Jep,ma mõtlesn ka sama ..Juve teema muutus järsku Roma ja Milani teemaks .
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Torino Juventus
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustandke andeks, ma ausõna ei tea, kust saada mingi juventuse küüraka gifi, kui jenneke ei sobi. ja ma isegi vaatasin, et see oleks lehekülje viimane post, muidu oleks eemale hoidnud.
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTõstame siis Juve teema selle Roma&Lazio asjaga kokku? Siis peaks sobima vä?
Kommentaar
-
Algselt postitas KihnuViive46 Vaata postitustKõik on muidugi vabsee vägev, aga mida kuradit on sellel kõigel ühist Juventusega?
Kommentaar
-
+
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustOssiVallo -Who the fuck is Zlatan vot selle teema üle võib küll filosofeerida...Zlatan tõmbas kiirelt liigast nahh kui kuulis, et kalazhnikov victor von OssiVallo tuleb liigasse paugutama, selge on ju see mehel tõmbas klombi kurku kui mõistis, et liiga parima skoorija tiitel on edaspidi vaid Ritsika lehetäi märgades unenägudes näritud nelgileht.
Muidu oleks kohutav ületulek, aga huumoripotensiaal siinses foorumis oleks arvestatav.
Beppe- do it!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustSee ei olnud viide konkreetsele postitusele. Aga loomulikult ka see post oli provotseeriv.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Reedel muide skooris Bendtner tänu oma pikkusele.
Discover how to watch football live streaming. Check out football betting tips. Catch up on the latest football news. Watch football videos.
32 sekundil tuleb see tsenderdus.
Igatahes mina tahaks näha teda juba see nv Napoli vastu mängimas algkoosseisus.
Homme muidu mängib Itaalia vastu, loodetavasti siis ka skoorib ja siis juba peab ta ka Napoli vastu alustama.
btw mingid jutud käivad, et vb müüme talvel Matri maha Sampdoriale vms. aga see info Goal.com´ist, et ei tea kas on tõsi.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustbtw mingid jutud käivad, et vb müüme talvel Matri maha Sampdoriale vms. aga see info Goal.com´ist, et ei tea kas on tõsi.
+
Mina Rzouki @Minarzouki Look at this...since 1986, Berlusconi has spent €600m on Milan, Moratti has spent €1 billion on Inter, Agnellis have spent €214m on Juve...
Säästuklubi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar