Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Xtratime foorumis on ühe kasutaja nime kõrval küsimus "What's Lazio doing in the Champions League"
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
2-1 võõrsil kaotada on küll jube tulemus.....viola fänn hoia oma mokk kinni onju.....uefa cup on ka äge.
Ja huvitav kui lazio võidaks olimiakost siis ka küsitakse mida lazio cl teeb?
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2-1 võõrsil kaotada on küll jube tulemus.....viola fänn hoia oma mokk kinni onju.....uefa cup on ka äge.
Ja huvitav kui lazio võidaks olimiakost siis ka küsitakse mida lazio cl teeb?
UEFA Cup on täitsa normaalne üritus ning kahju, et Laziol pärast alagrupiturniiri ei võimaldata isegi seal osaleda
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Noh, oletused oletusteks... ootame ikka kuni alagrupp mängitud saab, siis on näha, kes kas ja kus jätkab. Üldiselt ega ei oodanudki ju keegi Laziolt mingit edu CL-is. Samas on siiamaani veel kõik lahtine, 2 kodumängu ees ja võimalused isegi edasipääsuks olemas, UEFA-st rääkimata. Positiivne on, et suhteliselt noor meeskond saab tipptasemel kogemusi ja lõppegu see seiklus kuidas lõppeb, julgen mina küll nende kolme peetud mängu põhjal väita, et häbenemiseks põhjust ei ole.
Kuna minu intelligents nii kõrgele ei ulatu (croissant) pean tunnistama et viimane kommentaar peaks kõigile mõtlemisainet andma (eriti cannumunn ja marrekkkk)
Järjekordne kaotus liigas ei ole üldse hea uudis eriti veel kodus kuid werderi vastu mängis väga sihikindel meeskond ja ootan ja loodan et kodus meeskond esineb kolme punkti vääriliselt.
Suur suur mure on kas tõesti Muslera jääb pingipoisiks kuni jaanuari transferi aken lahti tehakse....ja carizzo lõpuks saabub????
Tublid poisid.
Forza Lazio!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Penaltilööjatega on totaalselt probleeme. Seekord oskas De Rossi napilt, aga siiski üle lüüa.
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar