Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

S.S. Lazio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    reaalselt.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Külalisi väga ei kutsuta. Siit väike nimekiri the chosen onesidest: Andrus Unzip, Taavi Aas, NõiaInts, NõiaIntsu Inga, Liis Haavel, Anna-Maria Galojan, Mart Laar, Sandor Liive(mulgiriietes), Contra, Aivar aka Vest Pohlak, Jury Justimenko, Villu ja Janno Reiljan, Andrus Värnik ja võileivad, Lionel Messi, Mario Balotelli, Ayodele Makinwa, Fabio Liverani, Andrea Conte, Mirko Putsinists, Signe Kivi, Kadri Simson, PiroKunn, Mauro Pizzarate, Claudio Lotito, Igli Tare, Davide Ballardini, Delio Rossi, Luis Iglesias Enriqe, Dani Alves ja Goran Pandev.

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Kui suupisteid on vaja siis anna aga teada, aitan meeleldi!

Tegelikkuses olen natuke pettunud. Lootsin et kohal on ka klubi suurimad legendid (ikoonid) Makipizza-Stankeevitsputs-Manfredinifuck-Kana-Pizzarrate-Foggia ja taustaks mängivad suurel ekraanil suurejoonelised videod nende parimatest väravatest ja esitustest.(lootsin midagi videodisko stiilis)

Tundub, et see oleks liiga kalliks läinud Tare-Lotidioti rahakotile.

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Strippar Marko ei ole kutsutud. Meil kahjuks ainukt heterod peol.
    Hetkel on Tallinna peakontorisse kutsutud: P!nk, Vinny Puhh, Metalliga, Kihnu Virve, Gei$a, Justin Bieber(viimaste andmete kohaselt endiselt hetero), Puff Daddy, Nelly, Jay-Z oma naisega Beyonce, The Fun, Lenna Kuurmaa, Maarja Rocks(mingi kuulus kunagine eestlasest artist usas, väga kuulus), Apelsin, Edgar ja Taavi Aas ansambliga "Auklik linnatee ja Anzip on pede", See Kasastani kidraga vend kes FreeSrylerit mängis, Anthony Hamilton, Robbie Williams(peale meie pidu siis lauluväljakule, Peeter Rebane väga pahane muide) Nickelback ja veel 400 bändi/artisti.
    Teised väga pinget ei paku, aga Apelsini tuleks kuulaks küll kasvõi raha eest.

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Hetkel on Tallinna peakontorisse kutsutud: P!nk, Vinny Puhh, Metalliga, Kihnu Virve, Gei$a, Justin Bieber(viimaste andmete kohaselt endiselt hetero), Puff Daddy, Nelly, Jay-Z oma naisega Beyonce, The Fun, Lenna Kuurmaa, Maarja Rocks(mingi kuulus kunagine eestlasest artist usas, väga kuulus), Apelsin, Edgar ja Taavi Aas ansambliga "Auklik linnatee ja Anzip on pede", See Kasastani kidraga vend kes FreeSrylerit mängis, Anthony Hamilton, Robbie Williams(peale meie pidu siis lauluväljakule, Peeter Rebane väga pahane muide) Nickelback ja veel 400 bändi/artisti.
    Kas kõik 10 milkut Felipe Andersoni transferile mõeldud nutsu lüüakse ühe õhtuga sirgeks ?

Sissepääs on tasuta nagu ma arusaan?

Kas Lazio juhtkonnast ja mängijatest on ka kedagi oodata?

Leave a comment:

• Uuu
    replied

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Kas Coppa Italia karika võitmise pidu on juba äratoimunud ? Või saab veel regada üritusele ? Mis kõrgeid külalisi eestisse oodata on, kus toimub ja on üritusel mingi kava ka (kes esineb nt ) ?

Kas strippar Marko uut singlit ka kuuleb ? :

Tare pidi isegi kaaluma seda kui ühte klubi võidulaulu, ehk siis kui kodumängul peaks Lazio juhtuma võitma, siis tuleb see Olympico kõllidest, nagu on meil Antonella Venditti Grazie Roma.

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas JanK Vaata postitust
    jälle - ainult hvlirdid ja hvlirdid, kes on munn kes on anaaltõnisson ja muud ahelrämpsu siin toodad

nagu mina
    JanK - "Liivakasti leksikon" 400 palun ja võtaks hõbevillaku mängulaua ka !

Leave a comment:

• JanK
    replied
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    JanK on munn.
    jälle - ainult hvlirdid ja hvlirdid, kes on munn kes on anaaltõnisson ja muud ahelrämpsu siin toodad

nagu mina

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Ma ei tea, kes siin mu*nn on, aga Mauri igatahes ei olegi pikalt vigastatud. Võib juba neljapäeval Borussia vastu väljakul olla.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    JanK on munn.

Leave a comment:

• JanK
    replied
    Marchetti on kunn.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Put*si küll....ei oskagi kedagi süüdistada(Petko?, Lulic?)....õnnejumal jäi seekord pedeprügilaste poolele.

Marchetti #1

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Tra see Mauri pidi viga saama....võib vabalt Klosele järgi minna palatisse 2 kuuks...
    Samas Lazio mängib head mängu ja eeldan, et võidame. Mul oli ääretult hea meel vaadata kuidas Behairami piinles valudes"Paras sulle pederast, see on karma kõikide nende rõvedate tacklite ees sa vana mu*nn kloun"

FORZA LAZIO!!!
    Behrami on üsna rõve mängia jah. Karmavõlg kindlasti.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Hernanes õnneks ei näe välja nagu mingi CrazyFrog Gay edition

Leave a comment:

Working...
X