Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Ma ei ole selles paadis, kes ütleb et Ronaldo on parim asi pärast Nõmme kebabi. Aga siina Kihnus asju vaadates tundub küll, et ta ja üks teine väheseid ja ainukesi, keda jalgpall päriselt huvitav noh... jalgpalli pärast.
-
Ma olen seda plaati pikalt mänginud. Pirlo sack oli viga. Ronaldo lahkus kuu aega liiga hilja. Keskväljal on ainult 1 mängumees - Locatelli. Äärekaitses kõlbab ainult Cuadrado kuhugi.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitusttofoa in shambles, 20 a raha eest tiitlid saadud ning nüüd ple sedagi. kuidas edasi ja kas üldse?
Leave a comment:
-
tofoa in shambles, 20 a raha eest tiitlid saadud ning nüüd ple sedagi. kuidas edasi ja kas üldse?
Leave a comment:
-
lugesin, et Paskotšid.Algselt postitas keitsik Vaata postitustPasakotid kaotasid jälle täna, milline rõõm
Leave a comment:
-
Mitte Allegri tiimis.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustRonaldo tassiks välja küll.
Leave a comment:
-
Ronaldo tassiks välja küll.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustÄkki aitab juba eksidest.
Leave a comment:
-
Äkki aitab juba eksidest.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustConte on ju vaba?
Leave a comment:
-
Ega see jokk ei saa ka kaua kesta.
The Federal Prosecutor has opened an investigation into 62 suspicious transfers in Serie A, studying the exchange deals and capital gains due to possibly inflated valuations. #Juventus have 42 transfers on the list (La Repubblica)
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: