võtma Simone " Igiliikur" Perrotta varem välja või Alessandro "kumm tühi" Florenzi välja, kuid tõesti Andreazzoli suutis vahetused jätta peaaegu, et normaalaja lõppu, siis pole seal paremat tahta.

              Nico Lopezit nägin ma esimest ja viimast korda peale seda kui ta Florenzi väljavahetas WTF ?

              Milleks tuua lõpuminutitel sisse Balzaretti, kes ei oska rünnakul mitte midagi teha, kuhu jäi DODO ? Kiire ja tehnilise jalaga mees, kes ennemgi suutnud viimastel minutitel teravust luua.Selleasemel toome sisse Federico " rünnakul hämming-ähmi täis-hing kinni" Bazaretti.

              Peale Totti väljavõtmist oli meie mäng täielikult kadunud ja saime ennast lõbustada kaitsetöös istumisega.Eks peale Totti vahetust see kohene värav oli selline mõnus märk jälle Andreazzolile, et kuningas on vaja platsil hoida seni kuni me ei juhi vähemalt 2-0 või 3-0.

              Osvaldo on viimased mängud nii sitt olnud, et ausalt saadaks ta suvel nahhui lausa, kui hea pakkumine tuleks nii tsirka 15 milli.Raisata mängu parim võimalus, viita platsil maas vedeledes aega , mingi kerge kopsu pärast... nu tere tore ausalt.

              Florenzi on ka kuidagi äravajunud peale hooaja algust, vist serie a mahv käib mehel veel ülejõu.

              Burdisso suutis oma firmaka jälle ärateha, mingi täiesti mõttetu "eufooria" slide kastis ja siis tema firma "kisamine kätega trampimine", ei tea kelle peale ta vihane küll oli, aga nu lasta omale jälle nii absurdselt kergelt värav lüüa on ikka meie taseme kohta liiast.

              Lamela- suutis küll värava skoorida, kuid mida ta tegi ülejäänud aja platsil ? Iga tribla oli vastase jalga takerdumine, iga sööt oli vastasele jalga kenasti antud. Mis krdi tulevasest traquartistast me siin räägime, mis krdi Totti mantlipärijast, tõsine häda on see mees.Väravad väravateks, kuid ma ootasin temalt palju enamat just söötude ja dribblingu vallas.

              Kaitsest rääkides- Peale selle ühe bläcki, mis kaitse mahapani, nagu polegi väga halba öelda, kuid sellest järjekordselt piisas, et meile äralöödaks
              Absurd, aga võimalik ainult "AS ROMA" vastu.

              Täna oli vist esimene mäng, kus ma kergelt igatsesin Bradleyt taga, sest Perrotta ikka tõmbab selle tempo seal keskväljal nii nulli kui veel nulli tõmmata saaks ja siis tuleb sealt otsa veel miskine piix sööt.

              Aga täna oli tõesti hämmastavalt palju söödupraaki ja kergeid eksimusi ja tglt on need ka viimastes võidumängudes üsna palju silmatorganud.

              Fakt on see, et Eriksen tuleb suvel äratuua ja punkt.

              Sest hetkel on kyll tunne, et kui Totti peaks putsad varna riputama siis selle tiimiga on kõõga ka, ei võitle see koosseis enam isegi mitte Top 10 kohtadele.
              sigpic

              Kommentaar


                Pean nõustuma, et see mäng nägi ikka väga kusine välja. Algselt, kui ma algkoosseisu vaatasin, siis ei ole ju ometigi 3 kaitsjaga Roma see hooaeg varem mänginud? Igastahes esimesed 10 minutit oli Roma ikka nii puine, et mingi õhku peksmine koguaeg käis, aga mida rohkem aeg edasi läks, sain aru, et mingit moodi see taktika ikka halvas Udinese tegevust, sest ega nad sisuliselt midagi erilist esimesel poolajal ka ei teinud. Florenzi oleks võinud selle 1 v 1 olukorra ka ära lahendada esimesel poolajal, aga muidu Roma värav olukorrast võeti viimane ja Fransesco Totti cross oli nii täpselt mõõdetud Florenzile.
                Teine poolaeg ma sain aru, et mingid taktikalised muudatused tulid, mis muutis asja hullemaks, ja Udinese ründas palju, kuigi mitte ohtlikult, aga värava võlusid ikka mingi imeolukorrast välja. Vahetused tulid liiga hilja, seda oleks pidanud juba peale Udinese väravat tegema. Samuti olid vahetused nullid, Osvaldo puutus palli vist mingi 2 või 3 korda ja siis see ulmepask 1 v 1 olukorrast, no oleks võinud Torosidisele edasi lükata, ma arvan, et see mees oleks sobinud ka kaks järjestikust mängu kangelane olla. Nico Lopezile võiks rohkem mänguaega anda, sest seekord ta ei saanud oma potentsiaali näidata, ründetegevus oli Romal lihtsalt liiga hambutu. Balzaretti ühe poolkõva pealelöögi tegi, aga midagi muud selle vähese ajaga silma ei jäänud, ainult vist ka see, et tema tackelist tuli see kontra, kus Osvaldo oleks pidanud ära karistama.
                Üldiselt halb mäng ja loodame, et järgmine mäng on klass kõrgem, seekord tundusid kõik kuidagi liimist lahti olevat.

                Kommentaar


                  Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                  Ega need särgid ongi kõik üsna sarnased ühe planguga löödud, aint värvid erinevad ja mõni nüanss ehk veel.Ega selle hooaja Kappa krae osa oli ehk ka Kappal esimene tõsine edasminek, kuigi tegelikkuses oli see inspireeritud meie retro särgist.
                  Pidasin eelkõige silmas neid triipe, mis PSG vormil on ajalooliselt välja kujunenud. Roma vormil pole ma neid varem täheldanud.

                  Kommentaar




                    kahju, lootsin isiklikult adidast, ei meeldi need peale kleebitud embleemid, aa no kindlast disaini poolest tasub oodata

                    Kommentaar


                      Algselt postitas moosin2gu Vaata postitust
                      http://www.football-italia.net/31793...al-nike-report

                      kahju, lootsin isiklikult adidast, ei meeldi need peale kleebitud embleemid, aa no kindlast disaini poolest tasub oodata
                      ei .
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                      Kommentaar


                        AS Roma and Nike announce new partnership
                        554935_480860595308093_428575526_n.jpg

                        Tickets, teams, results, fixtures, merchandise, photos, interviews, information: everything there is to know about the giallorossi.
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
                        FORZA ANCHE SAMP E GENOA

                        Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

                        Kommentaar


                          Algselt postitas count Vaata postitust
                          Kummaline et te piidrid unustate just õige tähtsamad mängud nimetamata:

                          1) http://www.uefa.com/uefachampionslea...ort/index.html

                          kretiinidele lihtsustamiseks panen boldiga kirja märkimisväärsema osa tsekkige Rooma mängjate nimekirja ja võrrelge seda Reali staaridega

                          2)http://espnfc.com/gamecast?id=211921&cc=5739
                          tsekkige Rooma mängjate nimekirja ja võrrelge seda Lyoniga

                          3)http://www.uefa.com/uefachampionslea...ups/index.html
                          tsekkige Rooma mängjate nimekirja ja võrrelge seda Abraamovitsi kokkuostetud nimekrijaga



                          jne jne jne.

                          See on AS Roma saldo Meitrite Liigas. Kõigile on ära vajutatud. Ja teate mis oli AS Roma eelarve nendel hooaegadel? Mängjate ostmiseks kuskil 1 miljoni euro kandis!!!!

                          See oli tase ja see oli jalgpall. Kui mul oleks võimalik kuidagi AS Roma täna, kohe nüüd ja praegu Barca vastu väljakule saata, siis ma teeks seda , sest me kõik teame mida teevad motiveeritud üliandekad Hundid kui nad vere lõhna tunnevad. Või pean ma meenutama selle hooaja mänge Milani vastu ja viimast Juventuse trippi??? Siin haiseb tugevalt selle järgi, et härra eika valmistub juba järgmiseks Juventuse saunaks ja et oleks ette tugevalt vabandatud. Pathetic!

                          Lisandiks.

                          Romal oli tõesti eelarve sellel ajal väiksem kui praegu Serie A-s figureerival Pescaral ja sisuliselt on viimased 10 aastat haigutanud rahakotis tühjus, usun, et selle eelarve pealt oleme me niigi hästi esinenud, kuigi ma ei väida, et me poleks paremini saanud.



                          Kordusmängu me siiski võitsime Manuga:

                          sigpic

                          Kommentaar


                            Endale meeldiks mulle selline särk:



                            aga ka selline minimalistlik veinipunane oleks kena, kerge sellise latex läikiva kihiga



                            Ja ka see Volksu märgiga on väga sümpaatne:

                            sigpic

                            Kommentaar


                              Sheikh hüppas alt ära oma 100 milliga, pidavat eilseks 50 ära maksma, aga ei midagi. Sitta sellega.

                              Kui Nike hakkab meile särke tegema 2014-2015 hooajast, siis mis kuradi asjad me järgmine hooaeg selga tõmbame?
                              So self aware so full of shit

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                                Sheikh hüppas alt ära oma 100 milliga, pidavat eilseks 50 ära maksma, aga ei midagi. Sitta sellega.

                                Kui Nike hakkab meile särke tegema 2014-2015 hooajast, siis mis kuradi asjad me järgmine hooaeg selga tõmbame?
                                Shawaawy ju vist sai selle Messi särgi ? Ja humana on ka avatud kõik nädalapäevad E-R
                                sigpic

                                Kommentaar

                                Working...
                                X