320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Endiselt on mul hüpotees et Emery tuleb. Järjest rohkem ka sellekohaseid uudisenupukesi mis sama spekuleerivad.

    Kommentaar


      Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      Endiselt on mul hüpotees et Emery tuleb. Järjest rohkem ka sellekohaseid uudisenupukesi mis sama spekuleerivad.
      Naised saunas räägivad Emeryst, sest Monchi on tulemas. Mingit muud loogilist ega praktilist põhjust tema palkamiseks ei ole. Pigem hoidke oma piip ja prillid, sest suuremad naised saunas räägivad, et kui Buyern R€ali vastu põrub ja CL tiitel jääb tulemata, siis on Papa Carlo vaba mees ja Hunt saab koju naasta. See oleks kõige loogilisem jätk hetkel käimasolevale "Maailma parim klubi veel paremaks ja võitmatuks ja kosmosesse" projektile. Igasugused Mancinid ja Emeryd oleks samm tagasi, Di Francescol pole euroopa kogemust ja see tähendaks et järgmisel hooajal piirduksime alagrupist edasipääse eesmärgiga. Don Carleonega aga võiksime rahumeeli miinimumiks määrata poolfinaalid ja kodu duubli. Nüüd on vaja ainult Spermanettil mitte kõike p*tsi keerata ja teisel kohal lõpetada, et saaks hooaja lõpus koha alustada meeskonna ehitamisega, mitte ei peaks jälle 31 augusti hommikuni ootama, kes saab meeskonna täienduseks.

      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

      Kommentaar


        Emery tuleb siis kui katarid otsustavad talle sule sappa anda hooaja lõppedes. Tõenäosus selle juhtumiseks on muidugi suur, sest liigat ei suudeta vist võita ning CL's tehti mark täis endal. Aga miks just Emeryt te soovite?

        Fino alla fine FORZA JUVE

        Kommentaar


          Algselt postitas Pogba Vaata postitust
          Aga miks just Emeryt te soovite?
          Emeryl on hea Euroopa liiga run.
          Instagram

          Twitter

          Eesti Lokomotiv Moskva fännid

          telekavaataja.blogabet.com

          Kommentaar


            Raske juhtum, kui lugeda ei mõista.

            Algselt postitas Pogba Vaata postitust
            Aga miks just Emeryt te soovite?

            Algselt postitas count Vaata postitust
            Naised saunas räägivad Emeryst, sest Monchi on tulemas. Mingit muud loogilist ega praktilist põhjust tema palkamiseks ei ole.
            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
            sigpic

            Kommentaar


              Algselt postitas count Vaata postitust
              Pigem hoidke oma piip ja prillid, sest suuremad naised saunas räägivad, et kui Buyern R€ali vastu põrub ja CL tiitel jääb tulemata, siis on Papa Carlo vaba mees ja Hunt saab koju naasta.
              Mis nali see on? Bayern nii madalale vast ei lange.
              Je suis Nasfal

              Kommentaar


                Algselt postitas count Vaata postitust
                Naised saunas räägivad Emeryst, sest Monchi on tulemas. Mingit muud loogilist ega praktilist põhjust tema palkamiseks ei ole. Pigem hoidke oma piip ja prillid, sest suuremad naised saunas räägivad, et kui Buyern R€ali vastu põrub ja CL tiitel jääb tulemata, siis on Papa Carlo vaba mees ja Hunt saab koju naasta.
                Pigem usuks, et Emery. Ancelottit ei lasta juba seetõttu lahti, et pole väga palju häid treenereid ripakil. Aga miks mitte teine endine Hunt (???) koju tagasi tuua, Ranieri.
                "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

                Kommentaar


                  Monchi Roomas, allkirjastamine imminent

                  Kommentaar




                    AS Roma (4-2-3-1): Szczesny; Rudiger, Manolas, Fazio, Emerson; Paredes, Strootman; Salah, Nainggolan, El Shaarawy; Dzeko.
                    A disposizione: Lobont, Alisson, Peres, Jesus, Mario Rui, Vermaelen, De Rossi, Grenier, Gerson, Perotti.

                    Vasakul kaitses otsustati Jesuse ja Rui asemel siiski vigase Emersoni kasuks. DDRi asemel alustab Paredes (üha kasvava mänguaja andmisega tundub et meest äkki siiski suvel maha ei müüda). Ründetrio moodustab Emersoniga väga hästi kokku mängib SES ja maailma kõige resultatiivsem ja ohtlikuim paar Dzeko+Salah.
                    Mängust endast ootaks palju väravaid. Võiks ju teha hooaja kohta ühe korraliku 8-0 loputuse vms. Zemani taktika all mängib B liiga tiim peaks nagu lubama palju võimalusi ja kuna Belotti selles voorus jalga valgeks ei saanud on Bosnia Teemnatil ideaalne võimalus saada Serie A ainuliidriks. Rekordilises graafikus liikuvale Šzhesnyle ei teeks üks puhas leht ka kahju.

                    FORZA ROMA!!!
                    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                    sigpic

                    Kommentaar


                      tehtud

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Montag Vaata postitust
                        tehtud
                        Peale Fazio vaieldamatult selle hooaja kõikide liigade parim üleminekutehing. Monchi + CL rahad = maailma tugevaim klubi.

