Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
S.S. Lazio
Collapse
X
-
Külalisi väga ei kutsuta. Siit väike nimekiri the chosen onesidest: Andrus Unzip, Taavi Aas, NõiaInts, NõiaIntsu Inga, Liis Haavel, Anna-Maria Galojan, Mart Laar, Sandor Liive(mulgiriietes), Contra, Aivar aka Vest Pohlak, Jury Justimenko, Villu ja Janno Reiljan, Andrus Värnik ja võileivad, Lionel Messi, Mario Balotelli, Ayodele Makinwa, Fabio Liverani, Andrea Conte, Mirko Putsinists, Signe Kivi, Kadri Simson, PiroKunn, Mauro Pizzarate, Claudio Lotito, Igli Tare, Davide Ballardini, Delio Rossi, Luis Iglesias Enriqe, Dani Alves ja Goran Pandev.
Leave a comment:
-
Kui suupisteid on vaja siis anna aga teada, aitan meeleldi!
Tegelikkuses olen natuke pettunud. Lootsin et kohal on ka klubi suurimad legendid (ikoonid) Makipizza-Stankeevitsputs-Manfredinifuck-Kana-Pizzarrate-Foggia ja taustaks mängivad suurel ekraanil suurejoonelised videod nende parimatest väravatest ja esitustest.(lootsin midagi videodisko stiilis)
Tundub, et see oleks liiga kalliks läinud Tare-Lotidioti rahakotile.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustStrippar Marko ei ole kutsutud. Meil kahjuks ainukt heterod peol.
Hetkel on Tallinna peakontorisse kutsutud: P!nk, Vinny Puhh, Metalliga, Kihnu Virve, Gei$a, Justin Bieber(viimaste andmete kohaselt endiselt hetero), Puff Daddy, Nelly, Jay-Z oma naisega Beyonce, The Fun, Lenna Kuurmaa, Maarja Rocks(mingi kuulus kunagine eestlasest artist usas, väga kuulus), Apelsin, Edgar ja Taavi Aas ansambliga "Auklik linnatee ja Anzip on pede", See Kasastani kidraga vend kes FreeSrylerit mängis, Anthony Hamilton, Robbie Williams(peale meie pidu siis lauluväljakule, Peeter Rebane väga pahane muide) Nickelback ja veel 400 bändi/artisti.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustStrippar Marko ei ole kutsutud. Meil kahjuks ainukt heterod peol.
Hetkel on Tallinna peakontorisse kutsutud: P!nk, Vinny Puhh, Metalliga, Kihnu Virve, Gei$a, Justin Bieber(viimaste andmete kohaselt endiselt hetero), Puff Daddy, Nelly, Jay-Z oma naisega Beyonce, The Fun, Lenna Kuurmaa, Maarja Rocks(mingi kuulus kunagine eestlasest artist usas, väga kuulus), Apelsin, Edgar ja Taavi Aas ansambliga "Auklik linnatee ja Anzip on pede", See Kasastani kidraga vend kes FreeSrylerit mängis, Anthony Hamilton, Robbie Williams(peale meie pidu siis lauluväljakule, Peeter Rebane väga pahane muide) Nickelback ja veel 400 bändi/artisti.
Sissepääs on tasuta nagu ma arusaan?
Kas Lazio juhtkonnast ja mängijatest on ka kedagi oodata?
Leave a comment:
-
Strippar Marko ei ole kutsutud. Meil kahjuks ainukt heterod peol.
Leave a comment:
-
Kas Coppa Italia karika võitmise pidu on juba äratoimunud ? Või saab veel regada üritusele ? Mis kõrgeid külalisi eestisse oodata on, kus toimub ja on üritusel mingi kava ka (kes esineb nt ) ?
Kas strippar Marko uut singlit ka kuuleb ? :
Tare pidi isegi kaaluma seda kui ühte klubi võidulaulu, ehk siis kui kodumängul peaks Lazio juhtuma võitma, siis tuleb see Olympico kõllidest, nagu on meil Antonella Venditti Grazie Roma.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JanK Vaata postitustjälle - ainult hvlirdid ja hvlirdid, kes on munn kes on anaaltõnisson ja muud ahelrämpsu siin toodad
nagu mina
Leave a comment:
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustJanK on munn.
nagu mina
Leave a comment:
-
Ma ei tea, kes siin mu*nn on, aga Mauri igatahes ei olegi pikalt vigastatud. Võib juba neljapäeval Borussia vastu väljakul olla.
Leave a comment:
-
Put*si küll....ei oskagi kedagi süüdistada(Petko?, Lulic?)....õnnejumal jäi seekord pedeprügilaste poolele.
Marchetti #1
Leave a comment:
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustTra see Mauri pidi viga saama....võib vabalt Klosele järgi minna palatisse 2 kuuks...
Samas Lazio mängib head mängu ja eeldan, et võidame. Mul oli ääretult hea meel vaadata kuidas Behairami piinles valudes"Paras sulle pederast, see on karma kõikide nende rõvedate tacklite ees sa vana mu*nn kloun"
FORZA LAZIO!!!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: