Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Bart
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Kas see Rosin Konko ei ole või?
    Ei usu, mu laggiv livescore ütleb et peale uue Lazio mehe on kes 3:0 lõi, on see tüüp keegi A. Rosin mitte Rosin K

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Markku nüüd mitu nädalat peldikus...vaene poiss.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Kas see Rosin Konko ei ole või?

Leave a comment:

• Bart
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Ongi 2-0 poolajaks. Mul livescore kahjuks ei ava seda mängu, Candreva ja Floccari on omad ära löönud jah?
    MUl peale pikka laggi avanes... Need 2 pallurit sealt vist küll vastu ei vaadanud, see-eest mingid 2 uut nime olid seal. Keegi Rosin ja mingi tüüp oli veel. Ilmselt nad mingid uued Lazio vennad.

Leave a comment:

• J.R.I.M
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Kõik kes te bettisite Interi, rube, Prügi ja muu pasa peale, soovitan Lazio peale homme panustada. Saate raha tasa vähemasti.
    Võit on vaid vormistamise küsimus.
    Kähku, ehk veel jõuate. Live is on Lazio koef 20 end.

Edit: Nüüd on vapsjee koef kinni. Hiljaks jäite

Leave a comment:

• JanK
    replied
    libor kozak sa oled värdjas loll jalgpallur, palun mine ära me ei taha sind, sa oled õnnetu kakipea

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Ongi 2-0 poolajaks. Mul livescore kahjuks ei ava seda mängu, Candreva ja Floccari on omad ära löönud jah?

Leave a comment:

• Bart
    replied
    Kõik kes te bettisite Interi, rube, Prügi ja muu pasa peale, soovitan Lazio peale homme panustada. Saate raha tasa vähemasti.
    Siena 0-2 Lazio
    Candreva, Floccari

...
    Think again, unustasid vast õelda et ainult Sienal on võit vormistamise küsimus nagu praegu näha võib.

(Jah ma tean, et 10. minutiga mingeid järeldusi pole teha aga alustuseks kõlbab küll)

Lazio

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Naljavend Võrrelde riomaga oleme pea igas positsioonid teist paremad. Jääme pingiga vaid rubele ja napolile alla.
    Märtsist siis liitub A meeskonnaga Keita ja Aafrika turna võitnud Onazi võib rohkem mänguaega leida. Ning Aprillis liituvad uuesti nii Brocchi kui Klose.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Pedo võib parim treener olla küll, hoida meeskonda nii kaua juba top kümnes kuigi selle materjaliga peaks parimal juhul püsimajäämise nimel võitlema. FORZA PEDO!!

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Siena 0-2 Lazio
    Candreva, Floccari

Pm, kui Kalliani ja Perlusgonni ei ole kohta broneerinud CLile siis homne Lazio ei ole nürgestatud ühestki positsioonist ja oleme mängus tagasi. Floccari võttis täie nahaga Klose koha üle ja isegi Kozak puujalg tegi hea mängu. Lulic tärkas sakslaste vastu ja Candreva näitas tõusulainet. Ederson on terve, Marchetti endiselt liiga bossim gk. Pole paremat momenti, kui nüüd jälle liigas stabiilselt võitma hakata.
    Petkovic kindlalt Serie-A parim treener see aasta. Öelge, mis tahate!

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Räägib vend, kes loodab kolmandat korda ka võita ennem, kui see klubi nagu kaardimajake kokku laguneb. Aga kahjuks on mulletitega sibulkinid teie lootused tapnud. Jääb vaid loota LaLiga tiitli peale....vahe ei ole ju suur Perselonaga.....lolz
    Tore oli sinuga käima hakata lõpuks.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Räägib vend, kes loodab kolmandat korda ka võita ennem, kui see klubi nagu kaardimajake kokku laguneb. Aga kahjuks on mulletitega sibulkinid teie lootused tapnud. Jääb vaid loota LaLiga tiitli peale....vahe ei ole ju suur Perselonaga.....lolz

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Räägib vend, kes sai Vadimmidelt ja Sergeidelt kodus tala.
    Nojah paneme siis niisama lebolt, 11. aasta pärast siis peaks see niisama tagasi tulema?
    Räägib kahekordne sarja meister tahtsid öelda.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    ma homme eilset lehte ei lugenud palju lehed üldse maksavad

Leave a comment:

Working...
X