Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• orbitaaljaam
    replied
    Kui ma ei eksi, oli häda jah linnapoolt antud üleujutuse hoiatuses.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    On sul sealse ilma kohta infot ka? Pilte või midagi? Kui Genoas ilma sama oli, siis mille kuradi pärast peavad Roma ja Lazio mingi ebanormaalsetes tingimistes mängima, aga Inter (kellel oli ju väga puhata vaja tegelikult pärast EL mängu) mitte? Tundub jabur ja pigem oli Genoas ikka võimatu mängida minu loogika järgi. Aga kui kellelgi on täpsemat infot, siis kinnitage või lükake ümber.
    Genoa linn andis välja mingisuguse hoiatuse. Ehk siis ma pakun, et linnavõimu sekkumine on peamine põhjus, miks ühes kohas mängiti ja teises mitte.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Maarek Vaata postitust

Selle ägeda mängu valguses tekkis lihtsalt küsimus, et mida kuradit tegi Moratti rohkem, et mäng Genoas ära jäeti. Ma kahtlen, et seal tingimused hullemad oleksid olnud.
    On sul sealse ilma kohta infot ka? Pilte või midagi? Kui Genoas ilma sama oli, siis mille kuradi pärast peavad Roma ja Lazio mingi ebanormaalsetes tingimistes mängima, aga Inter (kellel oli ju väga puhata vaja tegelikult pärast EL mängu) mitte? Tundub jabur ja pigem oli Genoas ikka võimatu mängida minu loogika järgi. Aga kui kellelgi on täpsemat infot, siis kinnitage või lükake ümber.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Mis tähendab vee all? Kui on terve plats lumelörtsi täis siis on ok? Kui on paduvihm, siis millisel hetkel loetakse et plats on veel all? Peab oleks konkreetne lomp muru peal? Ja siis kohtunik tofoa lükkab riista lomp ning kui põhja ei tunne, siis on liiga palju vett?
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Vee all = pall ei veere normaalselt/lombid.
    Eilses mängus polnud varianti kasutada palliga väravasse jooksmise meetodit, sest selle plöga sees ikka erilist söödumängu arendada ei saanud ja vennad rohkem uisutasid, kui mingeid erilisi kombinatsioone aretasid. Suht mõttetu mäng, kuigi mulle tulemus sobis

Selle ägeda mängu valguses tekkis lihtsalt küsimus, et mida kuradit tegi Moratti rohkem, et mäng Genoas ära jäeti. Ma kahtlen, et seal tingimused hullemad oleksid olnud.

Leave a comment:

• karljorks
    replied
    Algselt postitas Bart Vaata postitust
    Kuidas mäng oli siis? Kas Lazio purustas oma vastase nagu tavaliselt ?
    Lazio kaotas hoopis. 1:0 Torinole

Leave a comment:

• Bart
    replied
    Kuidas mäng oli siis? Kas Lazio purustas oma vastase nagu tavaliselt ?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Mis tähendab vee all? Kui on terve plats lumelörtsi täis siis on ok? Kui on paduvihm, siis millisel hetkel loetakse et plats on veel all? Peab oleks konkreetne lomp muru peal? Ja siis kohtunik tofoa lükkab riista lomp ning kui põhja ei tunne, siis on liiga palju vett?
    Vee all = pall ei veere normaalselt/lombid.

Leave a comment:

• cannuman
    replied

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kui pall normaalselt ei veere, siis tuleks mäng edasi lükata.
    Reeglite järgi peab 50-60% väljakust vee all olema, et mäng edasi lükata. Vähemalt nii on Eestis.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Kui pall normaalselt ei veere, siis tuleks mäng edasi lükata.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Torinos päris head olud täna mängimiseks

Leave a comment:

• Tamzu
    replied
    Lazio on tõesti head hooaega tegemas. Võetakse kõiki võistlusi tõsiselt.
    Lazio on ka Türklaste vastu kindel favoriit.

Leave a comment:

• d-fox
    replied
    lazio poisid saavad siis türki sõita, vastaseks fenerbache.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Euroopa Liiga edutaga on ilmselgelt võõrtreener. Itaallasest treeneril oleks poohui. Fai faiv edenemise eest.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Coppas finaalis ja Coppat võetakse tõsiselt, Euroopa Liigas veerandfinaalis ja Euroopa Liiga võetakse tõsiselt. Raske öelda, kas selle taga on võõrtreener, aga igati respektiväärt ja sümpaatne sooritus ning ausaltöeldes vääriks Lazio sellelt baasilt Meistrite Liiga kohta märgatavalt rohkem kui näiteks Napoli.

Leave a comment:

Working...
X