320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Pühapäev:
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Spalletti on fakin geeniusest järgmine level.
    6 päeva hiljem:
    Algselt postitas count Vaata postitust
    Sul läheb aega arusaamiseks, mis on valesti tund aega + Lazio kitsen/kkujate mäng ja siis ka ei saa päris täpselt aru mida tegema peab. Palju need Rooma-Rubentuss lennupiletid maksavad, saadan ise piletiraha. Ciao värdjas!!! Hooaja kõige tähtsmaaks mänguks maailmaklassi kolmene kaitseliin vahetada lambist neljaseks kaitseliiniks???? Mida v/ttu???

    #SpallettiMerdaOut!!!
    GRANDE AS ROMA, SECONDO ETERNA!

    Kommentaar


      Tra looda veel Roma peale, kuradi eternal kusikud. Sellepärast teil ongi ainult 3 scudettot 90 aasta peale.

      Itaalias on ainult 2 klubi, kes on suutnud ajalooliselt Juvele vastu hakata, need on Milani klubid, Juve võtab rahulikult poole käiguga kapid karikaid täis.

      Inter oli lihtsalt ettur , tankist, kahuriliha you name it, ja väsitas need hundikutsikate jalad ära , et Lazio ja Napoli teid kokku pakiks.

      Kommentaar


        Tulen countile appi. Leidsin sobiva muusikapala Spalletti auks

        Messi...The never ending legend!

        Kommentaar


          Jätame neljapäevaks selle siia. 10 aastat tagasi vs Lyon. Grande Mancini!

          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

          Kommentaar




            Kuues märts 2007. Seda päeva mäletab kõik see õige Hunt. Päev millal CL 16 parema avavooru teises kohtumises hävitas AS Roma tolleaegse Prantsusmaa meistri ja euroopa mõistes tippklubi Lyoni. Kui kodumäng lõppes 0-0 viigiga, siis Lyoni koduväljakul tehtid sotid selgeks esimese poolajaga, kus skoori tegid Totti ja Rooma ajaloo topi kuuluv Mancini värav.



            Kerime kiirelt kümme aastat edasi ja s/ttagi pole muutunud. Koduliigas on Lyon küll kehval kohal, kuid meeskond on kõrge taseme ja sisuga. Jagub ka individuaalseid ülemaailmselt tuntud superstaare nagu Lacazette, manU flopid Depay(kes küll MUN-ni eest mängimise tõttu mängida ei saa) ja Rafael, Valbuena, Fekir jne. Ühesõnaga ärge laske igasugustest telekavaatajest ennast eksitada, meeskond on väga tugev ja alles jäänud Euroopa Liiga meeskondadest ainus, kes on võimeline Huntidele väga raske päeva valmistama. Isegi äraostmatute rubentussidel läks väga palju õnneks, et mingitegi punktidega tulema saadi. Sealhulgas pidi Buffon kõik ajalehe esikaaned enda omaks tegema oma ajuvabade ja füüsikaseaduseid eiravate tõrjetega ja kui sellest veel jäi väheks, siis tõrjus ka penalti ära. Juba üksi viimasest seitsmest kuu jooksul mängitud kohtumisest on Lyon võitnud viis, viigistatud ja kaotatud kõigest ühes kohtumises. Seitsme mänguga löödud ajuvabad 26 väravat, sealhulgas AZ ELi 7-1 vägistamine koduväljakul. Ühesõnaga jaanuari täiendused ja muudatused on meeskonna viinud tõeliste tippude hulka, ning poleks halvemat aega nende vastu mängimiseks.

            AS ROMA (3-4-2-1): Alisson; Manolas, Fazio, Juan Jesus; Bruno Peres, De Rossi, Strootman, Emerson Palmieri; Salah, Nainggolan; Dzeko.
            A disposizione
            : Szczesny, Vermaelen, Mario Rui, Paredes, Perotti, El Shaarawy, Totti.

            Rüüdiger väga rumala punasega mängust väljas. Kollase kaardi ohu all on Paredes. Kõik põhimehed platsis, nii nagu arvata oli. Tagasi on mindud ka maailma parima kolmese kaitseliini peale. PerTotti asemel alustab Salah kiire äärena. Emersoni mäng on olnud hea, kui tema äärel on lisamees, niiet kas Salah peab kolima vasakule, või läheb Interi plaan, kus 9gol mängib võimalusel vasaku ääreründajana.

            Tänases mängus tahaks näha suurt võitu, kuid meeskonna väsimuse ja Dzeko auru puhumise tõttu võiks rahule jääda ka väravateGA viigiga, kuid siis jääb alati oht kodus #RomaHappened mäng teha. Kui mingil põhjusel peaks täna lisanduma neljas kaotus jutti, siis võib põhimõtteliselt kõik alarmid ja kellad ja viled käima lüüa ja oodata oleks väga agoonia rohket hooaja lõppu. Kui suudetakse meeskondlikut sama usinalt musta tööd teha ja palli liigutada nagu Villarreali bussi vastu tehti, siis ei peaks mingi probleem olema ilusa 0-3 eduseisuga järgmisele mängule minek. Mäng on kirjeldamatult oluline kogu edasise hooaja suhtes ja kõik see Hunt peab täna vere maitse suus piirajasse tõmbama!

            FORZA ROMA!!! KÕIK SEE HUNT MÄNGU VAATAMA, KÕIK ON KAALUL!

            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
            sigpic

            Kommentaar


              Poolajaks jätkus korralikult emotsioone. Kõigepealt Dzeko olematu markeerimine ja kiire konnade värav, siis Salahi soolo allahu aklkbar supersooritus - geymarid ja messid võiks siit kõik õppida, kuidas mitte daivida ja nagu mees lõpuni mängida - võimalus oli konnade neegrile puhas punane anda käega jala maha sikutamise eest, aga Salah võitles nagu tõeline hunt lõpuni välja ja läks väravale! JA siis muidugi Fazio, 4 milline mees, aasta transfer, mitte ainult Serie A-s, ega mitte ka planeedil maa, vaid läbi aegade kõige kõigem diil mis kunagi tehtud. 4 milli maailmaklassi! Kahju et konnanärud on uefalonaga koos sukeldumistrennis käinud, ikka jõhker arv daive suudeti ära teha ja vaevalt need teisel poolajal kuhugi kaovad. Konn jääb konnaks!

              Dzekol on aur otsas, täiesti tühi kere seal ees vehkimas. Paluks Tottit tema asemele ära vajutama, või siis kasvõi Pertotti, kes saaks ka vähe mobiilsem olla. Emersoni ebavajalik kollane võiks tuua Mario Rui väljakule ja Keskel tempo hoidmiseks Peres DDRi asemele kuskil 70+

              DAJE 1927!!!
              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
              sigpic

              Kommentaar


                Aitäh Spalletti! Aitäh sulle, oled tõeline ahvityra ja loodetavasti jääd Lyoni kohalikku saunaklubisse ja tagasi Rooma ei jõua. Pole lihtsalt enam mõtet. 93 minutit läheb aega, et mõista, et Dzeko on väljakul juba neljasm äng jutti ümmargune null ja temaga ei saa meeskond edasi liikuda? Ikka su silmad ei näe, et Strootmanil on kumm nii tühi, et igasse olukorda jõuab 3 sammu hiljem? Kuhu jäi Totti vahetus, kes oleks suutnud erinevalt Dzekost päriselt ka palli üleval hoida ja mängu vastaste õuele viia? Erinevalt eelmistest mängudest ei taotud küll nii palju tsenderdusi kasti, aga lõpppoint oli sama. Dzeko isegi ju ei viitsinud ühegi palli järgi joosta ega ühtegi äkilisemat liigutust teha, raibe lihtsalt suri kogu mängu aja. Kus on su silmad kiilakas värdjas??? Kolm jõhkrat kaotust mille ühisnimetuseks saab täiesti vabalt öelda Spalletti ja tema Dzeko armastus ja Totti viha. See on klubile maksnud kolmes sarjas jutti välja kukkumise. Ajuvaba. Teisel poolajal kaks väravat imeda individuaalsest Jesuse eksimusest, aga ta sunniti eksima, sest pall ei püsinud üleval, kes seda seal küll hoiaks, kui mitte Totti? Dzeko kes peale esimest puudet alati palli kaotab ja käed puusas passima jääb ja esimese värava puhtalt samas asendis sisse imes? Ka pime nägi, et kogu keskvälja trio on täiesti läbin/kutud igasse auku. Nad ei jõua liikuda, mõistus võib tahta, aga keha ei vea lihtsalt järgi. Kuijuba9gol hilineb ja teda joostakse kaitses üle, siis on probleemid fakin VÄGA SUURED!!! Krdi värdjas v/tunägu SPalletti, kolmteist tünni majoneesi ja dildosid ahv rsk! Mauri on ka sinu kõrval inimene. Siin ei olegi enam midagi lisada. Hooaeg on lõppenud ja vabalangus võib alata. Nautige Hundid! #SpallettiOut

                GRANDE ROMA 1927!!!

                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

                Kommentaar


                  Kommentaar


                    Spauguneelajaminetti-lt muidugi väga hea lüke. Kolmest sarjast kolme väga ajuvaba lähenemisega kindel kaotus ja lüps ja fänniviha ja nüüd saab rahulikult juutide juurde rubentussi kolida. Fännid on nõus ise tõukerattaga sinna p3detsunfti ta ära viskama. Normaalselt mängides oleks kehva olnud. Tulemused head, meeskond parim, kõik paigas, kuidas sa nii lähed sinna j0bineelajate juurde? Muidugi keerad kõik võimalikult kiirelt ja totaalselt ei millestki p*tsi, lepingut pikendama ei pea ja kõik on õige. Well played värdjad, well played. Loodetavasti teeb juba võrksärgi pilte ja haukab isuga Maguainilt ekstra majoneesi välja, mille laseb mööda oma kiilast pead aeglaselt alla niriseda, niiet Litsikivid ja Koerad ka oma tilgad lakutud saaksid. win-win olukord!
                    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                    sigpic

                    Kommentaar


                      Väga seks mäng oli tegelikult mõlemalt poolt. Mõned tähelepanekud

                      * Kui tavaliselt on jalgpallis edukas lähenemine oma taktika pealesurumine, siis tundub, et Roma vastu toidab hoopis vastupidine. Tuleb mängida nende mängu ja siis on ka eduvõimalus. Ehk siis pole mõtet üritada olla umbkaitses ja tempot alla tõmmata (mis paberil peaks olema Romat halvav) vaid palju mõistlikum on üritada sarnast "võta kaitses lolle riske ja jookse 90 minutit sirgjooneliselt". Sisuliselt on Roma kõik viimase aja lutid (Doria, Napoli, Lyon eelkõige) tulnud sellest, et vastased lihtsalt üritavad ka joosta ja see õnnestub. Üsna omapärane ja saab näha, kas kõik hakkavad nii Roma vastu mängima.
                      * Ei tea, kas on teist mängijat, kes oleneks nii palju oma füüsilisest vormist kui Nainggolan. 100% Nainggolan on igalpool ja kui mees on natuke väsinud/tujutu/vms, siis on kasutegur platsil null.
                      * Bruno Peres on müstiline pask. Ma ei tea mitmes mäng järjest see on (mida ma näinud olen), kus mees rahumeeli tõmbab oma äärel tempo maha ja üritab mingi suvasitta. No absoluutselt ei sobitu kokku ülejäänud tiimiga.
                      * Isegi idioot sai aru, et terve teise poolaja oli Lyon värskem ja jõudis igale poole varem kui Roma. Millal teeb Spalletti esimese vahetuse? 82. minutil. Midafakki?
                      * Roma parim mängija eile oli Allisson. Etjah, iseloomustab eilset mängu hästi. Kaitseliini ja poolkaitseliini vahel oli müstiliselt suur auk, kuhu Lyon terve mängu palli üritas toppida ja mis tõi ka edu.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas eika Vaata postitust
                        * Ei tea, kas on teist mängijat, kes oleneks nii palju oma füüsilisest vormist kui Nainggolan. 100% Nainggolan on igalpool ja kui mees on natuke väsinud/tujutu/vms, siis on kasutegur platsil null.
                        Kõike muud mõistsin, aga sellest jutust ei saa küll mitte midagi aru. On planeedil maa mõni inimene, kes väsinud peast on sama produktiivne kui värskest peast? 9gol on täielik vastane väitele "mees kes oleneb füüsiliselt vormist ja tujudest". Võta arvesse asjaolu, et kõikide Rooma mängude tempo on keskmisest jalgapallimängust palju kiirem ja 9gol on mänginud tänaseks päevaks sel hooajal nonstop 49 mängu ja 3122+ minutit. Nende minutite ajal peab ta jõudma olla vasak ääreründaja, kui ka kesk- ja äärekaitsja, ta peab jõudma lõhkuda ja ehitada ühe ja sama liigutusega. Ehk siis, kui ülejäänud mehed selles tempos täidavad ühte ülesannet ja jooksevad ühes suunas, siis tema on kõik väljakumängijad ühes kehastuses. 9gol survestab vastaste kaitseliini, otsides võimalust palli tagasi võites koheselt nõelata ja ise surve all lõhub nende ehitusi ja päästab palle joonelt. Ja nüüd, kui ta seda on sel hooajal müstilised numbrit teinud, väita et ta on tujutu? on kergelt öeldes kummaline kuulda. Ja väsinud oli ta jaanuari alguses, tänaseks päevaks on see juba läbipõletatud, mitte väsinud. Selle ehtsaks näiteks oli 80+ minuti olukord kus suvaline Lyoni keskkaitsja kiiruse peale jooksis 9goli ära - asi mida muidu ei näe mitte kunagi. Tuju ja tahtmine on tal kindlasti olemas, pole lihtsalt steroide mis pumpaks ebainimlikke tegusid tegema. 9gol peaks vähemalt 2-3 nädalat kuskil Mallorca rannal siruli olema, enne kui ta väljakule naasta tohiks. Senini selle hooaja maailma jalgpalli parim poeg ja isegi 5% töövõimega on ta kasutegur suurem, kui ükskõik mis väljakumängijal Rubentussis.
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

                        Kommentaar


                          Algselt postitas count Vaata postitust
                          Kõike muud mõistsin, aga sellest jutust ei saa küll mitte midagi aru. On planeedil maa mõni inimene, kes väsinud peast on sama produktiivne kui värskest peast?
                          Noh, mõtlesin seda, et mõni mängija suudab väsinuna mingi osa oma mängust säilitada. A la ründemäng kaob ära, aga kaitses ikka rassib. Või vastupidi, et mängudes annab kaitsesuunal ära, aga ründes on ikka kasulik. Kui 9gol on väsinud, siis ta on mõlemas suunas sitt. Ei muud.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas eika Vaata postitust
                            Noh, mõtlesin seda, et mõni mängija suudab väsinuna mingi osa oma mängust säilitada. A la ründemäng kaob ära, aga kaitses ikka rassib. Või vastupidi, et mängudes annab kaitsesuunal ära, aga ründes on ikka kasulik. Kui 9gol on väsinud, siis ta on mõlemas suunas sitt. Ei muud.
                            Kordan siis veelkord, et 9golani väljaku ülesannete eripära tõttu ei saa teda mitte kuskil süüdistada sitt olemises. Kui mehele on antud ülesanne olla kahes kohas korraga ja puht füüsiliselt ta seda ei jõua, siis on süüdi ikka treener, mitte mängija ei ole sitt. Kui 9gol oleks eile olnud kindlalt lõhkuv poolik, siis ta oleks oma töö ilusasti ära teinud, kui ta oleks olnud ainult ründav äär, oleks ta oma tööga hakkama saanud aga ta pidi olema mõlemad ühes ja seetõttu enamus ajast jooksis ta kahe ülesande vahel eikusagimaal. Lisaks on viimased voorud tema tööülesannete hulka lisandunud Stootmani matkimine, kes samuti on sama väsinud ja seetõttu peab 9gol kaitsesse liikudes jõudma ära teha kahe lõhkuva pooliku töö, kui Stootman on kuskile olukorrast välja läinud ja tagasi lihtsalt ei jõua. Kui 9gol on väsinud, siis ta on endiselt maailmaklass, kuid treener peab mõistma, kus teda on optimaalne kasutada. Samahästi võiks Spalletti Totti väravasse panna ja siis saad öelda et Totti on sitt, ei muud. cmon.
                            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                            sigpic

                            Kommentaar




                              Roma (3-4-1-2): Szczesny; Rudiger, Fazio, Jesus; Peres, Paredes, Grenier, Rui; Nainggolan; Salah, El Shaarawy.
                              A disposizione: Alisson, Crisanto, Vermaelen, Emerson, Gerson, Nainggolan, Strootman, De Rossi, Dzeko, Totti.

                              Ei oskagi midagi öelda. Mida Spermaneelajaminetti ei õpi, seda Luciano ei tea. 9gol ikka nagu kord ja kohus põhirivis ja Totti pingil. Samamoodi kaitseliinis saavad täna täis 3K+ minutit Fazio ja Peres. Bravo Lutsiano! Minimaalne rotatsioon on tehtud ja Rui ning Grenier alustavad, kuid ilmselgelt ei ole see piisav, et neljapäeval värske meeskonnaga millegi eest võidelda. Kuna liigas on samuti kõik p*tsis, siis loodetavasti võidab Palermo 6-0 vms ja saab selle Lutsianu Spermanettiga asjad ühele poole ja liiga viimasetes mängudes võib isegi Gersonit väljakul jooksmas näha.

                              FORZA ROMA!!!
                              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                              sigpic

                              Kommentaar


                                Saja prossaseid võimalusi arvesse võttes peaks juhtima vähemalt 0-3, kui mitte neli, aga noh kui pole keskel ees meest kes oskab lõpetada, khmhh Totti khmhhh, siis see ongi parim mida sellise ideetu Lutsiainu Spanaaletti käest oodata võib. Mehed nagu ajavad rohkem individuaalset rida ja meeskonnamängust on asi päris kaugel. Grenier andis väga kauni väravasöödu ja tegelikult peaks neid olema juba vähemalt kaks, niiet mida ta siiani kolm kuud pingil tegi? Vähemalt on näha värskematest meestest seda et ollakse võimelised tempot tegema ja pressima, aga see mis paremal äärel toimub on päris kurb. Peres ei suudaks miljardi euri eest ka ühtegi tsenderdust anda ja kaitses täiesti kasutu. Tema kõrval mängib teine täiesti läbi 9gol, kes samuti on 45 minutit lihtsalt jalutada saanud, temale täiesti mitte loomulik olek. Miks ei võinud 9goli asemel alustada Gerson?

                                Loogika ütleb, et kasutamata võimaluste mitte realiseerimine maksab kätte ja Palermo viigistab või võidab, sest neil on tegelikult isegi päris hea treener. Kui aga kellelgi mõistus pähe tuleb ja 9goli asemel Gerson tempot tegema tuleb ja kääbuse kasvu Salahi asemel tuleks kasti tsenderdusi hankima Totti, siis võib isegi asja saada. Unelmate maailmas võiks Fazio asemel Vermääleni ka sisse lükata, et neljapäeval mingigi võimalus värskete meestega säilitada...

                                DAJE!
                                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                                sigpic

                                Kommentaar

                                Working...
                                X