                        Lisatud failid
                        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                        sigpic

                        Kommentaar


                          Jalgpall on ikka üks huvitav mäng. Salahilt võetakse esimestel minutitel ära reeglitepärane värav suluseisu pähe, peale seda Dzeko suudab oma tavaks saanud kaks 100% võimalust värava eest ära raisata ja sinna otsa veel SESi ja Salahi kahepeale vähemalt neli perse keeratud rünnaku lõppu ja paistis, et tulemas on üks mahlane #RomaHappens õhtu. Õnneks võeti ennast lõpuks kokku ja SESi söödust lõi ära Alfa-Strootman ja kohe järgmise rünnakuga otsa Dzeko söödust 9gol oma rekordilise hooaja kümnenda värava - maailma täiuslikuim mängija universumis. 9goli latti pauguga suudeti veel ühes kategoorias olla maailma parimad - mitte ükski teine meeskond maailmas ei ole sel hooajal 18 lööki väravaraami pihta löönud, Serie A-s on teisel kohal kaks korda vähem, müstiline ebaõnn.
                          Loodetavasti mängib Pescara ka teisel poolajal Zemani kurikuulsat ultra ründavat stiili ja mäng püsib kuni lõpuni seksikas ja võimaluste rohke. Paredes oli algkoosseisus kuna DDR sai vigastada, niiet paistab, et mees läheb suvel siiski kaubaks. Mängjatest oli ta esimese poolaja kõige kehvem, ei suuda seda mänguehitaja ja tagant söötja kohta välja mängida ja samas lõhkumise ajal jääb ka liiga pehmeks. Võiks anda Grenierile minuteid Paredese asemel ja 9goli allapoole tuua. PerTotti-SESi asemelee peaks ka olema aja küsimus ja kui tempo tõesti sama kõrge püsib siis kolmandaks on vaja vahetada ära üks äärtest. Jätkuvalt ei ole Rüüdiger ründav äär ja Emerson pole kaua mängida saanud, ehk võib olla ei kesta sellise tempoga 90 minutit.

                          DAJE!
                          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                          sigpic

                          Kommentaar




                            VINCE LA ROMA!
                            4-1 SUL PESCARA CON GOL DI STROOTMAN, NAINGGOLAN E DOPPIETTA SALAH.
                            FORZA ROMA, FORZA ROMA, FORZA ROMAAAAAAAAAA

                            Ehe näide miks Serie A peaks olema 18 meeskonnaga 20 asemel, tagumise otsa klubid on täiesti alla igasugust arvestust ja tõmbavad sellega üldist liiga taset päris korralikult alla. Rooma oleks mängu pidanud võitma reaalselt vähemalt 10-0, kuid selle asemel raisati ohtralt võimalusi ja hoiti skoor soliidne. Spermanetti vahetused ja meeskonna uinumine mängu lõpus võttis Šheznylt ära üliolulise puhta lehe. Nagu Taukar ütleks, siis Dzekoga on peale tänast väga segased lood, kuna Spemanetti pidas heaks ideeks meeskonna superstaar ründaja lambist välja vahetada ja Dzeko ei olnud suu peale kukkunud ja saatis Spermentti spermat neelama ja otseloomulikult keeldus käepigistusest. Mis saab derby mängus? Vaevalt Rubentussi peatreener Spermanetti Dzekot väljakule laseb ja Totti on ka vigane. Ees on huvitavad ajad. Kõik vahetused mis see kiilakas p3derast tegi muutsid meeskonda ainult nõrgemaks. Grenier-Jesus-Pertotti, kõik olid kas vales kohas ja/või täiesti tujutud, kuigi oli ideaalne võimalus ennast tõestada ja vähemalt mõni meeter algkoosseisule lähemale mängida. Kõik kolm aga olid totaalsed nullid, lisame veel siia uinunud Manolase ja positsioonist totaalselt väljas mängitud Rüüdigeri ja niisaamegi selle ühe rõveda värava lõppu. Kahju et SES väravat kirja ei saanud, Stootman-9gol on täiesti kokku kasvanud ja ei pea isegi pilku tõstma, et aru saada kus teine asub, SES-Salah ääred toimivad ohtlikult ainult juhul kui ees on päris tipuründaja, kes tõmbavad kaitsjad enda peale ja Rüüdiger ei ole endiselt parem äärepoolik. Selle viimase probleemiga tuleb midagi ette võtta järgmiseks kolmeks mänguks. Pescara ei ole vastane, aga mõni tiba tugevam meeskond saab seda olukorda enda kasuks päris korralikult ära kasutada. Kas Bruno Perse õpetada mängima, või lülituda kolmese keskkaitse peale, kuid Rüüdigeriga sellisel kombel tugevate vastu ei ole mõtet ennast händikäppida. DDR peab samuti terveks saama, sest Pederedes ei suuda mängu juhtimise vastutust enda peale võtta ei ründe- ega kaitsefaasis.

                            GRANDE ROMA!
                            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                            sigpic

                            Kommentaar


                              sorri pool-lollaka küsimuse pärast, aga millal ja mille spaletti perse keeras, et on ebajumala staatusest siiani jõudnud?
                              buy the ticket, take the ride.

                              Kommentaar


                                Kaotas derby Inzaghi kutsikatele...

                                Kommentaar

                                Working...
                                X