Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Francesco
    replied

Igatsete Muslerat ka vä? Maailma parim väravaht pidi olema, siinsed Lazio tegelased teadsid rääkida kunagi.

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas TOTTI Vaata postitust
    kuidas eile mäng läks
    Sooviks ka eilse mängu tulemust teada, olen põhimõtteliselt igaltpoolt otsinud aga tundub, et tulemused nii värsked, et pole veel jõutud üleslaadida.

Ühesõnaga ehk on mõnel Lazialel, kes kohapeal viibis võimalik tulemust sheerida?

Lisaks huvitab mind veel see: Kas Saha skooris ?

Kas Pedekoovitsi töökoht on endiselt sama kindel kui Tare oma?

(Küsimusi on rohkem kui vastuseid)

Leave a comment:

• TOTTI
    replied
    kuidas eile mäng läks

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Muidugi Šveitsi koondiseski jala platsile pannud Innocent Emeghara oma näo järgi kuulub Nigeeria klubisse "passi järgi 23, näo järgi 33"
    Võimalik et kuulub ka Caster Semenya'ga sarnasesse klubisse, vähemalt minu facebooki bing translatori arust.

The Nigerian, emigrated to Switzerland in 12 years to follow its mother, has arrived on tiptoe in Italy after a little happy experience at Lorient. Two years of bench, before finishing at Siena after the sale of Mancini. No surprise that burns even thoughts, inside and outside the camp. Time will tell who she really is. (Translated by Bing)

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Eile sai vaadatud Siena-Lazio mängu koos UUU-ga Eesti peakontoris, peab mainima, et päris lõbus üritus oli, isegi UUU sai kõhulihased valusaks korralikult ja söödud pizza seedus ka vist tänu sellele tal 10 minutiga ära, sest peale 61 minutit 3-0 seisul ütles ta mulle, et läheb käib "korra" kehakergendamas ära.Kuna tegemist on UUU peakontori ainukese kemmerguga, mis ei ole just teab mis suur, siis olin ma isegi sama hädaga silmitsi kusagil "70 mänguminuti aegu", UUU-d muidugi tagasi veel ei olnud ja võtsin ma siis sammud kemmergu poole.Jalutasin oma paljaste varvastega üle jääkülmade kahhelkivi plaatide, koridor oli külm (kütmata) , kitsas ja juba kaugelt oli tunda fekaalilabori lõhna, kus ilmselt keegi 3 kursuse tudeng oma laborandi katseid oli tegemas, jõudsin ma siis määratletud sihtkohani ja mind valdas siiras äratundmisrõõm, mida on jõutud juba karikatuurina esitleda Gazzetta tänasel esikaanel:

Pärast intsidenti tõmbasin kiirelt riided selga ja tormasin peakontori uksest välja kõige lähemal asuva ehitusplatsi plastikkemmergu inventari inspekteerima, ennem kui "häda" oleks jõudnud mul silmanägemise äravõtta.

UUU kui oled tagasi, siis ehk räägid mis lõpptulemus jäi ? Kas Saha paugutas korralikult vahetusest ? Tahaks loota, et Saha päästis teile vähemalt viigipunkti!

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Maarek Vaata postitust
    Tema senise 4 mänguga 4 väravat relegatsioonitiimi eest pole üldse paha. Järgmine ohver tal loodetavasti Juve
    Kolmes alustatud mängus 7 pealelööki ja 4 väravat. Pole tõesti paha mehe kohta, kelle hooaja esimese poole saldoks jäi Lorientis vahetusest sissetuldud kolm minutit, mille järel sai punase.

Muidugi Šveitsi koondiseski jala platsile pannud Innocent Emeghara oma näo järgi kuulub Nigeeria klubisse "passi järgi 23, näo järgi 33"

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Noh vähemalt Innocent kaotas ka oma süütuse Lazio pedekarjale ilusti ära Ja veel 2 korda.
    Innocent kaotas oma süütuse juba Interi vastu
    Tema senise 4 mänguga 4 väravat relegatsioonitiimi eest pole üldse paha. Järgmine ohver tal loodetavasti Juve

Vaatasin ainult esimest poolaega. Päris lõbus oli.

Kogu mängus tegi Siena kokku 4 pealelööki, millest 3 väravale. Oops..., kõik leidsid tee võrku

Leave a comment:

• Solfice
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Kõik kes te bettisite Interi, rube, Prügi ja muu pasa peale, soovitan Lazio peale homme panustada. Saate raha tasa vähemasti.
    Võit on vaid vormistamise küsimus.
    3-0 is no joke...its fabulous!!!!1!! Vara hakkasid kraaksuma.

Leave a comment:

• Tamzu
    replied
    Buongiorno!

Hommikuse kohvi kõrvale selliseid uudiseid pole hea lugeda!
    3:0 punase laterna Siena käest. Hull voor oli!

And the Biancocelesti boss has conceded that his team let the fans down in losing to the bottom of the table club.

“There are no excuses for this defeat,” he told reporters. “We have to apologize to the fans because tonight they did not see the real Lazio.

“I did not need to raise my voice at the players – they are smart and know what they have done wrong.

“I take responsibility for the team and the tactics, but you have to compliment Siena for the way they played.”

Kuidagi ühte moodi on need Treenerite kõned...

Strama arvatavasti peale eilset mängu: “....we are still only one point away from the Champions League places, so we cannot give up and have to keep fighting. We can still achieve our objective.

Leave a comment:

• karl91
    replied
    Järgmine voor ootab teid järgmine punane latern Pescara ja arvatavasti pasandate, siis kah ennast täis.
    Jätkake sams vaimus!

Hea voor oli ikka, see 25 voor.

MERDA NAZIO !!!!!! FORZA ROMA!!!!!!!!

Leave a comment:

• JanK
    replied
    :d:d:d:d::d:d:d:d:d:d:

Leave a comment:

• Francesco
    replied

Ilus etendus oli poisid!

Leave a comment:

• Bart
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Contel nägu nalja täis, mis teeb seal üldse? Viis naise komöödiat vaatama?
    Ilmselt seda aga eks ta natuke luuretööd ka teeb, ju ta tahtis teada kui hea Siena ikkagi on enne kui nad Juvele külla lähevad pühapäeval

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Contel nägu nalja täis, mis teeb seal üldse? Viis naise komöödiat vaatama?

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Noh vähemalt Innocent kaotas ka oma süütuse Lazio pedekarjale ilusti ära Ja veel 2 korda.

Leave a comment:

Working...
X