Tulles tagasi Lazio teemasse, lugesin just artiklit, et Lotito ei ole ikka nõus Rocchi palka nõutud tasemele tõstma, mistõttu võib põhiskoorija juba üsna varsti mõne uue klubi värve kaitsta.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustMaarek lugesid Kroonikat?
Sinu juttude põhjal Lotito "suurepärasest" kokkuhoiupoliitikast on mul tekkinud sarnane tunne Fiorentina kukkumisega, kus relegatsioonitsoonis polnud väga palju võimalusi enam välja ronida ja asi lõppes krahhiga.
Ka Lazio pole väga kaugele relegatsioonist ja mine tea, mida jalgpalli mängida oskavad mehed varsti välja mõtlevad, kui omanik jobu on.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustFiorentina on ennast vähe pasemast seisust üles ehitanud kui Lazio. Pealegi on Fiorentina Laziost üle, oldi ka eelmine hooaeg kui miinused maha arvutada ning sellest eelmisel hooajal.
Mis puudutab aga nende kahe meeskonna viimase 6 aasta halba ja veel halvemat seisu, siis on ja jääb faktiks, et ACF Fiorentina 1926 lakkas olemast. Fiorentina poolehoidjad mäletavad kindlasti Florentia Viola nimelist meeskonda ja serie c2 mänge 02/03 hooajal ja serie b mänge 03/04 hooajal ja head õnne, tänu millele nad üldse otse serie b-sse said. Ma ei ole kursis põhjustega, miks Fiorentina omal ajal pankrotini läks (millest mul on isiklikult kahju) ja kas neil oli selle ärahoidmiseks võimalusi, aga tõenäoliselt on ainult tänu nullist alustamisele neil õnnestunud tänaseks kokku panna väga hea meeskond ja luua organisatsioon, mis võimalidab hankida klubisse kõrgepalgalisemaid mängijaid ja finantseerida nende ostu üldse. Lazio eesotsas Claudio Lotitoga valis teise tee, ehk iga hinna eest vältida pankrotti ja säilitada üle 100 aastase klubi nimi ja ajalugu, olenemata tõsiasjast, et selle teostamine tähendas ulmelise võla tasumist mitmete aastate vältel ja väiksepalgalist ilma staarideta meeskonda, kelle laeks saab olla võitlus viimasele CL-i kohale.
Niiet seda kehva seisu saab teisest küljest ka vaadata. Ja mina, arvatavasti koos teiste Lazio toetajatega, olen sellise asjade käiguga rahul, klubi on endiselt Societa Sportiva Lazio 1900 ja mitte FC Lazio 2003 vms.
Kommentaar
-
Maarek sa kuuluta oma kollaseid uudiseid mujal......ja tõesti Lazio halvast käekäigust rääkijad mind eriti ei eruta....Vaata et ise oma Mutusid jne kinni suudad hoida.
Kui Rocchi küsib midagi meeletut endale juurde siis muidugi uks on avatud, kuid normaalse hinna juures ei laseks Lotito tal lahkuda.
Forza Lazio1900Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustIsegi tühjale ei saada pihta.
Kommentaar
-
Krt, mis andmine ja mäng. Uskumatu, et 80. minutiga on ikka veel seis 0:0. Sündmusi lugematult palju.
Aga Novellino, täielik idikas, suutis Rosina ja mängu ehk parima mängija Barone nüüd välja võta. Ise saadeti üldse ära väljaku äärest.sigpic
Kommentaar
-
Niisiis täna õnnega pooleks võit Napoli üle. Hea et Oliver Lazio fännide peale ka mõtleb. Kalevsport otseülekanne siis
Igli Tare kohta võiks öelda, et võiksid lepingu ise ära lõpetada. Sa oled null ründes. Pandev ei tahtnud sulle enam söötugi anda.
Muslera endiselt väga ebakindel väravas. Kaks parimat minu arust siis Kolarov ja De Silvestri.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustAS Roma - Real Madrid...
Kuna ManU ei olnud võimalik saada, siis tugevatest vastastes soovisin just Madridi Reali. Liverpooli ja Arsenali ei tahtnud ja erinevalt Barcelonast on madridi Realiga madistatud ja mõned vanad võlad.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Totti chips the penalty - Wellcome back
Edit: nojah ega teda nii kauaks vist pole, töödeldakse ikka roppu moodi
Edit 2: Kokkuvõttes siis 2-0 ja kaptenil ilus mängu pärast vigastust. Nüüd tal peaks olema 9 väravat 10 mänguga kui ei eksi. Pole paha mis?
Edit 3: Chaanel4 väitel oli see teine värav Totti 160-s serie A tabamus.
Kommentaar
-
Siin siis pisut peeruse kvaliteediga väikene kogumik Totti chippe
Edit: palju parem klvaiteediga stuff siin http://www.youtube.com/watch?v=EwH43...eature=related
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar