mis kuradi asi žervinjol peas oli (Bolonia) vastu? liiga palav itaalias ja muidu kuumeneks aju üle? wenger oleks pidanud sama asja inglismaal praktiseerima.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Läbuuuu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSee peapael/rätik on tal juba varasemalt. Näeb palju coolim välja kui Arsenali aegse otsaesisega. Miks nii aus küsimus läbus on?So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Ja siin ka veel kallis Uuu : http://2.bp.blogspot.com/_gmv9V24TMW...to+grandma.jpg"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Adminnid, kas te saaksite viimase juustukoti nõmeduse Läbusse tõsta. Jääb tõsine mulje, et vennike sündis mädaõun aju asemel.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustAdminnid, kas te saaksite viimase juustukoti nõmeduse Läbusse tõsta. Jääb tõsine mulje, et vennike sündis mädaõun aju asemel."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustPeab ikka rahakott puuga seljas olema Romal kõikide liigamängude tulemuste kokkuleppimiste jaoks. Tegelt pole mul teie vastu midagi, kuid paar selle hobiklubi suuvoodrit käivad meil viisakusvisiitidel ja paslik oleks vahel siis ka teid meeles pidada ;]
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustPeab ikka rahakott puuga seljas olema Romal kõikide liigamängude tulemuste kokkuleppimiste jaoks. Tegelt pole mul teie vastu midagi, kuid paar selle hobiklubi suuvoodrit käivad meil viisakusvisiitidel ja paslik oleks vahel siis ka teid meeles pidada ;]So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustPeab ikka rahakott puuga seljas olema Romal kõikide liigamängude tulemuste kokkuleppimiste jaoks. Tegelt pole mul teie vastu midagi, kuid paar selle hobiklubi suuvoodrit käivad meil viisakusvisiitidel ja paslik oleks vahel siis ka teid meeles pidada ;]
Kommentaar
-
Algselt postitas #11 Vaata postitustArvan,et praegune Bayern tõmbaks Romale nii taha,et isegi siin foorumi "fännid" ei saaks nädal istuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas #11 Vaata postitustArvan,et praegune Bayern tõmbaks Romale nii taha,et isegi siin foorumi "fännid" ei saaks nädal istuda.So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar