320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Lisaks eelpool mainitud võidukatele Primaveralestele on Juvel ka rohkelt noormängijad laenul või co-ownomanduses. Kokku peaks selliseid alla kahekümnekahe aastaseid mujal kogemusi omandavaid mängijad ca 40.

    Serie A
    22a Immobile on Genoas arvestatav põhimees, kuid esimese kolme mängu 2kolli+1sööt statistilisele tulemile pole järgnevates mängudes enam lisa tulnud. Juvesse naasmiseks peaks noormees nüüd hoo uuesti üles saama, aga üldiselt tundub Ciro igati fun ja sirgjooneline düüd.

    Bolognas olevate noortega midagi roosilist pole. Paar aastat tagasi mingist Taani noortetiimist Juve koosseisu ennast murdnud Sörensen on Bolongas platsilse saanud alles viimastes voorudes. Loodetavasti suudab 20a taanlane end jäädavalt algkoosseisu mängida, sest tegu on vaieldamatult põneva kaitsjaga. Gabbiadini ostmine jääb minu silmis ikka müstika valdkonda. Mees jätkab seal, kus eelmisel aastal pooleli jäi ehk üsna mõistliku mänguaja jooksul ei taha üldse väravaid tulla- senine kõrgliigasaldo 34 mängu/1 värav ei vihja mitte kuidagi sellele, et tegu peaks olema tulevikus ründajaga, kes liigas suurtiimi kanda suudaks. Hetkel näib, et robustse kolli kehaehitus ja robustne mäng suudab toita vaid noortega mängides, sest mehel on kirjas 10 u21 koondisekolli, aga suuremate kaitsjatega on mees siiski hädas. Samas täitub Manolol alles selle kuu lõpus kahekümne esimene eluaasta ja sestap veel päris maha kanda teda ei saa.

    Pasquato ja Troisiga suure tõenäosusega Juventus nagunii ei arvesta ja arvestades nende senist olematut panust oma kodutiimides, siis on see vast ainult aja küsimus, millal mehed rahaks tehakse.

    Serie B
    Väravavahid: Nii Leali, Nocchi kui ka Pinsoglio on oma koduklubides laias laastus esiväravavahid. Nendest muidugi suurimad ootused on sel suvel hangitud Leali osas, kelle puhul peaks loodetavasti/eeldatavasti Juventusesse naasmine lähiaastail olema teema. Teised on pigem sellised "heal juhul olen 3a pärast Parma väravavaht" juhtumid.

    Kaitsjad: Ega midagi pikka rääkida pole. Suvel hangitud Masi, kelle puhul oli augusti lõpuni teemas Juventuse koosseisu jäämine, on Pro Vercellis olnud korras tervise korral ka algkoosseisus. Itaalia u21 koosseisu ta samas ei mahu, mistõttu lootusi vast väga kõrgel hoida ei saa. Nii Sörenseni kui ka Masi puhul mingit perspektiivi on, et lähiaastail nt Lucio pingikoht endale võtta. Muud kaitsjad pole end Serie Bs platsile mänginud ja sestap võib lugeda ka perspektiivituteks.

    Poolkaitsjad: Kunagiste Juveliitumiste korral väiksemaid kahinaid löönud Gabirel "uus Pirlo" Appelt ja Juvega liitumisel Ajaxi pöördesse ajanud Bouy on hooti vastavalt Pro Vercellis ja Brescias platsile saanud. Samas pole kumbi 19a keskpoolik erilist tormi tekitanud ja isegi korra mõlemat näinuna väga pöördes pole (Appeltis midagi veel oli, aga Bouy näis küll erakordselt keskpärane). Samuti 19a De Silvestri (taaskord Pro Vercelli) ja Chibsah (liiderklubi Sassuolo) on samuti hooti mänguaega saanud, aga vajaksid ootamatut arenguhüpet, et neid "põnevateks" noormängijateks liigitada. Ülejäänud seltskond on juba pigem liiga vana ja liiga keskpärane, et neil Juveperspektiivi näha.

    Ründajad: Senisel hooajal on jala valgeks saanud kaks (taaskord 19-aastast) noormeest. Preseasonil ka Juve eest skoori teinud Boakye (3 kolli Sassuolos) ja Spinazzola (1 koll Empolis). Nendest esimene on päris põnev düüd, kes suutis juba eelmisel aastal Sassuolos kahekohalise arvu koll lüüa ja on nüüdseks ka esimesed mängud Ghana koondise eest teinud ja loomulikult seal ka skoorinud (ja kollane "mentalmeedia" korraks ka ManU huvist rääkinud). Kuna nii Boakye kui ka Immobile on Genoaga kaasomanduses, siis eeldatavasti järgmiseks hooajaks on üks kahest noorründajast juba 100% Juve ja teine 100% Genoa oma. Kes kuhu ja kuidas on vast selle hooaja mängude ja Beppe otsustada.

    Kommentaar


      FORMAZIONI UFFICIALI:

      Pescara (3-5-2): Perin; Cosic, Bocchetti, Capuano; Zanon, Nielsen, Cascione, Quintero, Modesto; Abbruscato, Jonathas.
      A disp.: Pelizzoli, Romagnoli, Soddimo, Balzano, Bjarnason, Togni, Caprari, Celik, Vukusic.
      All.: Stroppa

      Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Giovinco, Quagliarella.
      A disp.: Storari, Rubinho, Lucio, Lichtsteiner, Caceres, Marrone, Giaccherini, Padoin, Vucinic, Matri, Bendtner.
      All.: Alessio
      Ela ja tunne, et elad
      see on kõige lihtsam
      filosoofia, mis toimib
      sule silmad ära vaata
      tagasi, hinga sügavalt ja
      hüppa üle iseenda varju
      tule koos minuga.

      Kommentaar


        Uskumatu poolaeg!!!!
        Peale seda, kui Pescara ühe lõi tagasi ja veel ründasid edasi päris isukalt tekkis juba kartus, et siit võib midagi halba tulla....aga ei....5 väravat 45minutiga!!!! Võimas. Awsomoahi värav oli vingem!! ja milline sööt Quagsilt!!
        Super...lausa lust on vaadata seda meeskonda peale Interi kaotust....2 mänguga 9 väravat...sellist pulli vaevalt oleks olnud, kui oleks Interiga viiki suudetud mängida.

        st 1,5 mänguga 9 väravat...45min veel ees...ei jõua ära oodata, mis teisel poolajal juhtuma hakkab...loodetavasti näeb veel vähemalt 3 väravat, kui mitte rohkem.
        Ela ja tunne, et elad
        see on kõige lihtsam
        filosoofia, mis toimib
        sule silmad ära vaata
        tagasi, hinga sügavalt ja
        hüppa üle iseenda varju
        tule koos minuga.

        Kommentaar


          mida te virisete, et ründajat on vaja, usaldage rohkem quagsi

          Kommentaar


            Moggi on Quagliarella ära ostnud

            suvasitt 1-6 Juventus

            jee, vms.

            (teine poolaeg oli kõige igavam poolaeg jalgpallis, mida ma kunagi näinud olen [va Quagmire käärlöök])
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

            Kommentaar


              Yeah...eriti kahju, et Bendtner ei saanud täna väravat löödud. Loodetavasti lähiajal ikka hakkavad tulema talt need või muidu tõesti parem, kui jaanuaris minema läheb.

              Järgmisena siis järgmine laupäev Lazio.
              Ela ja tunne, et elad
              see on kõige lihtsam
              filosoofia, mis toimib
              sule silmad ära vaata
              tagasi, hinga sügavalt ja
              hüppa üle iseenda varju
              tule koos minuga.

              Kommentaar


                Kui seis juba nii kindel, siis võiks mõnele põhimehele veidi puhkust anda, see on ainus mida kritiseerida, mul lihtsalt hirm, et tuleb siin päris võimas seeria meil kus CL mängude vahel tugevad meeskonnad vastas, ala Pirlol saab kütus otsa vms.

                Kommentaar




                  Kommentaar


                    Lazio on siis järgmine, täna suur võit neil Roma omavahelises duellis, aga Mauri ei saa Juve vastu mängida.

                    Kommentaar


                      Lazio-Juve mäng tuleb päris huvitav, ma loodan. Juve-Roma mängu ka ootasime suure huviga...
                      Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one!!!
                      I veri tifosi non seguono l'Inter, sono l'Inter!!!

                      Kommentaar


                        Järgnev nädal tõotab päris tihe tulla, sest 7 päeva jooksul on suuremal osal tiimist kolm mängu. Samas tänu Interi kaotusele võib eeldatavasti Lazio vastu kasutada mingil määral B-koosseisu. Kuigi ilmselge risk see oleks.

                        14.11 Koondisemängud, kuhu suur osa tiimis on kaasatud.
                        17.11 kodus vs Lazio
                        20.11 kodus vs Chelsea

                        Kommentaar


                          Lazio tundub meil viimasel ajal olnud selline sobiv vastane..näe isegi Del Neri ajal ei kaotanud..

                          Serie A ‎(A)‎ 11/apr/2012 Juventus 2 - Lazio 1

                          Serie A ‎(A)‎ 26/nov/2011 Lazio 0 - Juventus 1

                          Serie A ‎(A)‎ 02/mag/2011 Lazio 0 - Juventus 1

                          Serie A ‎(A)‎ 12/dic/2010 Juventus 2 - Lazio 1

                          Serie A ‎(A)‎ 31/gen/2010 Juventus 1 - Lazio 1

                          Kommentaar


                            finantsseis esimene kvartal (juuni lõpp kuni septembri lõpp):
                            kahjum: €11.6mil (eelmine aasta sama periood €26.1mil)
                            tulud: €54.6mil (eelmine aasta sama periood €33.7mil)

                            Raha on sisse tulnud rohkem tänu CLis osalimisele ja CLi telerahadele (kokku ca €16mil), sponsorrahadele (€1,5mil) ja staadioni mitte-mängupäevade-rahadele ehk muuseum+staadionituurid etc (€3mil). Postiivseks võis lugeda ka hooajapiletite müüki (27 000 eksemplari, sh premiumistmed), mille pealt teeniti ca €20m, mida oli siis kohaliselt 11% rohkem kui eelmisel aastal samal perioodil ja rahaliselt (tänu hinnatõusule) 30% kui eelmisel aastal samal perioodil.

                            Igasugused jooksvad kulud (sh siis palgad jne) küll tõusid mõnevõrra, aga võrreldes tuludega märgatavalt väiksemas tempos.

                            Kommentaar


                              Läksin eile piletit ostma Chelsea mängule ja 20 minti peale piletimüügi ametlikku avamist olid Nord ja Sud välja müüdud ja suur osa ülejäänud sektoritest ka..pakuti veel 95€ piletit kuhugi x-kohta. Nii palju kui mina nägin sain antud müügikohast omale 45€-ga pileti 2 inimest..ülejäänud kas maksid üle või läksid koju..niipalju sellest piletihindade tõusu positiivsusest..

                              Kommentaar


                                Eks praegu tänu staadioni väiksusele ja üle pika aja edukusele ületab nõudlus pakkumist. Aga küll see aasta-paariga üle läheb.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X